Přejít na výpis diskuzí
PC verze Rage musí řešit nemalé technické problémy
4.10.2011 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
Fifu nehraji takze jsem to s nima risknul, co se tyce bety BF3 nepocituji jine potize nez ty ktere popisuji i haldy jinych uzivatelu.
-
Srovnavat UE s enginem Rage je jako srovnavat hrusky a jablka. UE je klasicky deferred render (s mipmap), kdezto engine v Rage pouziva technologii megatexture.
-
rage neni zadny port *1* a grafika je takova jak silny mate pocitac. *4*
-
Vase logika postrada jakykoliv realny podklad. Problemem PC verze jakekoliv hry je PC platforma jako takova, protoze prinasi radu problemu, ktere "realne" nejdou resit. Napr. existence ruznych mnozstvi driveru pro graficke karty s dnes uz neuveritelne velkym vyberem grafickych karet. Proto take prvni reakce od Carmacka byla o nainstalovani poslednich ovladacu.
A kdyz uz se bavime o konzolich vs PC a kvalite vysledneho produktu tak vezte, ze konzolove hry maji mnohonasobne vyssi vyslednou kvalitu. Je to samozrejme diky stejnemu HW i SW, ale take diky tzv. certifikacnim testum, kteryma projdou vsechny hry, nez jsou oficialne vydane. Certifikacni testy dela primo Sony ci MS a kriteria jsou skutecne hodne prisna. Na PC nic takoveho neexistuje, bohuzel. -
Tak to je pěknej macek! *1*
-
Moznost tu teoreticky uz dva dny je. A update co vidim vedle toho, je 1GB ... solidni patch na prvni den. Stahovat to neminim, za to ten den dva pred dodanim zde nestoji, ale uprimne, tyhle zpravy me proste docela zneklidnujou. Natolik, abych zacal znovu zvazovat, zda ta hra stoji za to.
-
Tak ta hláška o rozmazanejch texturách na konzolích fakt pobavila, dávám +1. Jo, v pátek si jdu pro PS3 verzi ;-)
-
No určtě to co nevidět daj pořádně do kupy. Mám zrovna Radeon (příště ale asi koupím Nvidii ale až za pár roků zase, protoze mě mi Physx na radeonu žere výkon z procesoru *9* ). RAGE vypada jako dobra hra, tak se tesim jaka bude.
-
Ty už jsi to hrál? A že graficky to stojí za ho***? Já spíš myslím, že je dnešní hráčská obec zmlsaná jako *12* Já už nevím, co by kdo chtěl. Rage vypadá vizuálně naprosto fantasticky. O naprosto úžasné architektuře a detailech ani nemluvě... Jo, mi, co drtíme po večerech System Shock a Planescape Torment, víme své *5*
-
viete ake ma ta hra graficke nastavenia na PC?
rozlisenie
antialiasing
...
a TO JE VSETKO. takze ta hra ziadne nastavenie grafiky nema . 1 to 1 port.
hanba. -
Hmm nevim jak v jinych hrach, ale co se tyce RAGE, hra je pkne nestranna a chybi hlasi shodne jak majitele AMD(ATI) tak Nvidia... takze tady bude problem spis na strane ID, nejspis vic ladili verze pro konzole a PC bylo trosku na druhe koleji,o cemz vypovidaji i nektere priserne vypadajici textury v rozliseni jak pred 10 lety...
-
id, majstri FPS zanru, top graficky pozitok na svoju dobu.
a teraz? na PC vydaju len ubohy nedoladeny port so slabou grafikou a podla dnesnych recenzii aj so slabym gameplayom. k tomu tradicne zjednodusovanie v podobe autohealu a dalsich manstream sraciek a mame tu RAGE.
ja uz neverim ze este niekedy vyde nejake dobra hra. -
285.38 jsou Beta ovladače pro BF3. Chtěl jsem je nainstalovat, ale prý je pak problém s Fifou 12 takže tak...
-
já to řeším podobně jako "Jindra.Veliky" ( ne u tohoto případu, zatím )...prvně hru stáhnu abych zjistil, jestli za to opravdu stojí a pokud ano, tak si ji koupím...
peníze mi problém nedělaj, ale co si budeme povídat, jedna hra za cca 1,000Kč...kdybych měl kupovat každou hru, co chci třeba jen zkusit...tak... -
Tak to je ale případ od případu, ne? Mrknul jsem na níže uvedené gameplay video z PC verze RAGE a žádné problémy jsem tam neviděl a hráč také komentuje hru cekem dost spokojeně, řekl bych...
http://www.youtube.com/watch?v=a7QiCWPYXJg
Vždyť tohle tady je odjakživa, že někomu to na určité sestavě jede bez problémů a někomu ne. Nebo se pletu? Podle mě je to hysterie kvůli tomu, že to vyšlo z dílny id Software. -
Ufff, ještě že jsem si to objednal na PS3, aspoň to nemusím řešit. Docela jsem si oddychl *3*
-
Zrzek má celkem pravdu, ale až na vyjímky tam jsou všichni obyčejní campeři co jen leží a čekají schovaní. A nevím proč se tady někdo ohaní tím, že to jen jen beta ty si myslíš, že ve full verzi to bude jiné? Když kempi sniper tak to bude protože ten musí, ale když kempi medic nebo nábojář tak to je uplný noob protože ten má být v přední linii a něco hrát. OMG TO SEM NAPSAL K RAGE. OMYL TO JE POST K BATTLEFIELDU!
-
ak by sa chcel niekto pokochať "krásnymi" obrázkami z hry *1* http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2154243
-
Ale ony už nejsou označené jako BETA: http://www.nvidia.co.uk/object/win7-winvista-32bit-280.26-whql-driver-uk.html
-
Jo tam problém s texturama není.. protože tam jsou textury rozmazaný sami osobě...