Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
Vypadá to naprosto identicky s BF3, takže pokud jede BF3, pojede i tohle. Teda pokud to zase nepodělaj a nepojede to tisícům hráčům kvůli zbytečné chybě na straně DICE. *7*
-
Můžeme jen doufat, že to Casey nějak ukočíruje...
-
Oprava teda. :D
http://www.youtube.com/watch?v=w6njB2M9vbA&list=PLAA0FBCBA781416DC -
Škoda že musím platit za přihlouplou a nudnou kampaň, která do téhle série vůbec nepatří. Rád bych si koupil jen MP a zbytečně tak neplatil něco, co nejspíše nikdy ani nezkusím po zkušenostech z BF3.
Když už je tam ta zbytečná SP hra, tak ať to proboha udělají lépe, než to bylo v BF3, kde se mi kampaň samozřejmě vůbec nelíbila a daleko více se mi líbily dokonce kampaně z CoD, jakože jinak tuhle sérii (hlavně kvůli mě absolutně nic neříkajícímu MP) vůbec nemusím. -
Co se týče ústřední BF songy, tak máš recht. Bf3 nepřišel s zase tak špatnou verzí, ale celkově je škoda, že se od té melodie ve velkým opustilo. Jakoby se změnami, které BF od 1942 prodělal s příchodem BC a BF3, se tak vytratil i jeho tradiční motiv. Ale stejně, tohle by klidně v menu hrát mohlo. http://www.youtube.com/watch?v=w6njB2M9vbA&feature=share&list=PLAA0FBCBA781416DC
-
Pokud ti jede Bf3, tak není důvod;)
-
nudar jses ty a vsichni kdo te pluskujou *1* aka sedime odmala u pc nic jnyho nez drzet mys neumime ale to co nehrajeme, pripadne nam hned nejde nebo neumime protoze to nedelame odmala ihned odsoudime *1* béééééé
-
BF kupovat kvoli kampani ....odpadnem *1*
-
Tak graficky fakt parada az na ten hnusnej bloom, animace taky moc pekny. No a gameplay...klasicky cod-like styl s obcas hodne humornymi scenami *1* .
Jinak sem jedinej, komu prijde ta klasicka BF znelka s kazdym dilem horsi a horsi? Ta "hudba" na konci byla otresna. Zlata znelka z BF 1942 a BF2. -
umm... to už je zase čas koupit nový železo?
-
Hyperbola ti nic neříká?
-
me prijde ze ten co lezi na zemi a stena je Ross *1*
-
Je to sice docela drsné vykrádání Call of Duty, ale přiznávám, že mě nenapadá, kudy jinudy se měli vývojáři v SP vydat. Graficky to vypadá skvěle (až na ty doskakující tabulky v tunelu) a prostředí je rozsáhlé a zničitelné. To jsou hlavní výtky současných CoD, a jelikož si BF4 zřejmě bere z obou sérií právě to, co lidé chtějí, předpokládám dílu úspěch. Docela rád bych viděl výrazy lidi z IW/Sledgehammer Games/Activision, až tohle video uvidí. Letos se budou muset CoD předvést, protože BF4 jim víc než jen leze do zelí.
-
Není ten voják na screenu Matt Le Blanc? (Joey z Přátel) *1*
-
předpokládám, že v té době se ti snad podaří napsat inteligentní příspěvek k věci a ne k předpokladům...
-
Nuda. Graficky tam velký posun proti "3" nevidím, ptáci byli už v halfovi 2, opět na někoho něco padá (tentokráte komín - opět - to sem už někde viděl) a hlavně - dočkáme se další střílečky USA vs. Rusko vs. Čína vs. -isti.... Kua, kua kua já chci konečně IZRAELCE !!!! Merkavy, Raamy a Sufy třeba v Libanonu, šestidenní válku, Jom Kippur, 1948.... a ne pořád to samý... Ale to nikdo nikdy neudělá, poslední pořádná izraelská hra byl IAF a to je skoro dvacet let... Škoda no :( Politická korektnost... Tohle si koupím ve slevě za 250Kč ale 1500 co chtěj za základní edici - jako dobrý fórek no :) Mě už všechny tyhle moderní "raťatárny" splývají v jednu...a to je chyba. Iba iba ! :D
-
Moc bych to tady nezveřejňoval, nebo se toho někdo chytne a budeš to mít už v pátém díle *1*
-
No tak to je pro mě celkem novina popravdě sem ani nemrknul na Wiki. Kdysi to tuším někdo psal v článku že to právě jede na Frostbite a ejhle ho nakonec to na něm nejede. Když ale vemu v potaz že se jednalo defakto o nejlepší hru z těch tří vypsaných tak to vypadá ještě tragičtěji než předtím.
Navíc na ME serii dělá to studio které tuším stojí i za předposledním DLC Omega (to taky moc na klidu nepřidá).
Jinak sem to našel i na twitteru: https://twitter.com/NeedforSpeed/status/210984390866644992 -
Neznám idiota, který si koupí B3 nebo B4 kvůli SP a to nebyl trailer, ale gameplay ( v tom je docela rozdíl) a je to předělávka z trojky s novým obalem. *11*