Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    Ty jo tak pokud řeknou že má kampaň aspon 7 hodinek na nejtěžší obtížnost a že se ty panáci taky občas smrtelně trefí, tak to kupuju už jen kvůli kampani. Vypadá pěkně.
  • Tikov
    Režie dobrá, grafika dobrá, ale když na to koukám, napadá mne, jestli se ta hra neměla původně jmenovat Bad Company 3.
  • Tak očekávání mě nezklamalo je to stejné jak BF3 jen s lepší omáčkou. Každopádně biť mě BF3 už přestalo bavit stejně si tu 4 asi koupim *1* *1*

PS: Frosbite 2 se začíná pomalu dotahovat na Cryengine (opravdu pěkné)
  • God-of-War
    Killzone vypadá luxusně, ale třeba Deep Down se mi teda líbí mnohem víc, než tohle...Tohle je prostě BubbleField 3.5
  • Jo, hry jako Portal třeba nejsou reálný, ale je to kvůli herní mechanice, která je u nich to nejzábavnější. Tady je to nereálný kvůli pozlátku - posloupnosti "awesome" scén.
  • tak pokud to zkusis chvilku u kamose nema to cenu... kdo by to tusil ale na padu se to musis prve naucit a k nude to ma opravdu daleko. I kdyz mam Pc ktery BF3 zvladne ve 150fps tak me sezeni v poloze PRKNO u stolu a klikani si namysku bez vibraci apd. naopak vubec neba .)
    V dobe kdy jsem konzoli nemel tak specialne FPS na konzoli/padu jsem odsuzoval uplne stejne, to ale jen z toho duvodu ze jsem si to v zivote poradne nezkusil. *3*
  • Fajn, jestli singleplayer kampan bude tak dobra jako ten 17 min trailer, koupim si BF4, ne kvuli MP. Kez by SP mel tak 15-20 hodin.
  • Keyz
    To hejno ptáku je dokonalé. V rámce lepší akce by mohli být agresivní.
  • Len ťa chcem opraviť Most Wanted 2012 nepoužíva Frostbite bolo to zodpovedané v jednej epizóde EA Pwned. Nakoniec išlo o upravený engine s Hot Pursuit aj keď to autori zo začiatku popierali.
  • Zdravím, cílový zákazníku.
  • Killzone proti tomuhle vypada jak neco o generaci starsi.
  • neni to joey tribiani na tom obrazku?
  • God-of-War
    To si dobrej blázen teda:D
  • Xcomik
    jako člověk kterého takhle značka nechávala léta letitá naprosto chladným (tedy nehrál jsem ani jeden novější díl od BF2) mi to přišlo po stránce grafické opravdu pěkné. Je sice fakt že na 17 minutové video tam naplácaly tunu skriptů ale když je to dneska v modě tak proč ne.

Chvílema jsem z toho měl i pocit že si Míša Bayu střihnul bokovku (před dotočením transformatora 4) a že tak koukám na další jeho uber Blockbuster. Pokud to vemu po stránce grafické tak ty animace postav jednotlivé dialogy s nimi vlastně vysřídali starší CGI animace za realtime a vypadá to setsakara vizuálně dobře.

Proti engine sem nikdy nic neměl a Dice mi vždy přišlo jako solidní studio co ví jak postavit arkádovou válečnou hru. Byť je fakt že to asi bude táhnout jako u předchůdce multiplayer. Musí se ale prostě dodat že to nepůsobí zase nijak lacině (na druhou stranu ten rambo style ke konci s vrtulníkem spíše pobavil než zapůsobil).

Ovšem děsím se dne kdy na tomhle engine vyleze další ME nebo DA. Třikrát už s tím enginem pracovalo jiné studio a pokaždé to dopadlo naprosto tragicky viz NFS The Run, Most Wanted 2012 a poslední suber uber Medal of Honor. Tady je prostě vidět že když s tím nedělá ten kdo to vymyslel a ví kam šáhnout tak to prostě dobře nedopadne.
  • Tohle si vytira p*del se vsim co zatim ukazali na Ps4
  • Mna zaujma multak a ten bude ako vzdy super. Necakam od toho CoD a ani ARMU takze budem spokojny ;)
    Kto nevie co chce ani nebude spokojny!
  • A to hovori ten kto ani riadok codu nevie napisat... To sme cely my slovanska natura vsetko je slabe len ja viem robit naj...
    Geometria ma daleko od trapneho MoH a animacie tiez ale to je to iste ako sa bavit s blondinkou o autach ona chce cervene lebo je naj.... :D
  • Viktor_H
    Ten začátek v potopeným autě je pretty intense! Navíc je to fakt výborně zrežírovaný klobouk dolů...
  • hehe :)

Ale jinak, jak jsem říkal, v případě podobnosti Bf1942, tak by mohlo být umožněno 5 obsaditelných míst maximálně - Velitel/kormidelník a zbytek na každé straně s AA systémy na přídi a na zádi lodi - staří pro chod a obranu. No a samozřejmě možnost spawnu hráčů na palubě, kteří by se tlačili do letadel. V případě 64 hráčů na mapu, je 32 hráčů na obsazení flotily pro každou stranu ( dva křižníky, případně torpédoborec, jedna bitevní a letadlovka ) dostačující, páč by to sebralo deset hráčů. Dalších dvacet se může dále rubat na ostrově a nebo blbnout v letadlech. :)
  • smejki
    Hry maj bejt koherentní. Nemůžu ve stejné hře zabíjet kluky v maskáčích jednou ránou z devítky a ničit tanky granátem a pak sám vydržet osm zásahů raketou při jízdě čmajznutým sériovým SUVčkem. Když chci ukázat útěk v autě před vrtulníkem s následným efektním sestřelem, nechám auto aspoň kličkovat směsí těžko rozstřelitelnýho bordelu (co já vim, třeba železobetonový sloupořadí), ne že ho nechám promenovat po holý krajině, kde to několikrát schytá těmi nejtěžšími zbraněmi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit