Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dilinja
    Však to tam i řiká že kost je napadrt že to visí jenom na masu at to fikne
  • dilinja
    Skvělě nazvučeno to se DICE musí nechat *5*
  • kdyz mate nuz od Hatori Hanza, tak jde noha pryc raz dva :)
  • Go home Havoc, you're drunk.
  • Bc2 samozrejme
  • Bad company 3 asi ne, protoze bc3 byla hlavne sranda. Tohle spis tragikomedie..
  • čo furt riešite to odrezanie nohy..ak vám betonový kus rozmliaždi nohu, poláme kosť, pretrhne šlachy tak, že noha drží pokope len kúskom kože a látkou nohavíc, tak si myslím nie je problém odrezať zbytok nožom jedným ťahom..možno je to myslené takto...
  • Vypadá to jako datadisk s vylepšenou grafikou
  • takze je to BF3 s novyma mapama?
  • Jsem jedinej koho to trapné otevírání pootevřených dvěří už pěkně štve? Demence jak... #404
  • jindra.veliky
    mohli z toho udelat DLC pro bf3 s nazvem "the birds in campaign" *11*
  • jindra.veliky
    ja u dvojky
  • to si dělaj srandu s tou nohou *7*
  • No neboj na to beztak dojde ... *1*
  • tak jsem videl mirne opraveny video jako z bf3.... nic moc zatim. zustanu u trojky.
  • mirekdusinojc
    Moc pěkný spektákl. Mít to děj jako Spec. Ops The Line, a alespoň mírně vetvenej, tak bych to vzal i na milost. Ale pokud to zase bude mít krásný černobílý pohádkový "americanssavetheworld...again" příběh (a jako že s největší pravděpodobností bude), pak to je další hra, která mě mine.
  • Ghost, Price nebo Soap jsou celebrity s vlastním charakterem.
    Hrát za ně nebo po jejich boku hráče těšilo, dalo se s nimi ztotožnit.

V BF3 hraješ jako jeden neznamy zeleny mozek z oddílu 4 dalších, nevýrazných postav.
    Hezči ksichty v novem enginu nic nezměni, pokud nepořeší i další aspekty singleplayeru.
  • Tak ti teraz neviem ci hovoris o CoD alebo code alebo o com vlastne tocis? Nepovedal som ze ja viem robit naj, ale ked si momentalne porovnam posldny vytvor isteho Bohemia Interactive Studio (Ceska republika) a poslednych DLC od EA, tak arma mi z toho vychadza ako jasny vitaz. Tu geometriu si uz prosim ta odpusti, alebo mi vysvetli o com tocis. Ak mas na mysli FYZIKU! tak ta je taka ista ako v BF3 a animacie su zvacsa uplne to iste. A ano, skutocne si pripadam ako by som sa bavil s blondinkou. Nerob si tu hambu a bez sa ucit geometriu do skoly.
  • BF3 a BF4 asi taky jsou pokračovatelem BC série a nikoli BF série.
  • Měl bych se picnout. Tak tady snad konečně funkční odkaz

http://youtu.be/uD_ZJMiZMV8

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší