Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim, ze uz neni nutno cokoliv dodavat, tvuj prispevek to vsechno shrnul *1*
  • Ale by ses možná divil. Když si do enginu nedaj pořádný systém pro animace postav a všeho, tak si, já nevím v Maye, můžeš udělat nejreálnější animace v galaxii, ale budou ti k ničemu *3*
  • Do tej doby urcite nevydrzis cakat :D
  • Whoossain
    Zrovna to mám rozehraný a nemůžu souhlasit. Pochopitelně je to stářim hry, ale třeba budovy (teď jsem byl v přístavišti, kde jsem ničil AA) jsou strašně jednoduchý, kontejnery jeden jako druhej, všechno je sterilní... Je mi jasný, že se jenom pokušíš shodit BF, ale timhle asi ne. Crysis 1 v porovnání s BF chybí detail, smetí v rohu, bordel na zemi, otlučená barva, hromada suti...
  • Stillson
    Protože to určitě bude Launch titul na konzole :-)
  • Animacie nesuvisia s Enginom.... Pfffff to uz ake pikosky sa tu dnes este dozviem :D
  • conflig
    To je první čeho sem si všiml.. *1* Vždyť to nemůže být tak těžké to vyřešit elegantněji.. Vemte si třeba GTA IV tam to funguje bezvadně
  • Magister_Peditum
    Tváří se to jako Black Hawk Down, ale dějou se tam věci jak z Expandables. *15*
  • Magister_Peditum
    Deep Down je jen tech demo...
  • Shaker
    Crysis 1 napriklad...
  • Kde beres tu jistotu, ze do konce roku 2014 uz bude BF4 venku? :D
  • Kingo1983
    Dobre, akčný film sme si už kukli a teraz by som rád videl hru battlefield 4.
  • Proc mam silny pocit ze je to jen dalsi dlc a EA se nam snazi prodat bf3 jako bf4 ?! :D Kazdopadne ja letos sponzorem EA nebudu a tak si hru koupim nejdrive za rok. Za prve jsem jeste poradne nezaparil bf3 premium a za druhe na konci 2014 koupim hru a vsechny dlc za 40% i s novym kompem :D
  • Tolik hatu tady a k čemu to je? Ano i mně se nelíbí, co udělali s BF, ale zase to bude jedna z nejprodávanějších her roku, bohužel.
  • to je hnusná blitka, vypadá to hůř jak Battlefield 1.
  • :D Asi tak
  • Geometria je podla teba fyzika??? Tak dik za vysvetlenie :D Animacie take iste ako v BF3??? Uz dost viac vtipov ani nezvladnem. ARMA 3???? HaHaHa ved to je uplne zle co sa tyka enginu. Staci si pozriet iba jedno video z Army 3 a je kazdemu jasne ze ta nechce byt high end visuals ale hlavne vojensky simulator. Ved ani stromy nesedia presne :D
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GLKjlXN83UE pozri 1:40 min. Nabuduce si vyber aspon lepsiu porovnavacku :D
  • a keby som si teraz zaspominal kolko krat som zachranil nasu planetu v hrach tak by nato nestacila ani nasa hviezdna sustava :D
  • Stillson
    Přesně zvuky v BF jsou vždy úchvatné. Málokterá hra má tak dobrý zvukové pozadí.
  • A este jedna vec preco ukazuju SP kampan,ked vsetci kupuju BF koli Multiplayeru,vsetci dobre vedia ,ze BF nemalo ziadny Singlac ani BF1942,BF 2,BF2142 len boti neviem,neviem EA dobre nici kvalitne tituly a robi s nich masinu na peniaze taka velka znacka tolko moznosti.BF a COD sa nikdy nemohli porovnat lebo to boli odlisne hry az na BF3 a ucrite BF4,namiesto toho aby spravili kvalitny Multak tak sa budu drbat s Beckovym singlom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší