Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
Sem netusil, ze tolik ctenaru games.cz jsou paranoici. *1*
-
-
Záleží, co nazýváš Paranoidním názorem a prostým nesouhlasem se službou, která ti nemá co nabídnout.
-
-
Pokud je jejich sluzbou i hra, kterou si chcete koupit, tak pak preci vam tato sluzba ma co nabidnout ne? Nebo snad ME3 hrat nechcete?
-
-
To je celkem zvrácený pohled na situaci. Stojím o hru, ne o službu. To už je pak na každém, jak se k tomu postaví.
-
-
Jenze koupi hry nekupujete hru jako takovou, ale jeji licenci na pouzivani neboli vam prodava sluzbu, ktera vam umoznuje hru hrat. Origin stejne jako Steam prodavaji licence a to je jejich hlavni sluzbou. Pokud chcete hrat BF3 nebo ME3, tak mate zajem o sluzbu, kterou poskytuje/bude poskytovat Origin, tudiz vam maji co nabidnout. Je na vas, jestli tu nabidku koupite nebo ne.
-
-
Jestli mi zprostředkovatel (Origin) bude nabízet službu (ME3) a já se nebudu ztotožňovat s podmínkami využití této služby, tak je mi ta služba na nic. Proto říkám, že mi Origin jako zprostředkovatel nemá co nabídnout.
-
-
-
-
-
-
Paci sa mi, ako diskusie kde sa objavuje slovne spojenie "...vyzaduje Origin..." vzdy tak krasne ztmelia komunitu na tiscali.games. *1* Nikto si nenadava, nikto nepreferuje konzole ani PC, nikto nepresviedca MMOckarov aby vysli na par minut z domu... Proste pekny velky spolocny nepriatel a hurr durr donho *5*
-
-
Peace, anger and unity. *15*
-
-
Existuje jednoduché řešení, které vyřeší veškerá dilemata se Steamem/Originem, krádeží-nekrádeží/pirátstvím či s problematickým hraním některých her (Rage, Skyrim apod.) aneb veškerými nechvalně známými fenomény dnešní doby...
...jednoduše se na videohraní vy*rat a namísto toho začít pěstovat ovoce či zeleninu! Je to interaktivní, je to levné, je to vitální, je to bez rizika ztráty osobní svobody a dokonce tím plodíte všeobecné dobro! *4* -
-
ano ano pravda ale najprv musiš splniť normy EU ktorá ti nadiktuje čo možeš, čo nie, čo bi si mohol pestovať :D... teda ak budeš mať toľko času a budeš pestovať feeest veľa :D ..
-
*1* Je to interaktivni! *3*
-
Místo hraní her půjdeme někoho zmlátit v reálu, jednoho kandidáta už mám...
-
-
Já si zas půjdu zalítat s AC-130tkou a vyhodím pár menšich příměstských části do vzduchu *7*
-
-
Najs *1* si cely cas co si mal ban rozmyslal nad plodnymi vecami ako vidim *1*
-
Ne každý je ovšem na tahové strategie.
-
-
Farmville! *1*
-
-
-
Ale jedno se jim musí nechat...o zákazníka se umí připravit dobře...Minulé díly mám originál tento díl jistí Warez
-
-
stejne si to stahnes *4*
-
-
Tobě dělá opravdu velké problémy porozumnět psanému textu, že ano? *7*
-
-
A určitě né jenom textu.
-
-
-
Tak tak, nech sa na mna Bioware nehneva, peniaze by som im dal velmi rad aj za treti diel, ale odtial potial... To je ako kupit si chleba a suhlasit s tym, ze si budem podavat dvakrat okolkovanu ziadost do pekarnem vzdy, ked si z neho chcem urezat krajec.
-
-
Vy, kdo podporujete Origin, byste si především měli uvědomit, že dáváte EA právo monitorovat i to, na kterých stránkách a jak často si honíte péro... *4* Nechci samozřejmě odrazovat ty, které podobné pomyšlení rajcuje...
-
-
No a? Jen ať se podívají. *1*
-
A jak by to tak EA mohla zjistit? Musel bych používat vnitřní prohlížeč Originu a to asi moc lidí nedělá (nebo by musel origin komprimovat a posílat temp + bůhví co a to už je fakt šílenost)
-
Dělají si totiž největší databazi stránek pro dospělé. *4*
-
-
V nejpřísnější tajnosti je vyvíjen nový MMO titul s pracovním názvem "Mass erect".
-
-
*1* Dworkine, má úcta.
-
S limitovaným počtem stáhnutí a přetáhnutí
-
-
Nekompromisní akce s epickým vyvrcholením.
-
-
Zato jenom s jedním. A kvůli casual hráčům to bude pouze lineární přesilovka.
-
-
*1*
-
Levačkou pro hardcore hráče...pravačkou pro "normální" hráče
-
-
To je povolenej "cheat"
-
Tak to jsem jako Levák, ale potom ve výhodě *4*
-
-
-
-
-
-
"ale příjemné je, že hru můžete instalovat, kolikrát chcete - žádný limit na to nastaven nebude" *15* *15* ... To jsou moc hodní.
-
-
Ještě by mohli svatosvatě slíbit, že patche budou zadarmo.
-
Ještě že to není u blue-ray, tam by taky mohli psát, že vám přehrát film na více jak třech přehrávačích nepůjde.... *3* *15*
-
-
Safra, z toho bych si pr*el nedělal =)
-
-
-
To ma jednoduche reseni. Koupit PS3 nebo XBOX verzi. Grafika stejna a tahle ptakovina tam neni.
-
A až EA vycucne z vás všechny data přes Origin, tak potom na jejich základě na vás pošle jejich komando, které už trénují po vzoru chlapců od Čezu. Může mi někdo říct co máte v PC tak důležitého, že to nesmí nikdo vidět? Teda za předpokladu, že by EA fakt data dostala a že ze všech x milionu uživatelu vybrala zrovna vás na koho se podívají.
-
-
Já bych se chtěl občas podívat k Vám do bytu, bude to možné? Předpokládám, že tam nic důležitého, co nesmí nikdo vidět, nemáte, takže to myslím nebude pro Vás problém. Co myslíte Vy?
-
-
Byt a PC je snad rozdíl, ale to PC ti klidně dám plně k nahlídnutí, je tam až na pár her uplný hov.. :)
-
-
Předem děkuji za erudovanou odpověď na to, jaký je mezi šmejděním po bytě a v počítači rozdíl? Pokud nějaký propastný rozdíl cítíte, prosím abyste si stáhnul na teamviewer.com aplikaci a napsal nám sem ID a password. Chtěli bychom se podívat co máte v počítači.
-
-
Já třeba cítím, jelikož v PC nic nemám, někdo tam možná má fotky nebo dokumenty do práce, ale to Origin stejně neskenuje.
-
-
-
-
U mně ani tak nejde ani tak o nějaký tajnosti jako o fakt že abych si mohl zahrát jejich hry, musím proto udělat víc než jsem si zaplatil. Je to dost nemorální.
BTW upozornění na scanning podle mne na zadní etiketě krabičky hry nenajdeš. -
-
Ale uděláš to jen jednou, navíc stejně při ME ani Origin nemusíš zapnout, když nehraješ online. Jinak u hry to asi nenajdeš, protože to nescanuje hra, ale v licenci programu, který to dělá to prý je (nevím nečetl jsem).
-
-
proc bych to ale vubec delal... maji byt radi, ze za 15 hodin dlouhou hru ten litr vubec dam (realna cena pri pomeru "zabava / doba, kterou to zabavi" tak 2 stovky, mozna 3) a jeste budou opruzovat nejakyma s originama a ubishopama... si radsi rovnou stahnu a nazdar.
-
-
Ano neplatit ale stahovat no hlavně že máš důvod. Bioware ale za EA nemůže.
-
-
-
-
-
Nenechávají mi jinou možnost, než si stáhnout warez verzi.
-
Hmm, tak holt si to nechám ujít. Už jsem si kvůli Originu nechal ujít Battlefield 3, a taky jsem neumřel.
-
-
Zial EA na vasu reakciu asi tiez nie.
-