Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem s ukázkou spokojenej. Odstranili největší problém SP z BF3 (žádný vozidla, jenom koridor), možná půjde použít i nějaká taktika (rozkazy vojákům atd...), vypadá to hezky a zní nádherně.
  • Radsi mirrors edge 3:)...
    http://www.youtube.com/watch?v=gfef2xo0XG0&feature=youtube_gdata_player
  • Ahojte,

vím že to není ARMA ale proč z toho dělat akční film? Alespoň trochu reality. Nejvíc mě na BF vadí co všechno vydží vojáci. Pokud bych chtěl akční nesmysl hraju COD ale ja chci něco vyjimečného a to čekám od BF. Kdybych chtěl opravdu těžkou hru hraju Armu. Proč nemůže být BF někde uprostřed. Jinak dle mého graficky se hra zlepšila a těžím se :).
    • ucho
      ta hra by nikoho nebavila. nepřátelští vojáci by museli střílet neustále vedle, aby to bylo hratelný, což by se taky moc lidem nelíbilo. je třeba si uvědomit, že v reálné situaci bys chcípnul během minuty a hrát by to nešlo. proto z tebe musí udělat ramba a v rámci toho to okoření efektním bojem... takže se neboj, že by se to nesnažili vyvážit realita vs hra, ale velmi rychle při tom dojdeš k tomu, že musí dát přednost hře...
      • Nemyslis si ze by to ty hrace donutilo k novemu stylu hry? Treba by se hraci zacali chovat jinak nez Chuck Norris. Delta Force 1,2,3 > 0 sla timto stylem a bylo to skvele.
  • to iste, co BF3, len vyzualny upgrade..:Kedze sa hra robi aj na stare konzoly, opat plati to iste, retaz je tak silna ako jej najslabsi clanok retaze...Opat plane sluby ako pri BF3...Ved aj tam som pocul, ze lepsia destrukcia, lepsie svetelne efekty a skoncio to tym, ze slavne "svetelne efekty" nemaju s realitou nic spolocneho, ak som v nespravnom time, polovicu mapy ma neustale oslepuje slnko a destrukcia je mensia ako v pri prvom Bad Company na konzoliach...

Urobia vizualny pokrok, ktory je mensi ako pri UT2 a UT 2.5 a hned premenuju engine na novy, to uz jak updaty na Firefox *6* *6* *6* *6* *6* *6*
    • Opet zadna destrukce kulky jsou asi gumove pac pokud nezavadi o predskriptovany predmet nestanese nic krom efektu s prachem. Kdy prijde strilecka kde bude opravdu znicitelne prostredi a ne skripty pred vybuchem po vybuchu a nebo aspon udelane tak aby to nebylo tak hrozne neprirozene?
  • Co na to rict grafika nadherna ale proto hry nehraju... hratelnost deb*lne efektni jinak se to popsat neda... kazda minuta je zalozena na absolutni nelogicnosti a cim vic se blizi realnemu vzhledu tim vic to vypada deb*lne. Na zacatku ten radoby tichy pruchod je fakt spatny ale kazda scena je tam debilni to bych mohl komentovat kazdou vterinu nema to cenu... ;) a scena s helikopterou vs borci ve vytahu ;) a pak vs auto to uz si vazne delaji srandu ne?
    • ucho
      njn, lidé vidí grafiku blížící se realitě a mají problém si uvědomit, že je to stále jen hra...
    • Radioaktivni_surikata
      Dnešní realita trháků z Hollywoodu, za většinu scén by se nemusel stydět ani Bruce Willis. Nechápu, čemu se kdo diví. Já jsem naopak mile překvapen. Horší než single BF3 to snad ani bejt nemůže. Jak bylo zmíněno, za celou dobu žádná vlna věčně se respawnujících nepřátel, a taky žádný quicktime eventy. Realitu snad nikdo nemohl čekat, podlě mě docela úspěch *1* Nejdůležitější stejně bude multiplayer. Pokud nebude zabugovanej a potlačovací střelba nebude stejně dementní jako v BF3, tak za sebe nevidím důvod, proč neupgradovat. Mimochodem ty dvojí mířidla vypadaj super, do BF3 bych je bral hned.
  • Proč to ku*va vypadá jako Expendables 3 ?! *1*
  • Oh, btw, je tu nějaký důvod, proč velitelé svým vojákům nařídí, aby
    - ve chvíli, kdy jsou v betonové budově a z venku je ostřeluje vrtulník vyběhli na otevřený prostor na střeše (kde se mohou krýt za plechovou ventilací či co to bylo

místo aby

- zůstali v krytu za betonovými zdmi uvnitř domu, zatímco helikoptéra, která na ně čeká na střeše, sundá nepřátelský vrtulník gatlingem?

Oh, right. The building is unstable. Something MUST be blowing up..
    • A nebyly náhodou dveře taxíku otevřené, když vletěl do vody? A helikoptéra ani trochu nepoškodila jakékoli sklo nebo karosérii, aby se dovnitř dostala voda? Bože, to už je fakt na jedno video moc p*čovin :D
    • A přefiknout kost jedním tahem nože? No tak, to si snad děláte *****
    • Pro efekt. *3* Vidět to takhle realisticky, ...kdo by si tu hru potom užil? *4*
      • Jasně jasně, je to hra a je to arkáda, ale snaží se o jakýs takýs realismus. To mi chcete říct, že se všemi těmi skripty neumí vývojáři udělat situaci, která by byla napínavá, efektní a reálná?
        • Ano, mohou udělat nové DLC, kde by místo na střechu, zůstali v budově. *7*
          • No... mohla by být ve hře volba zůstat v budově, ale to by se nedalo prodat...
            • Ještě někdo pochybuje o EA? *15* To bych chtěl vidět u nich nějakou inovaci... Neříkám že rozhodnutí, zda-li v budově zůstanu, nebo ne, je inovace. Ovšem pro EA je to nadpřirozená technologie...
  • conflig
    Ikdyž mě styl COD a posledního BF3, MOH už dost omrzel.. Musím uznat, že tohle video a ten 60sekundový TV spot má skvělou atmosféru. A jednou... dvakrát za rok si takovou hru celkem rád zahraji a nevidím důvod proč bych měl tento druh her už jen z principu bojkotovat...

A je celkem logické, že se vývojáři stále více přiklání k tomuto movie like stylu protože to zkrátka dnešní technologie umožňují, což před nějakými 10 lety bylo téměř nepředstavitelné.

Aby bylo jasno já to neobhajuji a sám mám k tomuto stylu své výhrady, jenom si myslím, že zdejší odpor je zbytečně vyhrocený..

PS: Jak si všichni stěžují na scénu z uříznutou nohou.. Tak v záběru těsně předtím něž se objeví ten civilista, tak jde viděl jak mu jeden z vojáků tu nohu nad kolenem obvazuje opaskem.. a kdyby mu tu nohu řezal na dva, tři tahy tak by to bylo podle mě docela morbidní..
    • ved preco by to nemohlo byt morbidne, mohli to spravit ako odtinanie nohy v The Walking Dead na 3-4 krat sekerou :D. To by si nikto podla mna nestazoval
  • nj, BF2 se nekona, vracim se k Planetside2. az bude BF5 tak mne vzbudte...
    • Kingo1983
      Tak to sa asi prespíš na onen svet. *3*
  • Ked citam niektore tie detske prispevky musim sa pousmiat. Pred par rokmi ste o takychto hrach ani nesnivali, dnes je najvacsi problem ze jeden vojak druhemu amputoval nohu na "nespravnom" mieste. Keby to nebola noha urcite by bolo na <>, ze v Range Roveri na pristrojovej palubovke je v reale o 2 svetielka naviac. Vzdy sa najde nejaky hnidopich ktory sa bude odbavovat na vsetkom. Hra je krasna, grafika uz pomaly nerozoznatelna od filmu a multiplayer kvoli ktoremu si to kupim bude urcite skvely. BF rulez !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit