Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
Nebo se to dá udělat takhle...koupit originálku a neinstalovat...nepustim tedy do PC ten ďuábelský Origin...a stáhnout warez...cracknout a hrát....vlk se nažere a koza zustane celá...(to jen taková rada pro piráty kteří tu cvachtají něco o tom, že kvuli originu budou muset hrát warez)
-
-
tym ze si tu hru kupis a cracknes neurobis nic lebo EA dostane tvoje peniaze a ty im potvrdis ich telemetriu ze ti je jedno ci musis mat origin. ak si to nekupis ale len stiahnes tak to je ina vec.
ME 1 + 2 mam na steame original no ME3ku si stiahnem. BF3 je moja prva a posledna hra na origine. -
Muset crackovat hru proto, aby se dala normálně hrát, je.. smutný...
Je vidět, že nás mají EA rádi... -
-
A ve Valve a v Bethesdě atd. Si člověk nevybere... *7*
-
Ale ono hrát půjde...i bez cracku. To jestli nás má EA rádo je už věc jiná...stejně tak jako, že ME 3 vychází prostě pod nimi (ať se nám to líbí nebo ne) a pokud ho chci hrát tak bych měl přistoupit na jejich podmínky...konec konců...nikdo mi to nenutí, a nebo alespoň pokrytecky nenadávat nebo bůh ví co...BMW taky neradíte jaký zabezpečení maj dávat do svojich aut a nebo kde je maj prodávat
-
-
Jasně že to hrát půjde.. tim "normálně hrát" jsem myslel hrát bez instalace další zbytečnosti okolo.
Nutí, nenutí.. podle mě nutí.. kdyby ti to nenutili, dali by ti na vybranou, jestli chceš používat Steam, Origin, nebo instalační DVD při spouštění hry atd., tohle je prostě "nainstaluj si Origin, nebo to nehraj," což neni zrovna pestrej výběr... -
No teda promiň, ale myslím že každý slušný obchodník by se měl řídit heslem "náš zákazník, náš pán". A tvůj názor mi přijde s dovolením úplně stupidní; jsme přeci lidi, né žádné tupé ovce.
-
-
-
Ano určitě, tahle možnost tu je.. ale nezamlouvá se mi, každopádně uvidíme jaká bude hra sama o sobě *12*
-
-
No tak 3. díl se mi na poličce neohřeje *15*
-
Teď jsem teda rád, že tu máme piráty. Vidím to tak, že krabicovku si koupím až bude ve slevě a budu hrát cracknutou verzi. Kvůli maturitě se k tomu stejně dostanu až někdy v létě. A doufám, že závěr trilogie bude důstojný a ne zrovna nejšťastnější, nesnáším happy-end.
-
Jako fanousek battlefield serie jsem si kvuli tomuhle nekoupil BF3 (ale ani nestahl), a to stejny udelam s ME3...Oboje hry me zase tolik nelakaji a prave Origin byl posledním, co rozhodlo...V nejhorsim si pockam az to opatchujou a poradne slevni...
-
-
Nevim co je podle tebe pořádně, ale na Aukru sem ho viděl tušim za nějaký 400,-
Za stejnou cenu sem kupoval Fifu, je to teda ale jen produktovej kod, takže až zadáš v Originu, musíš hru stáhnout. Takže to zabere o malinko víc času, než instalace s CD. -
-
Kupovat si BF3 na aukru je pěkná blbost. Dost bych se bál, jestli bych tu hru rozjel.
-
-
-
Blahoslaveni budiž Ori!!! Do háje s nimi!! Všichni kdo znají Stargate SG-1 a koukali na 9. a 10. sérii (a na filmy) dobře vědí jak to s nima skončí...kdo mi pomůže hledat Archu pravdy? *3*
-
-
neviděl, tak ale snad to tak nevadí.. Ty goaulde jeden :D
-
-
Proc timu rikaj Origin? Nazev Warezin by byl mnohem prihodnejsi, protoze ten soft tlaci hrace k warezeni, ne ke kupovani originalek *4*
-
Tak to teda na****. Mám ME 1 a 2 na steamu a i když mě ta trojka moc neláká, tak sem to chtěl mít komplet a vědět jak to dopadne.
Ale po těch nedávných videech atd. nějak mě zvědavost a chuť tu hru vůbec hrát přešla. -
-
Mi povidej, jednicka je krabicovka, dvojka na steamu a na trojku pres Origin jim uz kaslu :)
-
-
Hahaha, ich stupidnost nepozna hranice.
Aspon nemusim setrit na ME3. Mozete mi povedat ze ved si kup krabicovu alebo cez ineho distributora a potom crackni (to ze sa taketo riesenia normalne deju je len dokaz toho co distributori robia s hrami a ako sa spravaju k hracom), ale viete co? Ja nemienim podporovat distributora s takymito praktikami, distributora co v jednom kuse banuje zakaznikov, distributora ktory dosral asi kazde herne studio ktore mal pod sebou.
Kupite si ME3 cez cokolvek, aktivujete cez origin, na EA forach nieco napisete a dostanete ban? Nie dakujem.
Len som zvedavy ze ako to ovplyvni ich predaje. Kedze na steame je uz cez 40kk uctov tak prist o taky trh je dost odvazne. Samozrejme, vela ludi ani nevie co je origin zac, takze to normalne stiahnu ked si to instalacia bude pytat a nebudu riesit. Ale nie vsetci hraci su blbi.
To zas bude vyplakavanie z EA, ake su nizke predaje na PC. Nech idu do prd3le. A ak to tak bude aj s Kingdom of Amalur tak dalsie RPG na ktore nemusim setrit.
Dufam ze zbanktoruju, prasivci. -
-
Pokud jsi hrál ME2, tak máš Origin účet. A Bioware si asi moc nestěžuje (to, že se jim asi moc nepovedlo DA2 je možná pravda, nemůžu posoudit). To opatření s krabicovýma verzema je imho hlavně kvůli omezení bazarovýho prodeje. Nevím, jestli by třeba nestačilo dát na DVD nějakou formu DRM a ne Origin a pro digitální distribuci Origin, ale EA chce očividně zvýšit počet uživatelů.
Ale jak jsem psal výše: jestli jsi hrál ME2, tak Origin účet už máš. -
-
hral som ME1, ME2 mam dokonca CE, a origin ucet teda nemam. resp, ucet som si davno zakladal este na EA web, ale soft si teda do kompu davat nebudem.
A co sa Bioware nestazuje? -
-
Pokud ses přihlašoval do cerberus network, tak by to měl být (nevím to na 100%, ale jsem si tím celkem jistý) Origin účet. Určitě máš Origin účet, pokud máš účet na Bioware social network.
-
-
Z EA acc se stal origin login, to ano. Sám mám EA acc ještě z dob když jsem hrával BC2, ale on mluví o tom programu jako takovém. To, že mnoho z nás se může na Origin přihlásit i bez zakládání nového účtu neznamená, že si ten program chceme cpát do PC.
-
-
-
-
-
Překvapivá zpráva.. bohužel také dost špatná!
Origin = prachsprostá a špatná kopie Steamu...
EA failed -
Hmm tak timhle přišly o muj keš...v klídečku si to stáhnu a čus..
-
-
Ja si to tiez v klidecku stiahnem, cez Origin
-
-
Já si v klidu koupím N7 Collectors edition a aktivuju si jí na Originu a pak si to možná i přes Origin stáhnu.
-
-
Ja mam objednanu hentu zberatelsku krabicu, ale po skusenosti s blbo vylisovanou BF3 plackou, kde mi na jednom mieste mechanika lietala jak splasena asi pol hodinu, si to dam radsej tahat. Origin vdaka svojej neoblubenosti aspon neni pretazeny ako Steam :)
-
-
-
o muj uz davno kdyz se rozhodli ze to nevydaji s oficialni cestinou! Tohle je uz jen tresnicka na dortu *9*
-
-
o tý češtině jsem ani nevěděl, ale to ještě neni zas tak hrozný
-
A tak češtinka bude od pána Tvrdého a jeho týmu, ne?
Jinak obecně češtiny kašlu, ale když už první dva díly česky jsou, tak by bylo správné, aby byl i ten třetí a poslední. I ne-anglicky mluvící fanoušci si zaslouží dozvědět se jak to dopadlo.
Aneb když už někomu dáš snídani a oběd, tak mu přece neupřeš večeři. -
-
Otazka jestli vubec bude potazmo to Xzone (tusim jako tomu bylo u Deuse) zasponzoruje...Touhle zpravou totiz valny procento tech, co by jinak u nas hrou koupilo zpirati, cili mensi trzby a dal uz neni treba domyslet...
-
je uplne jedno od koho bude cestina, kdyz bude neoficialni znamena to jen problemy a tech jsem si uzil s cestinou u GTA4 dost a dost, nejdriv jsem cekal, az ji se spozdenim mesice vydaji, abych si konecne davno koupenou hru zahral a kdyz vysla druhy den jesm ji musel odinstalovat protoze vysel patch a hra diky cestine ani nesla spustit, moc vtipne bylo to, ze sotva udelali novou verzi vysel dalsi patch... to uz mi ale nevadilo radsi jsem to hral v AJ. Takze moc si vazim lidi co to prekladaji ve svem volnem case, ale o to vic si vyrobce hry nezaslouzi ani korunu, kdyz si to clovek musi dodelat sam aby te hre vubec rozumel!
-
-
-