Přejít na výpis diskuzí
Petičníci se dočkali, přijde Mass Effect 3 : Extended Cut
5.4.2012 | Aleš Smutný
379 příspěvků
-
Skor to vizera, ze toto dopredu planovali. Nasratie fanusikov, aby sa o nich velmi vela hovorilo a potom daju ludom co chcu.
Jedine tak sa da vysvetlit vyrok o tom ze chcu nezabudnutelnu hru. Ja tomu hovorim marketing. -
-
Taky možnost.
Ale pravdu se těžko někdy dovíme. -
-
Viem, ze to vizera zvlastne, ale po skusenostiach zo zivota viem, ze clovek moze byt trikmi a praktikami inych ludi neskutocne prekvapeny. A zial toto v hernom priemysle to plati tiez.
-
-
Ja si spis myslim, ze poradny konec proste nestihli.
-
-
-
-
Heh, takze jinymi slovy Nasi fanousci jsou totalni idioti a nepochopili nas megasuperduperpromysleny konec, tudiz jim to musime vysvetlit. Bravo Bioware, tim tomu nasadite korunu.
-
-
A co by sis teda predstavoval?Na jednu stranu vsichni breci,ze chcou po tvurcich,aby s tim koncem neco udelali a kdyz to udelaji,tak zase nadavaji,ze z nich delaji tvurci blbce.
To sis opravdu myslel,ze tvurci opravdu kompletne predelaji zaver? -
-
Co bych si predstavoval? Co treba neco, kde se neobjevi nova postava, cisty deus ex machina v poslednuch peti minutach a da mi na vyber mezi cervenou, zelenou a modrou explozi? Co treba neco, kde muzu starchilda poslat doprdele, jako jsem to udelal se Sarenem, Sovereignem a Harbingerem? Ale chapu, asi toho chci moc.
-
-
Poslal bys ho do p*dele a pak co?Od zacatku tretiho dilu je jasne receno,ze jediny zpusob jak znicit reapery je ten Crucible a kdyz posles Catalyst do haje,tak pak co?Budes na Reapery hazet plechovky?
Naopak Catalyst ti dava na vyber.Bud udelas to ,o co se celou dobu snazis-tedy znicit reapery a nebo mas jeste 2 dalsi moznosti. -
-
A od zacatku prvniho dilu mi vsichni rikaj, ze Reaperi neexistujou. No nic, tak dal. Sovereign mi na Virmire rika, ze je nemuzu porazit. Aha, ze jsem ho neposlechl, co? No nic, jdeme dal. Saren mi rika, ze Repery nelze porazit, ze se k nemu mam pridat. Hmm, aha, ze ja v u l nikoho neposlechl, co?
-
-
Ano, a co mi asi tak mel Casper the Starchild rict, ze? Proc jsem si kdykoliv predtim mohl vybrat, rict ne a tady si MUSIM vybrat cervenou, modrou nebo zelenou explozi? He?
-
A co ti reaperi/saren asi tak meli rict?
"Hele frajere,kdyz se budes snazit,tak nam muzes v poho nakopat prdel" ?
*15*
-
-
-
-
-
-
Takze vlastne konce budou furt stejne zadna zmena jen nam reknou co se dal delo s planetou a flotilama a kde je Normandy no skvely.Takze + 15 minutove video na konci s vysvetlivkama no nedivim se ze to bude free ale reknete kdo cekal alternantivni konec?Vypada to ze za tim ktery tam je (vsechny tri) si proste stoji.
-
-
A cekal jsi snad neco jineho? *1*
-
-
Otázka pro ty co si myslí, že konec je dobře vysvětlenej. Opravdu si myslíte, že když teď sklidí vyspělé civilizace, a nechaj Yargy (nebo jak se ten druh shadow brokera jmenoval), protože ti ještě nejsou dost vyspělí, že jim bude trvat PADESÁT TISÍC let, než se naučej lítat do vesmíru, objeví citadelu a vyvinou AI, která by je začala kosit? Nezlobte se na mě, ale Reapři nemaj způsob (nebo o něm nevím), jak najít civilizace před vyvinutím rádia, a od rádia k AI to opravdu je opravdu méně, než 45 000 let, kdy si pět tisíc nechávám jako rezervu (pro připomenutí na Zemi se první civilizace jako Egypt a Čína objevili cca před pěti tisíci lety). Už jen z toho Lze usoudit, že konec rozhodně není to co autoři zamýšleli, než do toho někdo (např. vedení EA) začal kecat.
-
-
No jasny,nam to prece taky netrvalo tak dlouho......vlastne,nam se to jeste nepodarilo.Mno nic,tak treba priste .*1*
-
-
taky kdyby reapeři odešli ne před cca 48 800 lety, ale před cca 10 000, tak do konce cyklu zbývá 40 000 a to je víc, než dost na vynalezení a sestrojení AI, a vleklou válku proti ní.
-
-
-
ja to tušil že jak mile něco oznámí strhne se tu vlna stížností a připomínek. no asi takle nejsem z toho něak odvařenej ale DLC je zadarmo což je + ted jde jen o to, bude to opravdu rozšíření původního příběhu?Bude to souhlasit s tou indokrinací shepyho?ABYCH ŘEKL PRAVDU NĚAKÉ DOVYSVĚTLENÍ formou pár cutscén mě nezajímá opravdu ne ale pokud bude příběh pokračovat jsem tomu nakloněn, počkám si na něaké další informace a pak budu vynášet prognozy.
-
-
tá vaša indoktrinácia je úplná fantasmagória :D
-
-
http://youtu.be/ythY_GkEBck?hd=1 Say again? Vysvětli polovinu věcí v tom videu, řekni, že je to náhoda
(hlavně relace stromků ze snů a těch po probuzení po zásahu Harbingerem). -
-
Pekne udelane video. Osobne mi konec s indoktrinaci pripada mnohem zajimavejsi, nez ten zmetek, co vetsina lidi povazuje za "konec". Ale nemyslim si, ze kdyby opravdu zamysleli indoktrinacni konec, tak by to tam zakryli az tak moc.
-
-
-
-
Stejně tam ti konce jen našroubovali, aby mohli těžit další stohy peněz z následných pokračování, ale se mnou už počítat namusí. *11*
-
-
To je nejpravděpdobnější, udělali konec takový jaký je jen proto aby se jim na to lehčeji navazalo jinými díly s mass effect universem. Tahle lenost byla jasně vidět i v Origins...
-
-
Pokud se nepletu,tak se tvůrci vajádřili v tom smyslu,že další hry z ME univerza se nebudou odehrávat po událostech ME3.
A osobně nechápu,jak by si tím koncem,jaký tam je připravili půdu pro další díly?
Všechny Mass Relays zničeny,galaxie poloprazdná,veškerá flotila ve sluneční soustavě atd.
Mě to naopak přijde,že tímto koncem chtěli nadobro ukončit celou Shepardovu příběhovou linii. -
-
Shepardovu příběhovou linii ano, ale můžem hrát dál za někoho jiného.
-
-
Za opice v jeskyních
-
-
:D :D :D solidní trefa
-
-
-
-
-
-
core a ostatni: rikavalo se nas zakaznik nas pan, bud bioware prizpusobi svuj produkt prani zakaznika a nebo jej (pro priste) ztrati... co se vam na tom nelibi ?
-
-
To se říká, když si jdeš do sámošky pro rohlíky a ne v případě umělecké tvorby...
Zahodit svojí individulní identitu a skákat tak, jak dav píská, by vyústilo pouze v to, že by celá naše historie byla pouhou variací na ptákoviny typu Harryho Pottera, případně Twilight (mluvím jen principiálně, neříkám, že ME je veledílo). -
-
nikdo nenuti nikoho skakat jak kdo piska, je to volba samotnych autoru.. podivej se treba na filmy, bezne tam vznikaji extended/director/final cuty atd.. treba blade runner ma 7 verzi
-
-
Takže kdyby komunita neprudila, tak tu rozšířenou verzi stejně udělaj?
-
Jo, jenomže v každém DC přidali pár nepoužitých (a většinou příběhově nepodstatných) záběrů a ve finále to je stejné, jak když si do Mass Effect 2 postupně přidáváš DLC se zbaněma, armorama a tak dále. U BR se nedodělával konec, jenom prostě přihodili DLC.
-
Nebo třeba I am Legend. Jsem se teprve nedávno dozvěděl, že je tam úplne jinej konec na DVD kterej dává daleko větší smysl a zanechává daleko lepší dojem z toho filmu. Se na to asi budu muset podívat znova, tehdy mne to moc nenatchlo.
-
-
"...celá naše historie byla pouhou variací na Harryho Pottera, případně Twilight." - Brrr, to je ale hrozná představa! *1*
-
Hry nejsou jen a pouze umělecká tvorba, zvlášť v případě Bioware kdy jim jde o to oslovit co nejvíce hráčů.
-
-
-
Dokud tam nebude konec kterej bude odrážet všechny má rozhodnutí od začátku série tak nebudu spokojenej...
-
-
Hmm, napadlo tě někdy, že by sice bylo hezké aby každé tvoje rozhodnutí mělo nějaký dopad, na stranu druhou jsou ale tvoje rozhodnutí (nebo velká část z nich) tak "drobná" v porovnání s tím co je boj proti smrťákům, že se prostě neprojeví? Co na tom, jestli jsi ve vztahu s Liarou nebo Ash. Co na tom, jestli jsi zachránil radu nebo ne, co na tom, jestli jsi nechal "brouky" jít nebo ne, co na tom, jestli seš hodnej nebo zlej... Ve výsledku si myslím, stejně jako v reálném životě se to všecko netočí kolem tvojich rozhodnutí. Ty většinou můžou změnit nějaké dílčí věci, nějaké drobnosti ale celek moc neovlivníš. Tak jako v životě...
-
-
Promin, ale tohle je jedna ze zasadnich veci kterou slibovali že tam bude. A taky tam v prubehy cely hry je, takze to slo udelat. Akorat na tom konci se proste neprojevi absolutne nic. Ani chodici Elcor tank nam neukazou :-(
-
-
-
Hehe,cist tyhle diskuze o ME3 jsou pomalu zabavnejsi,nez ty pod clanky o CoD a BF *1*
-
Alespoň něco (a překvapivě zadarmo). Pořád si ale nemyslím, že byl takový problém dát epilog (ala New Vegas nebo Human Revolution) už do původní hry...