Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
Tak BF3 jsem koupil i s premium a nelituju. Single si sice nevybavuju, ale MP mě baví pořád a myslím, že bavit bude ještě hodně dlouho. Rozhodně mám pocit, že bych se bez nějakého dalšího dílu (ve kterém stále nevidím nic, co by nebylo ve trojce, doprčic, i logo a znělka jsou stejný) obešel klidně další rok dva.
-
Jmenuj mi jedinou hru, která by od EA stála za to, koupit ji za plnout cenu. *1*
-
Ještě někdo pochybuje o EA? *15* To bych chtěl vidět u nich nějakou inovaci... Neříkám že rozhodnutí, zda-li v budově zůstanu, nebo ne, je inovace. Ovšem pro EA je to nadpřirozená technologie...
-
Seriously. Řekněte mi někdo, proč bych za tohle měl vycvakat tisícovku, když to zatím vypadá (o trochu lépe vypadající) jako DLC k trojce. Seriously, řekněte mi, kde je rozdíl.
-
No... mohla by být ve hře volba zůstat v budově, ale to by se nedalo prodat...
-
A nebyly náhodou dveře taxíku otevřené, když vletěl do vody? A helikoptéra ani trochu nepoškodila jakékoli sklo nebo karosérii, aby se dovnitř dostala voda? Bože, to už je fakt na jedno video moc p*čovin :D
-
Ano, mohou udělat nové DLC, kde by místo na střechu, zůstali v budově. *7*
-
Jasně jasně, je to hra a je to arkáda, ale snaží se o jakýs takýs realismus. To mi chcete říct, že se všemi těmi skripty neumí vývojáři udělat situaci, která by byla napínavá, efektní a reálná?
-
A přefiknout kost jedním tahem nože? No tak, to si snad děláte *****
-
Pro efekt. *3* Vidět to takhle realisticky, ...kdo by si tu hru potom užil? *4*
-
Co, prosím?
-
Oh, btw, je tu nějaký důvod, proč velitelé svým vojákům nařídí, aby
- ve chvíli, kdy jsou v betonové budově a z venku je ostřeluje vrtulník vyběhli na otevřený prostor na střeše (kde se mohou krýt za plechovou ventilací či co to bylo
místo aby
- zůstali v krytu za betonovými zdmi uvnitř domu, zatímco helikoptéra, která na ně čeká na střeše, sundá nepřátelský vrtulník gatlingem?
Oh, right. The building is unstable. Something MUST be blowing up.. -
Okay. A vysvětlí mi prosím někdo, jaký je rozdíl mezi tímhle a čtyřkou?
-
Ty si uz asi dlouho nebyl venku co? *1* A to ani neni leto.
-
Ale prosimte, mel by ses casteji jit projit ven, protoze jinak bys takovou ptakovinu neplacnul. I takove cgi u Avatara a jinych velkorozpoctovych filmu bylo obcas znacne umele, natoz pak BF4. *3*
-
ty se v tom hoovno vyznas, je to nasvicene dobre
-
a battlefield 50 uz budeme hrat ve virtualni realite *5*
-
Myslím si že battlefield 5 už nerozeznáme od reality, protože u 4 občas není poznat jestli to je film, nebo hra. Spolu s crysisem 3 to budou nejhezčí hry tohoto roku fakt nádhera.
-
Vypada to vic nez dobre. snad se to bude i dobre hrat *1*
-
jindro ja te zeru :)