Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem rad, ze jsem nechal hrani POE az po odstraneni vetsiny chyb.
  • Problem je v pomeru casu, ktery se travi v soubojich a mimo nej.
  • Ok, souhlasím se vším co zminuješ. Ale něco z poslední doby by tam nebylo?
  • Dohral jsem IWD1 a IWD2 a svete div se - proti BG1 a BG2 je to rubacka. A zatimco pribeh BG1 a BG2 si dobre pamatuji, tak z IWD mi nic nezustalo v mysli, krome tech souboju. A nejlepsi na IWD2 bylo, kdyz za opakujici se nepratele nedavali zadne zkusenosti - takze v IWD2 zazijete na nejtezsi obtiznost celou radu souboju, kde Vam vyvrazdi pul skupiny a nedostanete ani 1 exp. Nejvic se to tak podoba datadisku k BG2 -ToB.
  • Pethulla
    A co takový Throne of Bhaal? Nebo pošahaný ostrovy pro Oblivion? Night of the Raven pro druhý Gothic? Bloodmoon pro Morrowind? Lord of Destruction pro druhé Diablo? A tak se dá se pokračovat dál.
  • Ja bych rekl ze se to rika hlavne proto ze IWD se srovnava z Baldurs gate ktery je pribehove uplne jinde
  • datadisky stojí většinou za houby a nestojí za to je hrát. Z herní historie pamatuju pouze jeden jediný datadisk, který stálo za to hrát - Mask of the Betrayer. Jinak PoE je dobrá hra, 8.5/10. Přeci jen na Baldury, IWD nebo PT nemá
  • Nektere blaboly o hrach se drzi jak houvno kosile. Ta o IWD je jedna z nich, další jsou třeba levelujici krysy v Oblivionu. Neudelas nic, proste kdysi nejakej pisalek vypustil srracku a dodnes tomu všichni veri.

A mimochodem nebyla tohle ta hra co byla vsemi opevovana a spustila manii kickstarteru. Byl kolem toho rozruch jak na 11 zari. A ted 6/10..hmm.. *5*
  • nechápu, proč se všude opakuje to nesmyslné klišé, že Icewind Dale nemá příběh a je to rubačka. Hráli jste vůbec IWD?
    Ten datadisk nejspíš hrát nebudu, počkám si až na Tides of Numenera a PoE2. Prostě na to hraní nemám tolik času. Dohrát Witchera mi zabralo asi 2 měsíce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit