Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže nebarevnost je značkou západních RPG? Tvle takovej Oblivion tě asi zabil, co? A jak má Neverwinter schválně nadsazené proporce? To vůbec není pravda.

Tvle lidi, chápu že někteří prostě neunášíte barvy, ale chce to trocha nadhled. Jsem ten poslední, kdo by Neverwinter bránil, ale když si prostě někdo jen stěžuje na nepravdy pomocí líbivých slovíček...

A předchozí D&D tituly nebyly barevné? To ti ta nenávist k barvám trochu pocuchala vzpomínky, co? Ty vole, jsou pro tebe RPG ten správnej žánr? Znám jinej, kde je v posledních letech všechni uniformně nebarevný...
  • Baldur52
    Hrál jsem první betu a bohužel mě to moc nepřesvědčilo.

Svět Forgotten Realms je samozřejmě skvělý, no a... to je asi tak vše.
    Je tam hrozně vidět jakási béčkovost defacto v každém ohledu, bohužel až na výjimky asi nemůžeme od takovýchto F2P titulů čekat něco jiného.
  • Omlouvám se, překlikl jsem se, to mělo být jinam.
  • Krásnej příklad kdy člověk s velkým egem zjistí, že už situaci nemá pod kontrolou. V té chvíly tihle jedinci začnou na slušné reakce, dokonce omluvu reagovat vulgárně a sprostě...
  • jj Beta bez Wipe neni Beta, ale Launch s alibi vyvojaru, kdyz neco neni na 100% a kdyz ma nekdo takovejhle pristup tak me proste smrdi ;)
  • tohle nema s Baldurem ani Icewindem nic spolecneho.. spis to pripomina genericke korejske saltokicko coolo mmo
  • naopak pro mě byl boj jediná zajímavá věc.. hlavně mě sral instancovaný celý svět, dalo nám hodně práce než se naše tříčlená parta dostala do stejné dimenze..
    celkově mi ta hra přijde nic moc, pro fanoušky nwn to bude zklamání a já osobně bych si radši koupil guildwars 2 než hrát tohle zadara
  • *3*
  • Jak bych nemohl brát život tak vážně, když nám tu běhají tak vážné případy kreténismu jako jsi ty. :D Čepičku si třeba strč do prd*le rolničkama napřed, ty klaune a mazej na šichtu do mekáče, hrát s dětma "zatáhni mě za prst".
  • TheGGG
    Jen ať to probůh není barevná nehratelná patlanina jako warcraft
  • kickasl
    bit.ly/16Bh1Tp
  • jsou to porad WoW omalovakny, ale ne uplne nejhorsi kategorie, ale mas pravdu, poradne temny spinavy realisticky MMO styl by mi rozhodne byl milejsi
  • Jak člověk může brát život vážně, když jsou tu lidi jako ty :) No asi jsem urazil tvoje ego či co, tak to se ti velice omlouvám :). Holt některých jedinců se člověk může dotknout i naprostou maličkostí :) Ale potěším tě, hned jsem si objednal čepičku s rolničkama. Juch :-P
  • Měl bys brát život vážně... A možná pak se naučíš adekvátně extrahovat informace z textu a nebudeš obtěžovat slušné lidi svými hovínky na interwebu, šašku...
  • Hmm, hrál jsem ve dvou closed betách.

Pocit z boje je opravdu špatný, jako by tam nepřátelé ani nebyli a postava jen máchala skrz vzduch. Takže bohužel už dál hrát nebudu.
  • neměl bys brát život tak vážně... A když budeš hned každýmu nadávat do šašků, tak to daleko nedotáhneš chlape :)
  • Jdi hrát Lotro. Nevýrazný postavy, nevýrazný města, nevýrazný všechno.
    Btw Neverwinter bych neoznačil jako "asijskej mix očí vypalujících barev", nebuď zas tak dramatický. Je to barevný tak akorát. Barvy zajmou, neurazí, ozvláštní. Má to náboj. Hrdina v top armoru, vypadá jako hrdlořez v námr*ovým armoru, ne jako husitskej podrž-kolo jak je tomu třeba v Lotru.
    Btw snad nejlepší barevný provedení v MMORPG je imo v Everquestu 2. Jejich art miluju.
  • http://pc.gamespy.com/pc/neverwinter/1226580p1.html
  • langustyn
    hezky vyřešily část end game obsahu, tím že dají hráčům editor. geniální nápad
  • Miluju Baldur's Gate a Icewind Dale sérii, stejně jako jedničku Neverwinter. Na tohle se těším a betu definitivně i vyzkouším. Ale nevím jak vy ale mě je už na blití z toho věčně dokola omýlaného "designu" ve stylu asijské přebarvenosti, obřího lesklého a blikajícího všeho a schválně nadsazených proporcí postav, stejně jako přehnaných animací. Chci toho moc, když bych zase jednou rád klasické západní RPG, které se nemusí vést na téhle jeté vlně? Vždyť i předchozí D&D tituly byly takové...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit