Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
Co na to rict grafika nadherna ale proto hry nehraju... hratelnost deb*lne efektni jinak se to popsat neda... kazda minuta je zalozena na absolutni nelogicnosti a cim vic se blizi realnemu vzhledu tim vic to vypada deb*lne. Na zacatku ten radoby tichy pruchod je fakt spatny ale kazda scena je tam debilni to bych mohl komentovat kazdou vterinu nema to cenu... ;) a scena s helikopterou vs borci ve vytahu ;) a pak vs auto to uz si vazne delaji srandu ne?
-
pokym battlefield nesplni to co sluboval od zaciatku tak ma to nezaujima. konkretne destrukciu. este teraz si pamatam komicke tvrdenia ako budovy co padali v E3 ukazke BF3 nejsu skript ale real time pocitana fyzika. uz v tedy som citil bullshit a nakonec som mal zasa pravdu. toto bude presne to iste. naskriptovana destrukcia ktora ma fakt nezaujima.
ja chcem klasicky BF2 (nechapem ako mohli zrusit squad system s komanderom) a real time destrukciou pomocou fyziky. do tej doby nezajem. -
Pri pozeratni tohoto videa som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat.
Ak je toto naozaj to, co ludia pozaduju, ocakavaju , chcu a nakupia, tak uz nechcem zit na tejto planete.
Naozaj proste, naozaj? TOTO ? Toto vas privedie do varu, zvlnu vam trenky a hadzete peniaze na mnitor, z tohoto? No zrejme ano, pri pohlade na predaje serie CoD a posledneho BF to tak naozaj je. Tupa masa, ta ista ktora chodi pravidelne do kina na beckovy a cckovy nasup blockbusterov so sto megovym rozpoctom, bez hlavy a paty, zrejme ma svoje poziadavky._________ Naryzovali a pustili vam zilou pri BF3, hra bola draha, same DLC kazdu chvylu, vseliake premiumaky atd. Naslubovali featury ktore v hre ani neboli ale nikomu to zrejme nevadilo.______ Clovek by si myslel ze uz maju dost. No zjavne nemaju. Treba pustit zilou znova._______Toto neni nic ine nez update FB2, obleceny ako BF4 za plnu cenu. Lenze davat update zdarma, to sa nezlucuje s politkou EA. Preco by to aj robili, na trojke si odskusali co hraci znesu (a zrejme toho znesu dost, ked su ochotny kupovat par novych map), tak preco nie. Zabalit do novej krabice, nalepit nove cislo, hotovo._______Ak mi niekto chce tvrdit ze za taky kratky cas je mozne pripravit od gruntu novy engine, tak zrejme uveri vsetkemu co mu v televizi povedia a ze praci prasok mu spravi 255 255 255 biele tricko._______EA postavila na Frosbite 2 svoju buducnost, naliali tam dost penazi, musi sa to vratit, avsak jedina hra co sa predavala bol len BF3. Ostatne jaksi nemastne neslane. To sa rozhodne nezlucuje s nastolenym planom spravit s frostbite hlavny engine, na ukor vsetkeho ostatneho a doteraz pouzivaneho.____Cele to videjo je hrnozne, nechutne a desim sa toho co pride po tom. Vybuch sem vybuch tam, padajuci barak a kominek musi byt, padajuca helikoptera okolo tez musi byt, uzasna story, sux AI, lensflery, vsetko musi byt. VIAC VIAC VIAC, nestaci ze som v padajucej budove, musim padnut na okraj, zachytit sa rukou na poslednu chvylu, este stihem aj partaka zarchanit vo vzduchu, ktomu este musi padnut helikoptera pod nas a nakoniec to musi cele slahnut na zem. VUAAA SUPEEER, VIAAAAC.
Kriste toto chcete ? WTF ?_____Ohliadnut od toho ze to bude proste tupa singleplayer kampan, standardna na dnesne pomery, neni tam nic nove nic. Destrukcia ? KDE ? Te male muriky ? nic nove. Predskriptovany a pripraveny rozpad budovy ? Ale notak to nema s tym nic spolocne. Take iste klamstvo ako v trojke._____Multiplayer ? Pff tam mozno pridaju naky jeden novy mod aby sa nepovedalo, iny skin zbrane a iny skin tanku. A zas vam naserviruju par mapove DLC. Editor.. hahahha nehrozi_____Graficky to neni nic moc, taky isty fail ako trojka, ine to ani byt nemoze, vsak je to rovnaka hra. Rozpadnuta zem a na tom nalepena kocka dokonaleho betonu, bez ziadneho pokusu o naveznost, textury na tych spolubojovnikoch rozmazle az das, napchate vsade seliake castice a lensflery aby schovali vsetko ostatne a vyvolai wow efekt
http://youtu.be/_4HD1HgfKB4?t=45s
Rovnaky matros, ine meno. A fetky si poju ruky urvat aj tak. To ste vy. Fetky. Predavaju vam dokola te iste sra*ky, akorat s inym nazvom, a vy sa ukajate natom ake uzasne novinky to mate.
Uprimne nenavidim kazdeho kto sa rozdhodne svojimi peniazmi podporit tento pokus predavat update za plnu cenu.
Nastastie su tu stale herne studia, ktore nemaju vo vedeni hovada, ktore robia veci rozumne, a nesnazia sa vas okradnut a oklamat. Radsej nez kupovat znova to iste (predpokladam ze BF3 uz mate), radsej skuste nieco ine, kupte radsej novu Armu. Alebo novy bioshock, alebo odlozit peniaz na nieco nove od cprojetku, alebo kopec indie hier. Ale toto, toto fakt nie. -
Asi si nepochopil, ze Dacia Renault je fakticky to iste, lebo Renault vlastni Daciu a v ich fabrikach vyraba aj svoje auta, len niektore modely vola Renault a niektore Dacia. Napr. Dacie su v Rusku Renaulty, lebo Rus by si Daciu nekupil...Nie nadarmo sa volali Dacie Ceausescuovov pomstou motoristom
-
narozdil od Medalu tady nechali dvere radeji jen pootevreny :D dobra narazka. jinac tj film jak prase po dlouhy dobe jsem dokoukal ukazku z FPS - snad jen vetsi stridmost hw efektu
-
Nestaci, aspon de videt ze te to taky s*re a akorat to nedokazes vyslovit nahlas, pac bys musel uznat ze je cod stale to same! A odpoved zni: Furt na tom stejnem enginu*1* *1* *2*
-
jedine co tato hra ma je grafika. nic okrem toho tam neni. ked uz to je sr*cka ako call of duty tak narozdiel od COD sa na to aspon dobre pozera.
-
Hrat pouze singleplayer u teto hry je jak koupit si parek v rohliku, rohlik snis a parek vyhodis
-
Bf3 v1.1
-
Ten rozdil se ti fakt povedl:D renaullt je hodne prumerne auto,spis podprumer
-
Já jsem tedy zatím spokojený a natěšený, tedy, pominu-li kopu nelogičností, ale kvůli logice, střílečky nehrajeme, že? A to věčné srovnávání COD a Batllefieldu, to je jako srovnávat Dacii s Renault *3*
-
Na takom, kde budes moct preskakovat prekazky bez problemov, to ti musi stacit.
-
tvl tohle jestli vubec někdy nainstaluju, tak mi to vypálí celej komp :D
-
Bojuje, celá mise Rock and a Hard Place je proti Rusům. Zrovna ten (ne)konflikt s Rusy je pro hru celkem důležitý.
-
Nevis na jakem enginu pobezi new COD by ma to strasne zajimalo *1*
-
Uplně jsem zapoměl precizní chirurgickou amputaci na jeden řez pod kolenem s nožem. Ten chlap je kouzelník. Měl by dělat chirurga.
-
Oba máte pravdu. CoD to je samý rádoby "zvrat" a Battlefield zase radši hraje na realističtější strunu. Ne úplně realistickou, ale víc podobnou k válečnejm filmům. Battlefield je Black Hawk a CoD je Michael Bay. Já si užil i tu "špatnou" kampaň u 3ky a CoD naposled MW3. Stejný to je s MP. MW3 jsem si pustil, když jsem měl po práci chvilku na nějakej kratičkej match a BFko o víkendu, když na to bylo víc času.
-
Statistiky predajnosti a prejdenia kampane hovoria jasne..Pri CoD prejde kampan a celkovo hraju singel vysoke % uzivatelov, niekde som cital az 70%...Pri inych hrach je to cislo len malinko okolo 25 az 30 %. Plus Dice by si mohlo odpustit kecy s tym, ze vojnu v MP jasne vyhrali...Len na Xboxe hraje CoD MP viac ludi ako BF3 MP na vsetkych 3 platformach.
-
je to sice pekne vylesteny interaktivni filmik, ale nedokazu si predstavit, ze by me to bavilo. osobne me zajima jen MP a za nove mapy a par ulomku z vybuchujiciho baraku penize fakt nedam. pro normalni hrace bez ultra mega tuti fruti hajč nastaveni to bude vypadat stejne jako BF3. takze EA sice dobry pokus, ale radsi nam dejte modarsky balicek pro BF3 jak jste kdysi slibovali...
-
Vizuál je fakt pěknej to se musí nechat, ale dál už to mluví samo za sebe. Scéna s autem vs vrtulník je fakt komická. Asi nadále zůstanu u BF 2 a BFBC2. :(