Přejít na výpis diskuzí
PC verze Rage musí řešit nemalé technické problémy
4.10.2011 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
JJ je to nehratelný... HD 6870 a de to v pohode 2 sekunde a grib... nesmysl... cekat na patche. nevim co to je v módě vydávat nehratelný nesmysly...
-
-
Neviem ako ty, ja som tú hru pred tým ako som aplikoval "opravný patch" neskúšal, najprv som to všetko opatchoval a potom spustil a toto. Jeden chlapík vravel, že na starých ovládačoch to síce takto nemrzlo, ale zato grafika bola rozhádzaná. No nič stále pozerám všade na nete či už vyšiel nejaký aktualizovaný ovládač...
-
-
To mne ani nepřekvapuje. Ovladače od AMD se holedbají jen výkonem pod DirectX, ale s OpenGL už to není taková slává (všichni testují jen hry, ale co Blender, Maya apod). Linuxáci vědí své. Sám mám HD4850 a raději volím OSS ovladač s 1/3 výkonem ve hrách za bezproblémovost a lepší barvy videí. Asi pořidim taky NVIDIA, už mne čekání na pořádné ovladače od AMD s akcelerací videí přestává bavit... Zajímavé je, že je AMD stejně jako NVIDIA členem Khronos, chybí samozřejmě Microsoft, ale s ním za zády peče nová rozhraní a pak je to i na těch ovladačích znát.
-
Nove ovladace??? Wow, to urcite este nikomu nenapadlo. Diky, Carmack!
-
už mě ta hra pěkně sere. už 3dny se to snažím rozjet a nic. všechny nové ovladače sem vyzkoušel a nic. už nevím co s tím. po uvodním intru hra zamrzne a nic. nejradši bych carmaika chytl za kule a hodil je kačenám.
-
-
Jestli máš ATI, tak mně pomohlo max. odinstlovat nové ovladače a dát tam starší (11-8). Nepomohla ani "záplata" 11-10. Nedočkavě čekám na slíbené nové oficiální ovladače *5*
-
-
tohle dělá s texturama i Unreal Engine a je to kvůli konzolím a jejich malý VRAM, každopádně nechápu proč na PC tenhle "zlepšovák" nevypnou
-
-
Srovnavat UE s enginem Rage je jako srovnavat hrusky a jablka. UE je klasicky deferred render (s mipmap), kdezto engine v Rage pouziva technologii megatexture.
-
-
jenže výslednej efekt je stejnej, oba dva postupně nahrávaj textury za běhu
-
-
Nema smysl vam to vysvetlovat a ani na to nemam cas. Mrknete na internet a trosku si o tom prectete, pak pochopite ze melete kraviny.
-
-
To je sranda, cas na chytraceni mate,ale na vysvetlovani uz ne ze?
At je ten engine jaky chce,to trapne doskakovani textur a dalsi problemy s PC verzi z toho zatim skvelou hru nedelaji.
-
-
-
-
-
Ajaj, tohle mi prijde domu?! Mam Nvidii a stazene beta ovladace ktere jsou urceny pro BF3 betu a prave pro RAGE tak jsem uprimne zvedavy. *8*
-
-
Ale ony už nejsou označené jako BETA: http://www.nvidia.co.uk/object/win7-winvista-32bit-280.26-whql-driver-uk.html
-
-
285.38 jsou Beta ovladače pro BF3. Chtěl jsem je nainstalovat, ale prý je pak problém s Fifou 12 takže tak...
-
-
já mám 280,26 je tam uvedené i RAGE, tak snad to bude O.K.
-
Fifu nehraji takze jsem to s nima risknul, co se tyce bety BF3 nepocituji jine potize nez ty ktere popisuji i haldy jinych uzivatelu.
-
-
-
Mám pocit, že někomu právě bety pro Bf3 dělaly problémy... ale počkal bych až na osobní vyzkoušení.
-
Taky taky... 280,26 radši sem to hned nainstaloval, tak snad to bude v pohodě... *7*
-
-
Tak to je ale případ od případu, ne? Mrknul jsem na níže uvedené gameplay video z PC verze RAGE a žádné problémy jsem tam neviděl a hráč také komentuje hru cekem dost spokojeně, řekl bych...
http://www.youtube.com/watch?v=a7QiCWPYXJg
Vždyť tohle tady je odjakživa, že někomu to na určité sestavě jede bez problémů a někomu ne. Nebo se pletu? Podle mě je to hysterie kvůli tomu, že to vyšlo z dílny id Software. -
-
Jo jo, ale po zkušnostech z GTAIV, si raději počkám *1*. Konec konců GTAIV nemůžu hrát do dnes a to mam sestavu, která v době vydání ještě nebyla v obchodech, řekněme o rok a půl novější než hra. Pořád mi tam mizí textury. A R* byli supr. Přeinstalujte ovladače... nic... Spusťte hru s parametry bla, bla, bla... nic... Co s tím?!... nic... nic... nic... Čekám, že to nějak vyřeší a už skoro rok nic. Teď už ale chápu, že optimalizovat hru není žádný med *4*.
-
-
WTF? Rockstar už roky vydava GTA ako oneskorene porty z konzol a kazdy jeden diel mal technicke problemy.
-
-
Jde o to že nejde o jedince ale o masy. Id definoval tento žánr a teď to slušně zmrdal
-
-
Clovek co si na hranie kupi ATI si ani nic ine nezasluzi ;)
-
-
Ty kre...ne nVidie ty nase Atiny hrave strcej cely doprdele a ani nebudou koukat,tak prestan tu kecat zkur...eny nesmysly buze....ante vyklestenej !!!!!
-
ale no :) Však šľape fšecko... Až na RAGE kua.
-
-
Ale povedzme si pravdu specificky na NVidii nikdy nic neblbne :) A to ja som neni ziadny anti ATI, na desktope mam NVidiu a v notebooku ATI, ale tak s NVidiou som nikdy nemal problemi a s ATI toho bolo az az i ked prevazne v minulosti, reputaciu svojich ovladacov napravuju uz dekadu. ;)
-
-
Postavils nekdy jednoho jedinyho kompa?
Me osobne je sumak,co je lepsi,ale kudla do zad s cipy 8400 od nvidie mne rozmlatila.
Rok resim brutalni teploty. Na CNC Mazak v rachote si delam pruduch,kvuli chlazeni Mgrafiky a pak se po zkonceni zaruky dozvim,ze ta tva nVidia priznava vadnou radu a mam narok na reklamaci???? Vim - reknes si : Ty blbecku - tvoje chyba.
Ale ja uz takyvy firme nedam ani flus.
Hele - koncim emoce - mel jsem je rad,ale tahle politika mne nudi
-
-
-
-
Heh, a ja cekal doskakovani textur jako u Unreal Enginu, tj. jednou a dost, ale tohle je teda mazec.:D
-
super druhá mise : úkryt duchů na konci mi má dát sarah zbran v tom výtahu na mě nemluví a kouká do blba a tu zbran mi prostě nedá a můžu stát na místě třeba 10 minut čim to je a co s tim mám dělat
-
-
všechno vystrilej
-