-
Já něco hypuji? Já to akorát hraji, baví mě to a platím za to. Překvapivé, že platím za něco, co mě baví. Já se tak stydím *7*
-
Další smutná diskuze. Lidé, kteří zde přispívají a nadávají, musí mít velmi smutný a hořký život. A sobě se divím, že tady do diskuzí ještě lezu... *7*
-
Ano, proto 20 skinů v LoL stojí jako celé Overwatch a to se vyplatí....Navíc tam máš systém hrdinů, co rotuje. Jestli nevidíš rozdíl mezi Overwatch a LoL, tak je naprosto zbytečné cokoliv řešit.
-
Rekla ovce co hypuje cizi produkty na internetu a jeste za to nic nedostane? *15*
-
To se nějak vylučuje? RTS žánr je s námi taktéž X let a v poslední době žádná hitparáda kvalitních titul.....Stále čekám na těch 10 variancí, protože prostě nejsou i kdyby ses na hlavu postavil a tím myslím kvalitních arénových variací.
-
No jo, ono u lidí s tvými zkušenostmi, znalostmi a inteligencí není nic překvapivého:)
-
tak nejdřív tvrdíš že nenajdeš ani 10 variací a pak že online arény už jsou tu pěkných pár let... Jo aha Veskoslav *15* *15* *1* *1*
-
Jo, zapomel jsem tam napsat ze nazor fanboju me vubec nezajima. *5*
-
Protoze LoL na skinech nevydelava.
-
např. Bloodborne, Uncharted, Life is Strange, Until Dawn atd - dobrých her je dost, stačí trochu hledat a určitě si to svoje najdeš
-
tak to máš hodně zůžené obzory... Ale jestli chodíš jen na games.cz se ti nedivím tady je to obden jen samej overwatch *11*
-
Přesně tak oni na tom chtějí snad vydělat nebo co. *8*
-
1. F2P nebyl ani TF2 a stojí 40 euro, 60 euro je edice. A jak by jsi nastavil F2P model?
2. Skvělé argumentační schopnosti
3. Firmy nejsou charita -
1. Zaplatit 60e za f2p hru, kde se vsechno musi dokupovat nebo grindit
2. ???
3. Profit -
10 různých variací? Že přeji hodně štěstí s hledáním. Obzvlášť aby splňoval podporu minimálně dalších 5 let, zdarma DLC po dobu trvání a měl komunitu větší než 100k aktivních a pravidelných hráčů.
-
A další zaprděný fotřík, co "žije" v minulosti, kde všechno bylo skvělé a brilantní. Mimoto online arény už jsou tu pěkných pár let a stále baví. Nepochopitelné, že? *1*
-
Jestli nechápeš, že někoho (miliony lidí) baví něco jiného než tebe, tak asi nebudeš úplně "chápavý" člověk. Je dost možné, že už jsi fakt "starej" a nějaké kognitivní funkce už prostě nefungují tak jako dřív. A koho by bavilo vytvářet hry pro takové staré zaprděnce...
-
Mě napadají pouze Paladins, ale ty mají opět v sobě složitost (vrstva s kartami), ale jinak další takhle ambiciózní hru neznám. Já to teď střídám s CS:GO a spokojenost.
-
Přesně. Nebo třeba rohlíky a chleba. Jak to může někdo pořád jíst i po těch letech *6* Dal bych si max. nějakou GMO okurku, aůe ty staré stereotypní blbosti už fakt né, na to jsem moc starý.
-
Jinymi slovy radsi bojujes proti botem, nez proti lidem?