Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallout
    Tak tobě opravdu věřím... *1*
  • ales.smutny
    Mám pocit, že někomu právě bety pro Bf3 dělaly problémy... ale počkal bych až na osobní vyzkoušení.
  • Já to říkám furt zlatý Nvidie... To s těma texturama jsem nikdy na Nvidi neměl ted mám radeon a dělá mě to ve více hrách... Furt aby si člověk měnil ovladače a stejně je to o ničem.. Snad to vyjde jak má, mám to předobjednaný společně s více hrama a už nějakej ten pátek čekám...
  • fallout
    Taky taky... 280,26 radši sem to hned nainstaloval, tak snad to bude v pohodě... *7*
  • Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych si koupil Xbox/PS3.
  • Ajaj, tohle mi prijde domu?! Mam Nvidii a stazene beta ovladace ktere jsou urceny pro BF3 betu a prave pro RAGE tak jsem uprimne zvedavy. *8*
  • jindra.veliky
    nejdriv si to stahnu a pak si pockam az mi to mama koncem rijna koupi spolecne battlefieldem 3 ke svatku *5*
  • Ale co...každý velikán se někdy utne, Spector to projel s Deus EX 2, Maxis mělo vrtulníkový simulátor s občasnou homosexuální vložkou, Sid Meyer stále dokazuje, že se od Civilizace 1 nedokáže pořádně pohnout.........tak došlo i na velkého Johna a po vytvoření revolučních technologií se mu vloudila malá chybka rovněž........tedy pokud nejde o nějakou jeho novinku, jejíž genialitu jsme plně nepochopili...:) *1* *1* ....a beztak id teď vlastní Zenimax a Bethesda , která má podobné chybky div ne ve svém firemním znaku
  • to je mozne, nenapadlo me to, sorry.
  • Třeba tím myslel, že stahuje ten update. To nemůžeš takhle jednoznačně odsoudit člověka, když přesně nevíš, co tím mohl myslet.
  • ze steamu to asi nestahujes, kdyz mi to pise "unavailable for your region." a jelikoz me jina legalni cesta nenapada, tak doufam, ze tech problemu budes mit nekolikanasobne vic *3*
  • Paulcz
    tohle dělá s texturama i Unreal Engine a je to kvůli konzolím a jejich malý VRAM, každopádně nechápu proč na PC tenhle "zlepšovák" nevypnou
  • fallout
    Ajaj... snad to nebude tak zlé... mám objednané origo... *7*
  • Vyzerá to jak když se rengeneruej fotka.
  • jindra.veliky
    nevi nekdo jestli je to port z konzoli nebo neni?

jinak dalsi pripad kdy kvuli tem hnusnejm krabicim asi nejlepsi PC herni studio udelalo hru a vydalo ji v takovem stavu na PC. *12* *12* *12*

sice jsem od nich nehral ty doom a quake (jen doom 3) ale co sem slysel tak to sou klasiky takze fakt skoda. *16* *10* ted to zrovna stahuju tak doufam ze takovy problemy mit nebudu pac mam komp od roku 2008

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit