Přejít na výpis diskuzí
Petičníci se dočkali, přijde Mass Effect 3 : Extended Cut
5.4.2012 | Aleš Smutný
379 příspěvků
-
Náhodou mě se to mega líbí, tohle je revoluce v herní historii. Procházíme Shepardem od ME 1 a jak je vidět styk s Repaery sebou přinaší i vedlejší účinky (indoktrinace). Závěr ME 3 je vlastně závěr onoho snažení nás hráče indoktrinovat abychom vybrali dvě špatné varianty řešení situace. Jediné správné řešení je zničení reaperů - právě a jenom tehdy se Shepard probere v Londýně. Za mě palec nahoru, hold na závěr Reapeři vs Vesmír si musíme počkat do jiný hry. Ten kdo říká opak ohledně konců, že jsou skutečná a jak jsou vymyšlená, tak nedával při hraní 3jky pozor a byl biowarem indoktrován a prohrál :D *8*
-
A co v tehle komedii subjektivni neni,ze *1*
-
abych te citoval: "to je subjektivni zalezitost" :-P
-
Mozna ze to zene do extremu,ale pravdou je,ze to chovani komunity uz trochu hranici s absurdnosti. *3*
-
Ac mas obecne pravdu,ne vzdy tomu tak musi byt.
Jsou i pribehy,kdy plot twist stavi veskery dosavadni dej uplne na ruby a pusobi tak trochu jako z jineho sveta/zanru a presto to celkovy dojem nekazi ba naopak posouva cely koncept o level vyse.
Tim nechcu tvrdit,ze ME3 je tetno pripad,ale na druhou stranu ten konec na me ani nepusobi jako pest na oko se snahou sokovat za kazdou cenu.
Kazdopadne to je subjektivni zalezitost. -
Za opice v jeskyních
-
Plot twist stále musí dávat smysl a zapadat do celkovýho konceptu. Pokud má působit dobře, tak musí mít ten efekt, že si na konci řekneš: "aha, no to mě vůbec nenapadlo, ale ted kdyz se na to podivam tak je to uplne jasny!". Neco jako plot twist v Kotoru treba.
Dát někam plot twist jen proto aby tam byl plot twist není dobrej nápad. -
Tak tomu rikam argument *1*
-
Souhlasím s tím, že Mafie 2 byla rána pod pás. Pro mě kvůli sterilnímu příběhu bez nějakých emocí a pak také kvůli DLC. Naštvalo mě to, že dohrání hry mi zabralo 17 hod a dlc, která se objevila ve velmi krátkém čase po vydání, 20 hod.
Serie ME jako Mafie 1 je postvená na silném příběhu, který vtáhne do děje a nakonec se dočkat tří barviček a stejného videa, to je prostě na h..... Někde jsem zaslechl, že za koncem stojí snaha vydat hru k stanovenému datu a díky tomu došlo k úpravám obsahu a tím pádem i konce. Ať si tvůrci nechají bránu na další hry, ale ať za koncí Shepardovu ságu pořádně. -
Aha,takze napriklad vsechny filmy,ktere maji na konci plot twist jsou zakonite spatne,protoze celou dobu film nekam smeroval,jen aby v zaverecnych minutech postavil cely dosavadni dej vzuru nohama.
Takze pokud pribeh neni primocary s jasne danou linii a predem jasnym konecm,tak je to brak?
Parada *1* -
Rekl bych, ze nikdo z nas v tom vesmiru nezije, takze jim s*ru na ruzny "dusledky". Kdyz udelaji stejny zaverecny animace, tak jsou konce stejny.
-
Pokud clovek hraje pribeh, ve kterym jde celou dobu za znicenim reaperu a 3 min. pred koncem mu zahadne entita nabidne ovladnitu nebo jeste podivnejsi syntezu, tak je v pribehu neco spatne.
ME hlavni devizou je pribeh a celou trilogii ukonceji takovou slataninou. -
Ne. nemá v podstatě pravdu. Zjednodušuje celou věc na extrémní úrovni a vůbec se nezajímá o to proč lidem ten konec vadí. Něco jako kdybych řekl že všichni lidé co se jim ten konec líbí jsou Biodroni a bezmozci co přijmou všechno co se před ně předhodí s tim že to prostě musí dávat smysl.
-
10000 internetov autorovi
-
tak panici sa dočkali :D
-
Shadow Broker je třeba ok co se týče přidaná hodnota/cena
-
Konce tam rozdilne jsou s ruznymi dusledky.
Problem je,ze zaverecne animacky jsou temer identicke.
A mnoha lidem take vadi fakt,ze hrac dostal na konci moznost volby nezavisle na tom,jak se rozhodoval v predchozich dilech.
Osobne jako problem vidim jen ty odflakle animacky.
To,ze hrac dostane na konci moznost vyberu na zaklade toho,ze je prezentovan s novymi fakty a novym pohledem na "motiv" reaperu,osobne nevidim jako az tak velky problem. -
pokud nehrál Arrival v ME2, tak ten rozhovor na začátku ME3 má jiný ;-)
-
pokud nehrál Arrival v ME2, tak ten rozhovor na začátku v ME3 má jiný ;-)
-
Skoda, ze tu nemame retezce, jako Amazon. Ten bere zpet uz rozbalene kopie prave na zaklade toho, ze ME3 neni to, co bylo slibovano.