Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AI mi přijde hloupější než ze stařičkého Half-life ... no já zas nebudu cílová skupina (nějak tomu MP nevěřim, že by se vrátil do kolejí BF2)
  • Koukam, ze od minulych let velmi pokrocili v aplikaci umele demence.
  • Já nevím co máte proti scriptům v sp, je jasné že BF4 se bude hodně přiklánět k cod už jen kvůli prodejnosti, vzpomeňte na debakl s MoH Warfighter. Já osobně mám rád u koridorové hry scripty a miluju příběh cod4 mw a mw2 (mw3 už neni ono), proč to řešit potenciál této hry má spočívat v multiplayeru, před bad company battlefield neměl vůbec singleplayerovou kampaň. Co se týče enginu je jasné že je to jen upravený Frostbite 2, ta hra bude vycháze i na stávající generaci konzolí, nemůžou je přece vynechat když my PC hráči sme samej pirát, kdo by to jinak zaplatil.
  • Proc, proc proc proooooc je to zas presviceny jako kraaavaaaa.
  • První otázka: Proč hrajou BF3 datadisk?
    A teď vážně: Čekal jsem něco jiného. Ani nevím co, prostě něco víc. Něco lepšího než vyleštěnou trojku. Takhle to dopadne jak s Modern Warfare. Recyklace recyklace recyklace.
    Na rovinu říkám, 3 mám velmi rád, ale tohle mě zklamalo. Gor kryž mám ve 3 ještě spoustu věcí k odemknutí.
    Zůstávám u 3.
    Off topic: Někdo tu zmiňoval Planetside 2. Takže, ty si také občas zahraji, ale jejich hlavní problém je v inteligenci živých hráčů (Blb co ze srandy vytřílí vlastní základu pod útokem je častým jevem.) Takže jsem se vrátil k Bf (tam to taky není žádná výhra, aby bylo jasno!)
    PS: Omlouvám se za chyby, mám jinou klávesnici.
  • spíš jako technologické demo, co se týká hraní jsem tam opět neviděl nic, co by mě zaujalo, mi jen střílení nestačí
  • vacsiou destrukciou asi mysleli, ze sa bude bojovat s vojakmi trpiacimi leprou.
  • Shaker
    ja nevim, jak ty, ale kdyz se podivam na ten trailer, tak sem z toho zmatenej... kdyz se zamerim na jednotlivy detaily jeden po druhym, tak tomu po graficky strance neni co vytknout, ale kdyz se na to podivam jako na celek, tak je to, jako bych cumel skrz nejakou hnusnou mlhu nebo tak neco (neumim vysvetlit). Crysis se mi celkove od jednicky az po trojku libi daleko vic, ale krome tech dema a hezkyho pokoukani pro me zase nic nema. Nevim, jak BF4 nakonec dopadne, ale podle toho, jaky bylo BF3 a kolik se toho prodalo, tak se toho moc nezmeni a zadna extra slava to nebude.
  • jako komedie dobre, sem ani necekal, ze se dnes tak zasmeju.
  • ps
    ale kvuli singleplayeru bych to možná koupil
  • já se stotožňuju s videem na které byl tady odkaz v minule diskuzi pod recenzi. bad company 2 me vubec nebavilo a tam ty chyby byli taky, trojku bych nehrál ani zadarmo (jako zákazník simcity ji mužu mít zadarmo).
    Ty chyby muže prehližet jen nekdo s naprostym nedostatkem soudnosti. Jako nikdo nčeká že Bf bude simulace ale hra ktera nedokáže ani poradne udelat chování zbrane, zasahove zony nebo pohyb postavy je fail.

a jo, jsou lide ktere by realisticka strilecka bavila, behat po "bojišti" jako chuck norris muže bavit jen deti
  • Tak pánové a dámy EA si konecne udělala svoji verzi COD, já osobně třeba tyhle wow a wtf chvíle když na poslední chvíli uniknete smrti rád, ale nic se sakra nemá přehánět takový momenty bych dál za celou hru třeba jen 3x na začátku, někde uprostřed, a na konec ale ne že to bude 5x za 17 minut to se potom omrzi, nase*e atd. Jinak mi to spíš než jako battlefield 4 přijde jako dlc ke 3 s vylepšenou grafikou
  • Kingo1983
    Tak to sa asi prespíš na onen svet. *3*
  • To si napisal dobre "Když si do enginu nedaj pořádný systém pro animace postav a všeho" ale ved o tom snad engine je!!! To nieje iba na jednu vec ale komplexne na vsetko a dobry engine sa pozna podla toho ze vo vysledku vsetko robi dobre.... A nieze tu niekto napise ze animacie nesuvisia s enginom ale iba s motion cature.... ale tak o tom je internet ze si moze kazdy pisat co ho napadne :D
  • A víš že to je frostbite 3 ?
  • nj, BF2 se nekona, vracim se k Planetside2. az bude BF5 tak mne vzbudte...
  • jindra.veliky
    jinak nevite jak se jmenuje pisnicka ze zacatku ukazky?
  • lol jak z toho auto znici ten vrtulnik :-D
  • ty oficialni predvadecky to hraje vzdy nejaka lama misto aby strilel do nich strili na zem nebo na nohy. zas crysis predvadecka tam nepritel ho obehnul dokola a on zamatene hledal kam zmizel
  • Vždit je to stejný jak 3.. Já teda nevidím rozdíl, podobnost v BC2 už vůbec NE.. (bohužel)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší