Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
V tom případě se podívám na pár videí a tím pro mne sága ME končí. Warezit nebudu, ale Origin mi do pc nesmí ani nakouknout.
-
Origin? Nikdy.
To je jako si koupit auto a před každou jízdou volat výrobci či prodejci, že někam jedu. A ještě mít od nich v autě sledovací zařízení k jejich účelům.
Zrušil jsem Steam, Origin ani náhodou.
Až mi EA bude platit 50% ceny PC, tak si tam Origin dám. Nenechám se tlačit tam kam nechci.
Jen ať přestanou dělat hry na PC, jsem zvědaný na co budou nadávat potom. -
-
Až přestanou dělat hry na PC, tak EA nebude nadávat na nic, nadávat budou jenom PC hráči. Ale EA by si to rozhodnutí vždycky odůvodnila.
-
-
az prestanou delat PC hry tak si ti hnusni piratsky PCckari koupi xboxy a budou piratit na nich a EA pak bude nadavat na konzolisty ze strasne moc pirati
-
-
ne budou nadavat na pckare kteri si koupili xbox xD
-
-
-
-
Čekal někdo něco jiného?
-
Tak že veľa šťastia EA! Nerobí mi problém ročne minúť dosť veľa peňazí za hry, ale iba na Steame. kedže bude ME3 iba na Origin, tak tú hru buď nezahrám, alebo sa vrátim do čias pred zhruba 10 rokmi, keď som hrával warez. Ale keďže warez na môj PC už nepatrí, tak skôr to prvé...
-
-
Nj, EA uz takhle u me prisla o Crysis 2, BF3 a ted to bude i ME3...
-
-
Mass Effect 3 = vytizeny youtube :)
-
-
Jen aby tam nějaká videa byla, když si to nikdo nekoupí *4*
-
-
Vidis, tohle me vubec nenapadlo :))
-
-
Dělaáte, jak kdyby PC scéna byla hlavním tahounem série. *1* Xbox a PS3 verze se o dostatečnou zásobu na youtubu určitě postarají. *3*
-
-
-
-
no škoda na ME3 som sa tešil, pritom stačilo by ak by sa to predávalo aj na Origine aj na Steame. A keď chce EA silou mocou Origin presadiť nech ponúkne dáky dodatočný obsah ako napr. postavu, levely, min 2h+ exkluzívnej Origin kampane a podobne..
Hráč si tu hru kúpi lebo má Steam / inak by aj tak nekúpil / a bude tam ME3 mať, / EA zarobí / a ten ktorému Origin nevadí bude rád za exkluzívny obsah a kúpi ju tak či tak. / EA zas zarobí /.
a ošetriť to zmluvou že FEATURES ORIGIN ONLY nieje problém.
a tak by krásne zarobili, spropagovali Origin a podobne ....
jj viem je to utópia ale... -
-
Podle ofic. vyjádření Bioware je celkem dost dobře možný, že ME a ostatní hry od EA (asi kromě SWTOR) časem na steamu budou, v současné době se ale EA nelíbí nějaká část EULY steamu, která se týká distribuce DLC (podle vyjárření EA, ale to je tady řešilo už mockrát).
Ale je určitě škoda, že se nejsou schopní nějak normálně domluvit. -
tak to je pekna blbost nemlich to same Origin = exkluzivni DLC??? HNUS stejny jako ted jen neni exkluzivni "jen DLC" ale cela hra. to je spatne
-
-
"le příjemné je, že hru můžete instalovat, kolikrát chcete - žádný limit na to nastaven nebude. Stejně příjemná je také zpráva, že sbírání a odesílání informací o tom, jak hrajete, budete moci vypnout"
Si delate PRD*L ne ? To je SAMOZREJMOST, ne ze je to PRIJEMNE
a origin ? lol dekuji nechci -
-
Tak to jsi panacku trochu prestrelil :) Jiste, warezova verze se muze instalovat kolikrat chces, ale 90% her z posledni doby ma nutnost aktivovat po instalaci a pokud mas klic uz aktivni, musis klic z puvodni instalace "zrusit", a povolit si ho na novou instalaci, a pak si zase nezapnes tu puvodni instalaci. Experti na tyhle veci jsou u Ubisoftu napriklad. Viz. Assasin creed, Settlers 7 (tyhle dve zrovna mam).
-
-
Taky Ubisoft na tohle šíleně doplatil (ne že by mu to ale vadilo) a PC verze jeho her se moc neprodávají. Tedy alespoň takový Assassín, kde jednička bez ochrany překonala půl miliónu prodaných kopií, dvojka s ochranou se sotva vyhrabala na sto tisíc.
-
-
Tak tohle chlapče samozřejmost není, projdi si herní historii.
-
-
Měla by být.
-
-
-
Nevím ale Origin opravdu nemá co nabídnout...je tam málo her a je to všechno strašně moc drahé. Bohužel ho mám protože jsem si koupil Fifu a nevěděl jsem že to budu muset instalovat(při instalaci orign mi to napsalo: "souhlasíte s podmínkami? Pokud ne nebudete moci hrát hry online" Tak to je supr výběr když už tu hru máš doma). Když ho zapínám tak je to sice rychlejší než Steam ale dlouhou dobu si bere skoro 100 kB a to je dost na to že to běží jen v pozadí.VaaptchaVal=rxb
-
-
pokud s těmi podmínkami nesouhlasíš, máš právo hru vrátit prodejci za plnou cenu...:)
-
-
jestli mas krabicovou verzi, kde si porusil obal, tak muzes leda kulove :)
-
-
-
Kur*a si zeme delaj snad srandu nebo co *16*
-
Je to bludný kruh. Distributoři a vývojáři se uchylují k internetovým aktivacím či stálému připojení, aby uchránili svoje investice. Hráči jsou ale nešťastní, protože se jim něco vnucuje, a tak hru zpirátí či v lepší případě koupí, ale crackují.