-
Tys zaplatil za hru 60 eur abys v ni pak na neco cekal v queue? To dava smysl.
Ono je pak ale vtipny kdyz jdes nekoho otravovat a sam vyletis jak Veskoslav z krabicky. -
Když čekáš v queue, je lepší jít otravovat na forum ty, kteří to berou jako full time job *3*
-
Veskoslav - o tvé nevalné inteligenci si myslím svoje tak mi nemusíš pořád utvrzovat, že je opravdu mizivá. Dle tvé úvahy je někdo kdo je starší než ty méněcený tak jsi mě opět přesvědčil, že jsi omezenec což jsem si už dávno myslel...
-
Neboj, je tu dost fanboys co mu vysvetli ze nema pravdu. *3*
-
Tak ja ti teda neodpovim, kdyz te to nezajima. Ale ver mi ze bych strasne rad a ze mi to trha zily ze nemuzu. Asi dneska neusnu.
-
No ovšem, jak jinak. Co také čekat od individuí, které svoje výkřiky do tmy považují za "konstatování faktů" bez jediného alespoň základního podložení tvrzení a bez sebemenšího náznaku logické argumentace. Hulvát jeden nevychovaná!
Jo a nezapomenu sem napsat, že tvá odpověď mě vůbec nezajímá. -
tak tedy vítej...
-
A jak se dneska máš?
-
Žádný článek o Blizzardí hře není kompletní bez vytrvalého trolla v diskuzi.
-
Kdyby ta hra byla f2p, tak nestojí 60€* *3* troll detected
-
Takovymhle stylem argumentace jsme se zabyvali ve skolce. Takze uz chapu.
Mimochodem, jake to je hrat hru a porad pri tom odepisovat na fora? Neni to trochu o nicem? -
No jsi, máš 100% pravdu:)
-
0/10, uz to zacina byt nuda
-
Kromě UT a TF2 a nová hra od tvůrců SMITE . Jinak mě nenapadá hra, která by nabízela X let podporu, mapy zdarma atd. Ale jo, Blizzard je jediný, kdo si za to nechává platit.... *7*
-
Baví mě sledovat jak v diskuzi na Overwatch lidem praskají žilky *1*
-
Vsichni co nesdili muj nazor jsou strasne zli lide. *9*
-
Nejak mi unika proc bych mel delat co chces ty. Konstatoval jsem ten fakt, ze Blizzard si necha zaplatit za neco co je u vetsiny f2p her zdarma. A jeste tam nacpe f2p obsah. To je vse. Nemam povinnost diskutovat tak jak si preje nejaky fankid. *3*
-
Hra se hraje tim, ze 24/7 sedim u internetu a zacnu se hadat s kazdym kdo o ni napise neco spatneho? Tak to celou dobu hraju vsehno spatne. *15*
-
Kde máš tu kritiku? Neznáš ani cenu (40 vs 60 euro), neřekl jsi ani jaký F2P model by hra měla mít, tak co chceš?
-
Mimochodem, mas dokonaly prehled o mych zkusenostech znalostech a inteligenci jenom diky tomu, ze jsem si dovolil kritizovat cenu tvoji oblibene hracky? Za to bys mohl dostat nobelovu cenu.