Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://i.imgur.com/hwGec6C.png
    • A už si viděl nové náčelnické uniformy?
      http://i.imgur.com/s6wUPe0.jpgg
  • Keyz
    To hejno ptáku je dokonalé. V rámce lepší akce by mohli být agresivní.
  • Jsem jedinej koho to trapné otevírání pootevřených dvěří už pěkně štve? Demence jak... #404
    • conflig
      To je první čeho sem si všiml.. *1* Vždyť to nemůže být tak těžké to vyřešit elegantněji.. Vemte si třeba GTA IV tam to funguje bezvadně
  • Grandhalf
    Ty pi*o rambo na konci jak bejk , vrtulník bez šance ... Go battlefield go !!!!! *15*
    • Tak tam je víc divných věcí... :) frajer co nožem řízne čistý řez nohy... ten vrtulník vs. mi-28 je taky dost mimo...
  • Jak to míří? To je konzole nebo co? Stejně nevidím moc rozdíl mezi BF3 a BF4 možná mě za to budete nenávidět, ale připadá mi že nám Battlefield začíná Codkovatět a jako fanouška série mě to dost štve.
  • Jako já nejsem nějakej honič grafiky a všeho toho pozlátka kolem Áčkovejch titulů, ale tohle, no do pí*í, jako film ... :)
  • Viktor_H
    Ten začátek v potopeným autě je pretty intense! Navíc je to fakt výborně zrežírovaný klobouk dolů...
  • jak uz tu nekdo psal bf 3.5 nic vic *7*
    • Přesně vsechno stejny jen nová mapa nic vic nez DLC z toho nebude.
      • Mno, DLC za 50Eur (+50Eur premium). A najvtipnejsie mi pride, ze ako jednu z prvych info o BF4 som cital o female skinoch v MP, a teraz uz ani to nie je pravda :D
    • 3.5??? To skor nove DLC k BF3...Este aj tie nove animacie su len prebrate z Medal of Honor. Kym sa nevrati modovatelnost aka bola u BF2, tak do posledneho dielu asi nepojdem (ziadny hate, BF3 mam aj s premkom). Holt, tento rok to vyzera len na ARMA3 :)
      • DLC??? si snad robis prd.l.... Animacie, geomtria, svetelne efekty a o tom ohni ani nevravim... kde toto si videl v MoH????
        • Vravim animacie prebrate z MoH. Geometria-tak tu fakt neviem o com vypravas? :D Svetelne efekty-to iste ako BF3. Ohen-no comment. Grafika vyzera takmer rovnako ako BF3 a par novych efektov to z biedy nevytiahne. Kazdopadne, ked ta hry bavia kvoli novym efektom ohna, nech sa paci, ja ti to neberiem ;)
          • A to hovori ten kto ani riadok codu nevie napisat... To sme cely my slovanska natura vsetko je slabe len ja viem robit naj...
            Geometria ma daleko od trapneho MoH a animacie tiez ale to je to iste ako sa bavit s blondinkou o autach ona chce cervene lebo je naj.... :D
            • Geometria je podla teba fyzika??? Tak dik za vysvetlenie :D Animacie take iste ako v BF3??? Uz dost viac vtipov ani nezvladnem. ARMA 3???? HaHaHa ved to je uplne zle co sa tyka enginu. Staci si pozriet iba jedno video z Army 3 a je kazdemu jasne ze ta nechce byt high end visuals ale hlavne vojensky simulator. Ved ani stromy nesedia presne :D
              http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GLKjlXN83UE pozri 1:40 min. Nabuduce si vyber aspon lepsiu porovnavacku :D
            • Tak ti teraz neviem ci hovoris o CoD alebo code alebo o com vlastne tocis? Nepovedal som ze ja viem robit naj, ale ked si momentalne porovnam posldny vytvor isteho Bohemia Interactive Studio (Ceska republika) a poslednych DLC od EA, tak arma mi z toho vychadza ako jasny vitaz. Tu geometriu si uz prosim ta odpusti, alebo mi vysvetli o com tocis. Ak mas na mysli FYZIKU! tak ta je taka ista ako v BF3 a animacie su zvacsa uplne to iste. A ano, skutocne si pripadam ako by som sa bavil s blondinkou. Nerob si tu hambu a bez sa ucit geometriu do skoly.
  • smajdal
    Co si budem povídat, hezčí hru v chodu jsem jaktěživ neviděl, ale už bych očekával, že se míra interaktivity od prvního Medal of Honor výrazněji zlepší.
  • AI mi přijde hloupější než ze stařičkého Half-life ... no já zas nebudu cílová skupina (nějak tomu MP nevěřim, že by se vrátil do kolejí BF2)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit