-
Overwatch jsem původně vůbec neřešil. Nějak jsem nevěřil, že by mě to mohlo odtáhnout od UT. Nakonec jsem dal na rady kamarádů a fakt je to bomba. Za toho litra v základní edici to fakt stojí. *5*
-
Este jeden tip (pre niekoho ziadna novinka) - Roadhog vie vytiahnut hakom Bastiona z tank modu do scout modu a rychlo ho znicit.
-
Myslím, že krabicovka je fakt jenom ta speciální.
Jedna hra trvá cca 10 minut, pak se (pokud se to nerozpadne) hraje odveta, tj. když jedna strana bránila, tak na té samé mapě útočí. Nicméně délka hry je ovlivněna tím, jak se to vyvíjí, klidně je po dvou minutách hotovo. (Základní typ mapy "útoč" znamená, že někdo má asi čtyři minuty na obsazení bodu, když se mu to nepovede, konec, když jo, přičtou se mu dvě minuty a musí doprovodit tranport, na checkpointu se mu přičtou ještě další dvě minuty, takže maximální doba je devět minut. Ty čísla ovšem házím od oka, plus mínus nicméně sedí.) -
Koukám a asi ne. Každopádně docela vojeb. Mi muj Battle.net automaticky nabízel tu dražší verzi. Dotaz. Jak dlouho tam trvá jedna hra? Docela vo tom za to líťo uvažuju.
-
Pic. Se přiznám že tohle jsem vůbec nevěděl. A kouknu a vono jo 40 eček. Dotaz. Koupím jí někde i krabicovku a nebo je krabice jenom na Origin Edition za těch skoro 1500 stovek?
-
V sobotu v noci jsem si konečně postupně prošel v tréninku všechny hrdiny abych byl trochu v obraze, protože zatím tam furt pobíhám jen se Soldierem 76 a to kolikrát moc parády nenadělám.:/
Baví mě to fest, něco takového mi chybělo. -
Jen bodové odpovědi pro přítomné a budoucí trolly:
- Overwatch stojí 40 euro (cca litr), ne 60 (za to je speciální edice).
- Mikrotransakce k ničemu nepotřebujete. Nedá se za ně koupit nic, co by k něčemu opravdu bylo, jen skiny a jiné vizuální blbiny.
- Hraním si je odemykáte tak jako tak, jsem level cca 40, mám už dva legendární skiny, tři epické, nějaké další blbosti a pár tisíc peněz, za které můžu dokoupit to, co nepadlo. Nedal jsem jim (a nedám) ani dolar navíc.
- Za těch 40 euro jsou otevřeni všichni hrdinové, všechny mapy, veškerá funkčnost a má přibývat další. K tomu oficiální vždy běžící servery, anti-cheat ochrana atd.
- Hra je od začátku překvapivě hodně vyladěná, v době spuštění běžely servery bez problémů, když kliknu, do dvaceti sekund hraju. Ale trollte dál, je to zábavné. -
Roadhoga mám nejradši. Pudge Overwatche :)
-
Čárky ti nic neříkaj co? Se vyblej radši sám ze sebe!
-
4987 hracu = sotva par stovek hracu na jeden mod
-
microtransakce jsou skoro vsude a kupovat si to nemusis, hru to nijak neovlivni, nechapu proc to porad vsechny sere, nikdo vam to nenuti
-
Např. Under A Killing Moon a hromady dalších. Nepsal jsi žánr ani stáří hry, takže je to adekvátní příklad.
-
Jak víš, že každý, kdo si tu hru koupil, nepovažuje její cenu za vysokou?
-
To ze jsi nemel k patchum pristup, neznamena, ze je nepotrebovali *1*
-
Cim si tahle hra zasluhuje takovou pozornost ? Zrejme jen tim, ze je z Blizzardu, jinak si to nedokazu vysvetlit.
Rychlosti a akci vyzivnejsi 17 let starej Quake 3 nebo UT, dokonce o tridu lepsi i vizualne. Ze soucasnosti zase o ctvrtinu levnejsi CS:GO mnohem lepsi volba jako tymova FPS, kde aspon mate pocit, ze do neceho strilite - v Overwatch ty cerveny obrysy kolem nepratel a modry kolem pratel, musim se fakt smat.
Neverim proste tomu, ze existuje takova pocetna sorta hracu, ktera tymovou FPS bude hrat jen, kdyz tam budou 4 tlacitka s cooldownama navic a kazdej mesic novy skiny.
Tohle neni podle mojeho nazoru nic jineho nez mentalita typu "je to novy, je to od Blizzardu a hrajou to vsichni, tak to musim hrat taky". -
Ne, vážně. Potřeboval jsem si od plic zatrolovat. Byla to reakce na ty mikrotransakce, které jsou v této hře. Pro mě je to první hra od Blizu, kterou si nezahraju. Ne, že by bych ji bral jako obecně špatnou, ale jde žánrově i zpracováním mimo mě, stejně jako HotS. Chtěl jsem tím pobavit vás tady čtenáře diskuse a hlavně sebe. Berte to s humorem! :-)
-
Ne, jen mám bujnou fantazii :-) Ale beru to jako kompliment.
-
To rekni blizzardu
-
Je ale potřeba pravda ne?
-
Balance je jako pořádek. Neexistuje, jenom menší nebo větší bordel *15*