Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se těším až se budu smát těm co obhajují "logiku" současných konců :D :D :D INDOKTRINACE OMG ! SAREN to nakonec taky pochopil, takže i pro vás je šance !! "Broecz" pořád se můžeš vymanit ze spárů Reaperů !!
  • Vzpomínám si že jeden z rozhovorů o válkách se syntetiky byl s Javikem. U ME3 mi zabralo dohrání kolem 50 hodin a velkou část z toho jsem věnoval právě poslouchání rozhovorů. Moje argumenty platí, protože netvrdím že Gethové jsou zlí, ale jiná syntetická rasa která v budoucnu vznikne by zlá být mohla. Zákaz výzkumu AI je zajímavá myšlenka, ale jak dlouho bude platit? 1000, 5000 nebo 10 000 let? Potom si všichni řeknou: "jsme mnohem chytřejší než ti primitivové před lety" a pustí se stejnou cestou.

A s tím NATO jsi nějak ulít. Nikdy jsem nehájil co Reapeři udělali a ani jeden z konců k tomu co popisuješ nesměřuje....
  • Líbí se mi tvůj extrémismus :) někdo vymyslel chytrou teorii budu se jí držet jako klíště :) Miloval jsem herní sérii x let, ale nepochopil jsem konec....co to jé? proč to tak jé? to není normální, na to nejsem zvyklý....nesnáším celou herní sérii a všechny, kteří nejsou se mnou :)
    Chápeš, že ty konce jsou takhle schválně, že jo
  • Veskoslav
    Jak jedním koncem? Mě Shepard přežil.
  • Veskoslav
    Skvěle zapadá? Ano konec člověk nemůže ovlivnit. Je jedno jak obrovskou flotilu přivede, je jedno, co celé 4 roky člověk dělal v sérii ME, je jedno, kdo mu přežil. KOnce měli být minimálně tři rozdílné podle síly flotily, žádnou zasranou duhu. A většina sci-fi má i "happyend". Tudíž konce měli být podle síly flotily (nějaký náznak tam je, ale furt je to pitomá barevná duha a ani jedna kombinace není to, co bych si 100% vybral. Povětšinou jsem vybral zelenou kvůli své posádce (EDi) a Gethům). Tudíž zdá se, že ty jsi vůbec nepochopil sérii ME, kdy člověk přímo ovlivňoval děj hry a to dokonce i ve třetím dílu, kde jsem potkal spoustu postav z ME1 a ME2, které jsem zachránil, zatknul atd. Ale konec? Konec totiž dělal někdo naprosto jiný, co nedělal na sérii ME celé 4 roky. Tudíž jde jasně vidět, že to dělal někdo jako ty..... *11*
  • Ano, vicero koncu lisicich se barvou exploze. Joo, artistic integrity hadr.
  • Jo, a kde presne? Ja za celou dobu hrani ME3 na zadnou narazku nenarazil, dokud se neobjevil Casper s tim, ze takhle to je. A ano, mir byl tesny, ale Gethove vzdy jednali v SEBEOBRANE. Nikdy na nikoho nezautocili. Takze opet tvuj argument neplati.
    A pokud ja vim, tak vyzkum AI je v cele galaxii zakazny, takze pochybuju, ze by Asari sestrojili dalsi syntetiky.
    A nebo jinak. Predstav si, ze by NATO jednou rekneme za 10 let vyhladilo vsechny obyvatele Afriky starsi 5ti s tim, ze z nich jednou mohou vyrust teroriste. Kolik by si usetrili namahy s jejich chytanim, co?
  • Osobně jsem rád, že konce nemění, ale pouze vysvětlí co a jak...konce nebyly podle mě faily, ale záměr autorů, přičemž sami stejně asi dopředu vědí, jak s tím pracovat příště (a tím nemám na myslis ME4 v čele se stejným shepym)

Jo a taky se trošku zamyslete nad tím, že hra má sice vícero konců, ale příběh vaší postavy končí jedním koncem....nikdo by nepeskoval, kdyby si dal celou sérii a ukončil jí jedním koncem, byl by spokojen :)
    Jo každého zajímají všechny ostatní, ale dát si během hodiny tři konce a pak peskovat, to je holt cena za vaši zvědavost :D Dát si to za rok za dva c elou sérii znovu s jiným koncem, tolik by vám to nikomu nevadilo :)

Ale co, uvidíme s čím autoři přijdou a jestli ortodoxní geekovskou fan komunitu potěší....no podle mě by je nepotěšilo nic co by sami nevymysleli....ale to jen hádám :)
  • Ja nemam potrebu delat z koncu hry nejake filozoficke uvahy o tom, co vsechno !mozna! moje akce zpusobily. Tohle proste ocekavam od vaznych filmu a knih a ne od masove povrchni hry skrz na skrz prolezle klise.
  • Když vyhladí syntetiky, organici vytvoří nové. Ale ano, bylo by to jedno z řešení, ale Reapeři resp jejich velitel zvolil jinou variantu. Tím netvrdím že postup Reaperů byl správný...
  • Tak to jsi to fakt nehrál důkladně! Protože minimálně v průběhu trojky je několik narážek na války se syntetiky z období předchozího cyklu... a tyto narážky nepocházejí od Reaperů! To že se Quariani a Gethové usmířili je z velké části Shepardova zásluha. A myslíš si že Gethové jsou poslední syntetická rasa která vznikne? Třeba za 5000 let Asari vytvoří vlastní syntetiky se kterými začnou vést válku. Vezmi si jak natěsno jsi ten mír vyjednal... co když se příště neobjeví žádný Shepard, který by je usmířil a syntetici nebudou tak mírumilovní jako Gethové... . Takže ne, Catalyst mě nepřesvědčil o tom co mám udělat, byl jenom jedním z dílů skládačky. Zahrej si ten Mass Effect pořádně, poslechni si všechny dialogy a pak něco povídej....
  • A kdyz uz by k tomu nahodou melo dojit, proc nepriletet a neodstranit ty syntetiky? Ale chapu, to je lepsi vyvrazdit celou galaxii. Fakt logika hadr.
  • Co okolo? Ze mi nejaky deus ex machina rekne, ze takhle to je, aniz by uvedl JEDINY priklad ci dukaz, totalne ignorujic fakt, ze jsem uzavrel mir mezi Quariany a Gethy? Ze jedini synetici, kteri celou dobu ohrozuji organiky jsou prave Reaperi? A pises, ze organici se zahubi v konfliktu se syntetiky? Proc? Protoze ti to Casper rekl?! Presne to vystihuje tento obrazek http://cdn2.gamefront.com/wp-content/uploads/2012/03/ME3yodawg.jpg
  • Jasně že na DLC vydělávají... na druhou stranu se podívej jak klesly ceny her. Takže když dnes sečteš cenu základní hry + DLC, dostáváš se na cenu jako před lety... teď máš jenom výhodu, že to DLC kupovat nemusíš, když nechceš. Nemluvě o tom, že pokud si rok počkáš, koupíš tu samou hru se všema DLC za polovinu (GOTY edice apod.)
  • Jádrem těch her byl konflikt mezi syntetiky a organiky. Klade si to otázku, jestli mohou mezi sebou žít v míru. Reapeři si myslí že ne a proto zachovávají rovnováhu pomocí cyklů (tj. vyhladí vyvinutý organický život = život schopný vytvořit vlastní syntetiky). Pokud půjdeš slepě jenom po zničení Reaperů a budeš ignorovat všechno okolo, nemusí se ti konec líbit. Pokud začneš přemýšlet proč se to děje a jak z toho ven, máš našlápnuto k dobrému pocitu z konce. Reapeři jsou jako zbraně hromadného ničení (WMD) - samy o sobě nejsou dobré ani špatné, záleží na tom jak je použiješ - je to vlastně ekvivalent současného světa (proto jsou tam 3 volby - zničíš WMD a organici se časem sami zahubí v konfliktu se snytetiky (červený konec), ponecháš si WMD a můžeš je použít jako hrozbu (modrý konec - v podstatě současný stav na zemi počátkem 21. století) nebo provedeš syntézu a tím odstraníš hlavní důvod proč mezi sebou syntetici a organici po miliony let válčí (zelený konec).
  • Takze celym cilem vsech tri her bylo zavit vic lidi nez Reaperi? Super. Ze ja blb nenechal na Eden Prime Ashley, at ji ten obelisk usmazi mozek, usetril bych cas i penize.
  • Aha, takze kdyz uvidis male dite, jak si hraje se sirkami u stohu slamy, tak ho zastrelis misto abys mu ty sirky vzal? Fakt logika.
    A navic, kde je JEDINY dukaz toho, ze syntetici znici organiky? Eh, v cele hre jedini syntetici, co nici organiky jsou prave Reaperi. A proc nemuzu Caspera poslat doprdele s tim, ze jsem prave uzavrel mir mezi Gethy a Quariany, coz totalne popira ty jeho kecy?
  • Podle článku to zatím vypadá nadějně. Největší strach jsem měl z toho, že by doopravdy změnili konce které jsou dobře vymyšlené a do hry perfektně zapadají (a pokud vám někdo tvrdí opak, tak celou Mass Effect sérii zjevně nepochopil - viz Fight Club speciál o Mass Effect). Konce typu "Happy ending" a "Indoktrinace" bych asi fakt nerozchodil. *1* A už pomalu asi můžu čekat mínuska, ale tohle je prostě můj názor :-)
  • http://cdn2.gamefront.com/wp-content/uploads/2012/03/ME3yodawg.jpg
  • Tak LotSB je jedina vyjimka. Ale ostatni opravdu ne. Souhlasim s Dannym. Hry mam vsechny original, ale DLC jsem si postahoval. Spis by mne zajimalo, jak ted hodla Bioware prodat jakekoliv DLC do ME3, kdyz at udelame, co udelame, dostaneme na konci vyber ze tri barvicek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší