Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KokyMetalGear
    to je hnus velebnosti. ME mám 1 i 2 originál koupený a jako na schvál ,že jsem si řekl, ta hra za to stojí, musej ME3 doj*bat jako s tou češtinou a originem...jako by se EA schovala za značku Mass Effect a zkoušela, co ten koncovej zákazník vydrží. to mám za to, že jsem si to taky nestáhnul z torrentů...hamba *16*
  • Kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti. Já ale nevyju.
  • Ocelot23
    Ale jedno se jim musí nechat...o zákazníka se umí připravit dobře...Minulé díly mám originál tento díl jistí Warez
    • jindra.veliky
      stejne si to stahnes *4*
      • PreidaQ
        Tobě dělá opravdu velké problémy porozumnět psanému textu, že ano? *7*
        • Erien
          A určitě né jenom textu.
    • Tak tak, nech sa na mna Bioware nehneva, peniaze by som im dal velmi rad aj za treti diel, ale odtial potial... To je ako kupit si chleba a suhlasit s tym, ze si budem podavat dvakrat okolkovanu ziadost do pekarnem vzdy, ked si z neho chcem urezat krajec.
  • Veskoslav
    No nic. Koupím a cracnu. Jinak to nevidím.....Už tak, že musím mít už 3 služby v pc: Steam (mám rád kvůli skvělým akcím a nabídce her), od Microsoftu do Gears of War, DoW II a v neposlední řadě otrava s EA účty u her jako Darspore, NFS....A představa, že mi tak Origin "žere" na pozadí data a "paroduje" steam, jenom proto, že EA je nenažrané prase, tak jak říkám koupit a cracnout.

P.S: Rozdíl mezi Steamem a Originem je stejně velký jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou, Kdyby byl Origin něco jako Steam, tak bych neměl problém, ale Origin je jenom pitomý slídící program, který paroduje Steam...
    • A proc to koupis a cracknes ?! EA je upne uprdele ze to pak cracknes, penize jim uz das !

Jak jinak pro boha dat najevo svuj nesouhlas nez tak, ze si to nekoupis ?! OMG LIDI NEKUPUJTE TO.

Kez by konzumenti nemeli v hlave prazno, pak by takovehle zhovadilosti nikdy nevznikli, protoze by to nikto nekupoval!

Ale klidne, kup a crakcni a rekni EA, ANO ANO TAK JE TO SPRAVNE, KLIDNE VIC.

Boze muj.
      • Ale EA by to poznala. Možná by to byla ještě silnější zpráva než to nekupovat. Kdyby koukli do statistik a zjistili že hry se prodalo 3M kusů a na Origin ji aktivovalo pouze 100k účtů => 2.9M cracky. :-D
        • Kdyby to tak bylo, jistě by si toho EA všimla. Ale lidi jsou idioti nebo jim to je jedno, takže ve výsledku bude ten rozdíl maximálně pár tisíc. To bude EA nejspíš celkem jedno.
          • Když co naděláš že jo, si člověk co do toho tolik nevidí, nerozumíš PC, koupíš si hru a ona po tobě chce instalovat nějakej SW, co naděláš...vrátit to nemůžeš protože někde na krabici napsáno nějakým malým písmem určitě bude že to vyžaduje Origin a hrát to chceš...
    • Rozdíl mezi steamem a originem je ve stáří a množství nabízených her a funkcí (což je ale pochopitelný, vzhledem k tomu stáří). Jinak jsou ty dva systémy imho úplně stejný.
    • eeeee
      Ja se tem vyrobcum pc her divim. At delaj hry jen pro konzole a budou mit klid. Ja taky nesnasim steam, ktery se mi vnutil a co, kradu kvuli tomu hry? Nekradu.
      • Ted nechapu, koupit a cracknout je ukrast?
        • eeeee
          Pokud to nebude sirit dal, tak ne. Tu koupá jsem prehledl. Ale legalni to neni a spravne take ne. Spravne je veci co se mi nelibi nekoupit a dst vyrobci najevo, ze tudy cesta nevede. Ale bohuzel cesi jsou zaostali mamlasove a neumi hlasovat svyma penezenkama. Proto mame v cesku tak priserne sluzby. Zrovna vcera o tom byl porad v televizi, co vsechno jsou cesi ochotni zkousnout nez by se namahali zmenit poskytovatele.
          • Prakticky 100% souhlasim. I s tim ze jsme prilis pohodlni na zmenu, ale cesi co jsi koupi originalku jsou tak maly procento zakazniku, ze se nad tim nikdo nepozastavi. Spis tyhle principy (vydavatel se snazi neco prodat, tzn jeho boj) nici zapadni konzumenti co opravdu jenom konzumuji a je jim jedno co (viz posledni COD).
          • Při potvrzení EULA se zavažuješ že nebudeš modifikovat či jinak upravovat jakýkoliv soubor což použití cracku je, takže čistě po oficiální stránce děláš něco špatného. Ale víš jak, di do toho, já s tebou souhlasím jen uvádím věci na pravou míru.
          • Ano jistě, to je správné. Mně se ale ta věc líbí, co se mi nelíbí je Origin a já nekupuji Origin, ale ME3. Takže chci podpořit Bioware, ale odmítám přistoupit na to, že se mi nějaký EA bude hrabat v počítači a bez mého vědomí cokoli o mě shromažďovat.
            • Stoneboy> Obávám se, že personal information v právničtině je pouze taková informace podle níž tě jde jednoznačně identifikovat (chtělo by to nějakého právníka). EA tě identifikovat nemusí - tvou identitu zná z údajů které poskytneš při zakládání účtu.
            • Ale ona neshromažďuje nic o tobě, už v tom textu od EA, který tady někde je se píše "non-personal information". Takže jestli ti vadí, že bude EA vědět, jak si procházíš jejich katalog...
  • Diky za info, ted uz mi je jedno, ze to nevyjde ani v cestine :D
  • to se zase bude pirátit... a není se pirátům co divit
  • Kdyz je Origin na PC, tak proc tam nemaji PC hry, ale jen porty?!
    • Battlefield 3 je port z konzolí?
      • To je jeste neco horsiho, jenze to tu nemuzu slusne vyjadrit
        • Ne vážně, BF3 je port z konzolí? To už pak může být nazýváno portem úplně všechno, co kdy vyšlo na konzole. Neříkám, že je to bezchybná hra (mně třeba nehorádzně padá), ale konzoli v tom nevidím ani omylem. Nehledě na to, že konzolisti si užívají jen demo téhle hry.
          • Není na začátku Press Enter to start? Jestli jo, už to něco indikuje..
  • froztik
    No nic, další hra co si nezahraju. *5*
    • No nic, další hra co si stáhnu.

Chtěl sem koupit ale s originem ani zadarmo.
      • VonHayek
        A co si hru koupit a pak využít cracku na obejítí nutnosti mít Origin?
        Koupě nemusí samo být za plnou palbu, ale třebas v nějaké slevě by to mohlo být fér... Přece jenom by za ten, snad suprový, zážitek měli dostat kluci+holky programátorský zaplaceno, ne? *3*
        • Bohuzel takhle odskacou demenci distributora...
      • Tak tak, zrovna včera jsem zrušil předobjednávku sběratelky...
  • Doufam ze origin pujde obejit crackem.
    • samozrejme, ze pujde
      • Tak jiste to neni. Problem s Originem by mohl byt v tom, ze se bude instalovat zaroven se hrou. Crackem osetris hru od nutnosti spoustet Origin pro hrani, ale Origin budes tak ci onak v pocitaci stejne mit. V takovem pripade se nebude hrani v offline modu od hrani s crackem prilis lisit. Pokud tedy neni tvym hlavnim problemem Originu zrani vykonu.
        • Myslíš? Zas výjde nějaký Self Extractor pack, kde se to celé prostě rozbalí a budeš to hned hrát tak samo, jak je to u her, které vyžadujou Steam. Nic víc težšího v tom nevidím.
        • Neplas tady lidi :). Behem prvnich par dnu vyjde repack, ktery bude fungovat zcela bez origenu
          • Přesně kolego *2*
        • presne tohoto jsem se obaval,ze crack pomuze jen pri spousteni ale ne v likvidaci originu celkove,opravdu se nechci dozit toho ze budu mit pro kazdou jednu hru jeden program a zasypany HDD spywarama.
  • warezaci si najdou vymluvu vzdy bud ze to ma ochranu, nutnost pripojeni k netu ( toto me vzdy nejvic rozesmeje xD), steam, origin, cena, ......
    • Chataři *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit