Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporucoval bych dokoncit zakladni skolu a pak se az snazit neco napsat. Absolutne se to neda cist, v polovine se mi uz chtelo blejt.
  • Veskoslav
    Protože nemáš jak. Udělal by jsi ze sebe ještě většího starého hlupáka než jsi udělal teď a to by nebylo vončo:)
  • Jednou prijde cas, kdy pochopis, ze "balanc" je pouze myth, resp. nic takoveho neexistuje a ani existovat nema.
  • Veskoslav
    V SC mi to právě ukazuje 4987 aktivních hráčů. Wowko umírá už několik let a za tu dobu dokázalo rozdrtit všechny ty "zabijáky", co jej měli poslat ke dnu. A i když SC II mnoho lidí nehraje, stále má nové mapy, nové hrdiny do co-op misí atd. EA ti vypne rovnou servry, Ubisoft rovněž. Jediná srovnatelná firma s podporou, tak je Valve a její hry.

Jinak docela slušný blábol, co nemá cenu více rozebírat. Obzvlášť ta věta s Wowkem ukazuje, že jsi "chytřejší" Jack.
  • Asharak
    ... byly totálně naho_no, pokud si neměl jak sehnat opravné patche, které vycházely a ty si jen smutně koukal, pokud si neměl internet nebo je kde sehnat *6*
  • Debilitou trpíš akorát ty, nebudu už na tvé omezené blitky reagovat...
  • tak tak ti vás přivedou na pravou víru v nejlepší herní studio *3*
  • tvl di říc všem desítkám studií ať to zavřou teď stejnou hru vydal blizzard a ta má tu nejlepšejší podporu a bude tu s námi nevždy ano NEvždy za pár chvil hype opadne a vyhnijeto stejně jako třeba Starcraft2 no kdo to dnes hraje? sotva par stovek hracu na jeden mod *11* a pak tu mame jeste umirajici wowko jo bylo tu docela dlouho ale na nesmrtelne MMO umrelo docela brzo! A to jen proto ze blizzard! Oni umi udelat peknou vyladenou hru jenze pak se to nejak vzdy zvrtne a misto pridavani zajimaveho obsahu se vrtaj v "balanci" a vzdy to domrvej *16*
  • VŠECHNY HRY co vycházeli na disketách na CD i DVD v době kdy MP se hrál přes LAN....
  • Veskoslav
    Maxíčku, tuponu, která ze současných FPS velkých studií má takovou podporu (servry, mapy atd.) ty owaite.
  • 7 milionů lidi si nemysli ze by byla vysoka.
    Vyladena hra uz pri vydání a ty ses ze který planety? Jmenuj me 1 hru která po vydání nepotřebovala patch.
  • vysoká cena je dána tím že se budou o hru starat a budou ji balancovat. o wait... tohle prece delaji všichni a balanc by nebyl potreba kdyby to vydali vyladene hned na začatku *7*
  • Overwatch mě celkem nadchl potom co teď hraji jenom cs:go. Je to něco na způsob UT a TF2. Musím se přiznat že jsem vždycky chtěl nějkaou takovouhle hru kde jsou i nějaké schopnosti a není to jenom aimu jako u cs:go (samozřejmě hodně zjednodušeně řečeno). Cena možná nemusela být tak vysoká, ale měl jsem možnost vyzkoušet v betě, takže jsem věděl do čeho jdu.
  • to si psal aspoň tak hodinu ne?
  • chystáte se vydat i recenzi nebo jen tyhle návody? :)
  • Asharak
    Neboli "má hodně síly" *3*
  • Vidis, a ja myslel ze je to tank protoze hodne vydrzi. *9*
  • Jack1947
    Tank je typ hrdiny Bobe to nemá s tankem jako reálnou předlohou nic společného teda krome síly kterou má a požkozením který dává.
  • Pak doporucuju world of tanks
  • Jack1947
    No jistě pokud ty za něj v těch 90% hraješ což jsem v betě hrál *3*

Tank doplnuje support, a ne opravdu za něj aspon v betě tolik nehráli nebo jsem si nevšiml.

Ted ty drogy sis zapoměl vzít ty kde jsem napsal nejméně hraní... ? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit