Přejít na výpis diskuzí
PC verze Rage musí řešit nemalé technické problémy
4.10.2011 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
ale no :) Však šľape fšecko... Až na RAGE kua.
-
Clovek co si na hranie kupi ATI si ani nic ine nezasluzi ;)
-
hmm ... ja cekal kdy tam po tom prvnim doskoceni textur doskoci jeste poradne textury a nic ..
-
Mne sa hra zasekáva každé 4s, potom 4s ide perfektne a zase sa zasekne. Mám ATI HD 4850 a posledné ovládače, práve tak aj ATI FIX čo vyšiel. Nemá niekto podobné problémy? Na youtube som našiel típka ktorému to robí presne to isté, Ak viete poraďte Tak som sa na to tešil a teraz toto *13*
-
jj Doom 3 som si takisto vyladil, hlavne zbrane, kadenciu a ich dmg a páči sa mi že projektily tam nemajú nekonečnú rýchlosť ako vo väčšine hier ale je ju možné nastaviť podľa reálnych hodnôt. Dúfam, že to pôjde aj v Rage.
-
to je bida *1*
-
To netusim. Tohle jsem vcera vecer vyhrabal na netu, ale nakonec jsem v podstate zadne nastaveni nepotreboval, protoze hra bezela OK. Jen ten FOV me sral.
-
Nevíš jestli se tam dá upravovat různý konfiguráky zbraní jako v DOOM3? Tak jsem si asi 2 hodiny hrál s konfigurákem od rotáku, dokud to nebyl zásyp hodný rotáku. Pak to konečně byla pořádná bezbolestná.
-
Pokud je to spatnej konzolovej port, wannabe fallout 3 a borderlands a gameplay stoji za prd tak to nepatchne ani svatej Petr *1* uvidime co z toho vyleze
-
ten render_controls.xml ignorujte, to je pro jinou hru.
-
bóže, tady je keců. dyť to patchnou. s*it happens
-
Nastaveni grafiky, fov, detailu to vse v PC verzi uz je ted. Akorat to neni v menu. Je to udelane stejne jako v predeslych hrach. Napr. pokud chcete FOV 90 staci poustet exac s "+cvaradd g_fov 10" (default FOV je 80 + 10 = 90). Do Rage\base\ si dejte soubor rageconfig.cfg a v nem si muzete nastavit default, co se nacte pri startu hry. Ja tam mam zatim
com_AllowConsole 1
com_SkipIntroVideo 1
Ve hre pak muzete standardne vyvolat konzoli a vytunit si hru do aleluja.
Dalsi konfigurak se jmenuje render_controls.xml a najdete ho v C:\Users\[username]\AppData\Local\LAG\data\settings. V nem muzete nastavit v podstate vse okolo grafiky samotne jako SSAO atp. -
Tak mam tu hru predobjednanu a tesim sa na nu.... Vidim ze to bude pekna kontroverzia *15* a ak neskôr nepribudnu nejake nastavenia grafiky minimalne z tym patchom ktory vylepsi textury tak sa aj ja nastvem. Inak problemy z hrou od ID softu su dost nepekna facka PC hračom a hlavne ze to vyvijali roky rokuce.
-
Uz me celkem irituje jak kazdy pouziva slovo port, pricemz viditelne nechape jeho vyznam. Nemuzete oznacit hru, ktere se delala na 3 platformy soucasne za port. To je proste blbost. Crysis 2 ci Rage nejsou zadne porty, to jsou klasicke multiplatformove hry.
-
Pochybne stranky? Digitalfoundly ktore tieto testy robievaju nie su pochybne stranky.
-
Asi si brzo ten jejich novy engine vyslouzi prezdivku IDtech z5ět
-
jak dlouho uz tu hru delaj??? ze dnes musi mit ovladace z 29.9. to to predtim vubec nejelo? *1* to to nikdo netestoval?
-
WTF? Rockstar už roky vydava GTA ako oneskorene porty z konzol a kazdy jeden diel mal technicke problemy.
-
Přestaň si vymýšlet ty řiťolize.
-
Vyvoj her je navic absurdne predrazeny, pak jsou prodeje pod miliony povazovany za neuspech.
Meli by kluci zestihlit a zlevnit cely vyvoj, pak by se uzivili i X milionovych prodeju.
To mi pripomina, jak breceli autori Heavy Rain nad bazarovych prodejem a ze kolik penez je to "stalo" chudacky.