Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zitra vychazi hearts of iron, takze mne tu na dlouho neuvidite
  • Bul som funbujom Blijuozrdu. Bul som...ale už nje som. Přeshlydka je infantylnaja gra, k-těrych je pelno všudo kolm. Dnějska vychazi tuolik duobrych hjer, třieba Dum, njebo Absolutna Vojnaja - Bojova palica. Pruoč buch mjel grat takuto kuokuotuovinu? Blijuozrd u mňa zkuončil Djajablom trjetm. I tua djebilnaja MUOBAJA - Buogatyři Unjiversa - už tuo sa dalo grať iba chjujom.
  • Veskoslav
    Support je support, tank je tank...Mimoto nejméně hraní? A bereš nějaké drogy nebo to máš na předpis? V 90% her máš tank.
  • Jack1947
    Tanky je můj nejoblíbenější typ, chápu že ne všechny hráče to uspokují, protože vydrží sice víc a mají vtší sílu a dmg. Akorát fungují jako support, tedy jsou velice důležitá podpora týmu. Nic pro nikoho kdo chce nastřílet co nejvíce fragů aby se s tím clubil. Těžkopádnější ale neméně zábavní.
  • Už ti někdo někdy řekl, že mluvíš z cesty?
  • Veskoslav
    Můžu se zeptat na ten hype ohledně Ordinace? *1*
  • Veskoslav
    Ty se oháníš inteligencí a vyplodíš takové moudro? *1* Jediný, kdo je tu omezený, tak jsi ty:) Mimoto ty jsi přesně důkazem, že stáří neznamená moudrost.

P.S: Můžeš mi napsat, kde jsem napsal, že je starší méněcenný než já? Rád se tvé debilitě ještě jednou zasměji. Ani by mě totiž nepřekvapilo, kdyby ti stěží bylo 30.
  • Dobře, díky za optání.
  • Radost mi to neudela, je to prace navic. Ale predejdu tak tomu, ze to nekdo nepochopi.
  • Asharak
    Když ti to udělá radost, proč ne. Díky. *8*
  • Aha, priste tam pro pomalejsi dam spravne tagy:
    < ironie >Hrozne mi trha zily, ze nechces znat mou odpoved< / ironie >
    *15*
  • Asharak
    " a ze mi to trha zily ze nemuzu"
  • A muzes citovat kde se vztekam? Nebo trollis jak troll Veskoslav?
  • Asharak
    To je jedno k vůli čemu se tu vztekáš *1*
  • Vzhledem k tomu, ze ja nejsem ten kdo se vzteka kvuli oblibene hracce, tak to vypada ze jsem smiren. *3*
  • Asharak
    Se s tim smiř.
  • Tak to bud rad ze jsi tak odolny, jsou tu jedinci kterym nici zivot uz jenom to ze si nekdo mysli neco jinyho.
  • Ordinace v růžové zahradě je u nás taky prej nejsledovanější seriál nicméně to z něj nedělá nic kvalitního. Ordinaci s Overwatchem spojuje nuda a obsahová prázdnota a velký hype.
  • A kvůli takovým lidem jako jsou výše, jsem strašně rád že Overwatch je za plnou cenu a ne f2p *2*
  • Asharak
    Já hraji CS:GO teďka. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit