Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    Režie dobrá, grafika dobrá, ale když na to koukám, napadá mne, jestli se ta hra neměla původně jmenovat Bad Company 3.
    • Bad company 3 asi ne, protoze bc3 byla hlavne sranda. Tohle spis tragikomedie..
      • Bc2 samozrejme
  • Kingo1983
    Dobre, akčný film sme si už kukli a teraz by som rád videl hru battlefield 4.
  • Tak pánové a dámy EA si konecne udělala svoji verzi COD, já osobně třeba tyhle wow a wtf chvíle když na poslední chvíli uniknete smrti rád, ale nic se sakra nemá přehánět takový momenty bych dál za celou hru třeba jen 3x na začátku, někde uprostřed, a na konec ale ne že to bude 5x za 17 minut to se potom omrzi, nase*e atd. Jinak mi to spíš než jako battlefield 4 přijde jako dlc ke 3 s vylepšenou grafikou
  • Přípomíná mi to ty polívky z lídlu za 3 koruny...
    • nejhorsi je Lidl vodka.. uz jen pri vzpomince na tu chut a vuni muj zaludek protestuje *1*
      • Kozy
        Zapiješ to Alpou a je po problému.
      • Kingo1983
        Hmm, pán je gurmán *4*
      • tak to seš idiot, protože každej soudnej člověk by si nikdy takovýhle laciný mr*ky nekoupil...
  • Whoossain
    Jak jsem psal už u Bleskovky - co si budeme povídat, po vizuální stránce patří už Battlefield 3 k absolutní špičce. Nic jinýho se tedy nedalo očekávat ani od jeho nástupce. A já jen doufám, že to, co se podařilo vylepšit na sérii po grafický stránce (a opět tím předehnat konkurenci přinejmenším o generaci), se podaří vylepšit i po stránce herní, zejména pak v multiplayeru. Každej, kdo BF3 hraje, ví, kolik chyb a problémů obsahuje v on line hře. Tak snad se v DICE poučili a větší část z nich odstraní. A zaměří se i víc na kompetitivní hru...

Mimochodem - 70€ za premium edici předobjednanou prostřednictvím digitální distribuce Originu je už ale vážně trochu silný kafe...
    • Když to porovnáváš s tituly pět let starými tak ano, k absolutní špičce *7*
      • Whoossain
        Uveď příklad toho, co vypadá líp. Pak se budeme mít o čem bavit.
        • Shaker
          Crysis 1 napriklad...
          • Whoossain
            Zrovna to mám rozehraný a nemůžu souhlasit. Pochopitelně je to stářim hry, ale třeba budovy (teď jsem byl v přístavišti, kde jsem ničil AA) jsou strašně jednoduchý, kontejnery jeden jako druhej, všechno je sterilní... Je mi jasný, že se jenom pokušíš shodit BF, ale timhle asi ne. Crysis 1 v porovnání s BF chybí detail, smetí v rohu, bordel na zemi, otlučená barva, hromada suti...
            • Shaker
              ja nevim, jak ty, ale kdyz se podivam na ten trailer, tak sem z toho zmatenej... kdyz se zamerim na jednotlivy detaily jeden po druhym, tak tomu po graficky strance neni co vytknout, ale kdyz se na to podivam jako na celek, tak je to, jako bych cumel skrz nejakou hnusnou mlhu nebo tak neco (neumim vysvetlit). Crysis se mi celkove od jednicky az po trojku libi daleko vic, ale krome tech dema a hezkyho pokoukani pro me zase nic nema. Nevim, jak BF4 nakonec dopadne, ale podle toho, jaky bylo BF3 a kolik se toho prodalo, tak se toho moc nezmeni a zadna extra slava to nebude.
    • Vždyť někde psali že EA přemýšlí o permanentním zvednutí cen všech her o 10€ víc "protože je to na next gen"
  • Tak graficky fakt parada az na ten hnusnej bloom, animace taky moc pekny. No a gameplay...klasicky cod-like styl s obcas hodne humornymi scenami *1* .
    Jinak sem jedinej, komu prijde ta klasicka BF znelka s kazdym dilem horsi a horsi? Ta "hudba" na konci byla otresna. Zlata znelka z BF 1942 a BF2.
    • Co se týče ústřední BF songy, tak máš recht. Bf3 nepřišel s zase tak špatnou verzí, ale celkově je škoda, že se od té melodie ve velkým opustilo. Jakoby se změnami, které BF od 1942 prodělal s příchodem BC a BF3, se tak vytratil i jeho tradiční motiv. Ale stejně, tohle by klidně v menu hrát mohlo. http://www.youtube.com/watch?v=w6njB2M9vbA&feature=share&list=PLAA0FBCBA781416DC
      • BF3 a BF4 asi taky jsou pokračovatelem BC série a nikoli BF série.
      • Měl bych se picnout. Tak tady snad konečně funkční odkaz

http://youtu.be/uD_ZJMiZMV8
      • Oprava teda. :D

http://www.youtube.com/watch?v=w6njB2M9vbA&list=PLAA0FBCBA781416DC
  • Proc, proc proc proooooc je to zas presviceny jako kraaavaaaa.
    • ty se v tom hoovno vyznas, je to nasvicene dobre
      • Ty si uz asi dlouho nebyl venku co? *1* A to ani neni leto.
  • dilinja
    Skvělě nazvučeno to se DICE musí nechat *5*
    • Stillson
      Přesně zvuky v BF jsou vždy úchvatné. Málokterá hra má tak dobrý zvukové pozadí.
  • Bf3 v1.1
  • Pri pozeratni tohoto videa som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat.
    Ak je toto naozaj to, co ludia pozaduju, ocakavaju , chcu a nakupia, tak uz nechcem zit na tejto planete.
    Naozaj proste, naozaj? TOTO ? Toto vas privedie do varu, zvlnu vam trenky a hadzete peniaze na mnitor, z tohoto? No zrejme ano, pri pohlade na predaje serie CoD a posledneho BF to tak naozaj je. Tupa masa, ta ista ktora chodi pravidelne do kina na beckovy a cckovy nasup blockbusterov so sto megovym rozpoctom, bez hlavy a paty, zrejme ma svoje poziadavky._________ Naryzovali a pustili vam zilou pri BF3, hra bola draha, same DLC kazdu chvylu, vseliake premiumaky atd. Naslubovali featury ktore v hre ani neboli ale nikomu to zrejme nevadilo.______ Clovek by si myslel ze uz maju dost. No zjavne nemaju. Treba pustit zilou znova._______Toto neni nic ine nez update FB2, obleceny ako BF4 za plnu cenu. Lenze davat update zdarma, to sa nezlucuje s politkou EA. Preco by to aj robili, na trojke si odskusali co hraci znesu (a zrejme toho znesu dost, ked su ochotny kupovat par novych map), tak preco nie. Zabalit do novej krabice, nalepit nove cislo, hotovo._______Ak mi niekto chce tvrdit ze za taky kratky cas je mozne pripravit od gruntu novy engine, tak zrejme uveri vsetkemu co mu v televizi povedia a ze praci prasok mu spravi 255 255 255 biele tricko._______EA postavila na Frosbite 2 svoju buducnost, naliali tam dost penazi, musi sa to vratit, avsak jedina hra co sa predavala bol len BF3. Ostatne jaksi nemastne neslane. To sa rozhodne nezlucuje s nastolenym planom spravit s frostbite hlavny engine, na ukor vsetkeho ostatneho a doteraz pouzivaneho.____Cele to videjo je hrnozne, nechutne a desim sa toho co pride po tom. Vybuch sem vybuch tam, padajuci barak a kominek musi byt, padajuca helikoptera okolo tez musi byt, uzasna story, sux AI, lensflery, vsetko musi byt. VIAC VIAC VIAC, nestaci ze som v padajucej budove, musim padnut na okraj, zachytit sa rukou na poslednu chvylu, este stihem aj partaka zarchanit vo vzduchu, ktomu este musi padnut helikoptera pod nas a nakoniec to musi cele slahnut na zem. VUAAA SUPEEER, VIAAAAC.
    Kriste toto chcete ? WTF ?_____Ohliadnut od toho ze to bude proste tupa singleplayer kampan, standardna na dnesne pomery, neni tam nic nove nic. Destrukcia ? KDE ? Te male muriky ? nic nove. Predskriptovany a pripraveny rozpad budovy ? Ale notak to nema s tym nic spolocne. Take iste klamstvo ako v trojke._____Multiplayer ? Pff tam mozno pridaju naky jeden novy mod aby sa nepovedalo, iny skin zbrane a iny skin tanku. A zas vam naserviruju par mapove DLC. Editor.. hahahha nehrozi_____Graficky to neni nic moc, taky isty fail ako trojka, ine to ani byt nemoze, vsak je to rovnaka hra. Rozpadnuta zem a na tom nalepena kocka dokonaleho betonu, bez ziadneho pokusu o naveznost, textury na tych spolubojovnikoch rozmazle az das, napchate vsade seliake castice a lensflery aby schovali vsetko ostatne a vyvolai wow efekt

http://youtu.be/_4HD1HgfKB4?t=45s
    Rovnaky matros, ine meno. A fetky si poju ruky urvat aj tak. To ste vy. Fetky. Predavaju vam dokola te iste sra*ky, akorat s inym nazvom, a vy sa ukajate natom ake uzasne novinky to mate.

Uprimne nenavidim kazdeho kto sa rozdhodne svojimi peniazmi podporit tento pokus predavat update za plnu cenu.
    Nastastie su tu stale herne studia, ktore nemaju vo vedeni hovada, ktore robia veci rozumne, a nesnazia sa vas okradnut a oklamat. Radsej nez kupovat znova to iste (predpokladam ze BF3 uz mate), radsej skuste nieco ine, kupte radsej novu Armu. Alebo novy bioshock, alebo odlozit peniaz na nieco nove od cprojetku, alebo kopec indie hier. Ale toto, toto fakt nie.
    • S komercí s EA co zminuješ v článku souhlasím, ale holt co má taková velká společnost dělat když jí hrozí za rohem to nejhorší? jasně štve mě to stejně jak tebe, ale třeba zase DLC k BF 3 byly kvalitní, nehrál jsem všechny ale zase to aspon nebyly prodávané kousky které vznikly během vývoje a do plné hry se nezačlenily a pak se prodávaly po kouskách, to je zlodějna to ano souhlasím, ale u bf 3 to tak nebylo. Také zminuješ samé výbuchy a skripty, ale co, každý si zde zvolí zda hru koupí a ví o čem to bude nebo ne, to že to tu zminuješ mi příjde skoro zbytečné, všichni to vidí stejně ale každému se líbí něco jiného a nikdo na světě tě nenutí to kupovat. Navíc chtěl bys tedy vojenské FPS bez výbuchů? bez akce? jistě boření budovy nemusí být skritp ale muže být vykreslování procedurálně, ale kolik lidí na tok má počítač? Navíc během kolize takto složité nejsme v technologii ještě tak daleko aby se během procedurálního vykreslování neobjevilo mnoho bůgů... Ale i tak s něčím s tebou musím souhlasit, jenom bys měl být více tolerantní vůči ostatním, každý hraje něco trošku jiného, nemužeš lidi soudit jako tupou masu, rád si BF 4 zahraji, ale i tak miluju Indie hry a plošinovky... Jsem tedy tupá masa či ne?
    • Pod to se da podepsat.
    • na to sa musis pozret z perspektivy pubertalnych deticiek. toto video sa zajtra stane ustrednou temou debat na skolskom dvore. "a potom ten vrtuulnik preletel okolo a on don neho strelil a boom, supeeer xDxDxD"... "a najlepsie bolo ako padal ten doma on sa na poslednu cvhilu zachytil... uaaaaau"

proste sa s tym zmier :) zlata era hier je prec. uz to nebude ako pred 10-15 rokmi.
      • naprosto souhlasím, jen mě zajímá kam až to dojde :)
      • Prosím tě, ty jsi před 10-15 rokmi barvil čobolské plýny, tak co meleš o zkušenostech z té éry.
    • Tobě někdo drži zbraň u hlavy a nutí tě to kupovat?
      • to co je za tupy komentar? nikde tam nic take nepise. len hodnoti co prave videl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit