Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2154243

Textury teda nic moc
  • A to ze je tam naprosto otresny FOV a akcelerace mysi neprehlidli?
  • To si vazne nekdo mysli, ze je to chyba hry a Carmack ani nikdo z QA si toho jen nevsimli nebo snad schvalne vydali hru s touhle chybou ?! Jasne, ze je to o driverech. Jakmile zacne nekdo z vyvojaru delat neco, co jini pred nim nedelali, tak je vzdycky problem a drivery se musi fixovat. Mozna je meli pribalit na DVD, ale to se asi dela obtizne pro vsechny rozumne karty.
  • Souhlas s tím že by měla být jedna univerzální technologie na fyziku. To je tayk podle mě hlavní důvod proč se physicx neprosadil.
  • Sice jsem "nvidiot" :) ale s tím díky bohu ubývajícím počtem her využívající physics jsem s to. Lépe když budou vývojáři fyziku kutit přes CPU, nebo třeba GPU (directcompute) aby z toho mohly těžit obě značky zárověň, než aby byla jedna značka zvýhodňována nad druhou (podle toho, kam se vývojáři rozhodnout strčit nos) Ono stejně ten Physics toho zase tolik závratného nepřinesl, takže pro majitelé nvidie to byl vždy spíše takový bonbónek, bez kterého se dá úplně v klidu žít :o)
  • Proč díky bohu. Spíš je velká škoda že se to nerozvijí. Pamatuju když se objevil havoc engine. To byl rozhodně posun vpřed. Physix má možnostíještě více. Bohužel až na vlající vlajky a pár efektů se to vůbec nevyužívá. Do her to mohlo přinést spoustu super efektů.
  • Masa-san
    Physx je funkce Nvidie , ale pokud maš radeon znamená to pouze že tuto funkci zastane tvuj procesor a ne grafka *5*
  • To jsou mi pěkné certifikační testy, když potom vyjdou na konzole hry jako Crysis 2 ve kterém fps padají hrubo pod 20(xbox) či k 20(PS3) v nějakých velkých přestřelkách. Kdo nevěří, tak nechť si najde článek na eurogameru. GTA 4 jak šlapalo na konzolích ani nemluvím, takřka nehratelné místama. A takových příkladu by ještě našlo víc. Neřekl bych, že ty testy asi nebudou tak přísné. Chabá plynulost mnohých her je velký podvod na hráče. Asi moc počítají s tím, že děcko válící se na gauči s gamapadem v mastých rukách od popcoru to nepozná. Tohle mi přijde jako citelnější problém než horší grafika. Proto se hraní na solidním PC nic nevyrovná.
  • To že ti žere výkon na procesoru je snad dobře ne? V tehle době jsou procesory ve hrách využívány jen z malé části, takže je blbost s tím zaměstnávat grafiku. A navíc her co mají physX díky bohu ubývá *2*
  • Nema smysl vam to vysvetlovat a ani na to nemam cas. Mrknete na internet a trosku si o tom prectete, pak pochopite ze melete kraviny.
  • Jestli jsme něco od ID softu čekal tak to byla technická dokonalost. Zbytek by třeba nemusel stát za nic ale já se těšil právě i na to co nevej engine předvede. Celkem překvapení.
  • Jde o to že nejde o jedince ale o masy. Id definoval tento žánr a teď to slušně zmrdal
  • Heh, a ja cekal doskakovani textur jako u Unreal Enginu, tj. jednou a dost, ale tohle je teda mazec.:D
  • Nove ovladace??? Wow, to urcite este nikomu nenapadlo. Diky, Carmack!
  • Paulcz
    jenže výslednej efekt je stejnej, oba dva postupně nahrávaj textury za běhu
  • Spades
    No ty textury vubec nevypadaji MEGA :D navic proc se sakra streamujou, kdyz udajne ma jedna textura pokryvat nekolik ruznych povrchu ? to se jako streamuje CAST te jedne MEGA textury ci co ? :D
  • smejki
    není to port
  • physx je na nvidii ne radeon radeon myslim ma neco jineho
  • ty (cituji) "hnusný krabice" kdyby se na konzole nedělali hry tak nejspíš tak 2/3 příjmů ze hry zmizí
  • fallout
    já mám 280,26 je tam uvedené i RAGE, tak snad to bude O.K.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit