Přejít na výpis diskuzí
Pillars of Eternity: The White March - recenze 1. části
11.9.2015 | Václav Pecháček
189 příspěvků
-
Ano, ano a ještě jednou ano! A proto Pillars považuji za jedno z nejlepších rpg poslední dekády a skvěle se u toho bavím *4*
-
Trošku kritická vlna. Musím se Pillars zastat, pokud patříte k třicátníkum, vládnete dobrou angličtinou a Balduři jsou vaše srdcovka, není nad čím přemýšlet. Okamžitě zabřednete do tučný vrstvy nostalgie. Perfektní dialogy, popisy ála dračák (další plusový body, pokud pamatujete). Na druhou stranu, Icewind jsem nikdy nehrál a z toho důvodu nebudu ani White March. Vždycky mě táhl víc příběh než boj.
-
OT tesim se na dragons dogma na PC
-
souhlasím s poslední větou .Role-playing by měl být o vytvoření postavy a s žití s postavou, tady nic takového nefunguje, všechny postavy mně byly ukradené, jelikož ani nevím, jak vypadají na obrazovce *15*
-
Mě nejvíc baví, jak vyjde JEDNA recenze na Games a pak přijde někdo vševědoucí jako ty, a napíše: "A je to tu..KS bublina splaskla" *15*
Nehledě na to, jak kladně bylo přijato a jaká skvělá hodnocení sesbíralo původní PoE.
White March jsem nehrál a počkám si, až vyjde i druhá část (snad do konce roku). Takže nehodnotím, ale na nášup se těším.
Hodně textu ? Blábol. Běž si zahrát třeba takového Inquisitora. A to jsem ve hře četl i všechny napsané postavy backerů. -
13 plusem za minutu.Ze to zdejsi klik fest skupinu jeste bavi?Furt u tech stejnejch.
-
ten zaver si si mohol odpustit *10*
-
Popisal si prve dva questy... Kolko si to hral? :)) toto zodpoveda cca 2 hodinam
-
Chvalabohu ze uz zacal skolsky rok a budes sa musiet zacat ucit na vstupnu pisomku z matematiky, lebo citat v kazdej druhej diskusii tieto tvoje infantilne sprostosti s vypovednou hodnotou 0 ma uz vazne nebavi... Ked budem chciet citat spam otvorim si junk folder v outlooku, nepotrebujem to aj na games.cz...
Ku hre - tiez nerozumiem datadiskom, ktore vychadzaju po dohrati hry a pritom nenavazuju na pribeh ale ho rozsiruju niekde v polovici... Ale inac to vyzera super a fakt to pripomina icewind dale.. Este som zvedavy na hudobny doprovod, lebo ten mal povodny pillars a aj icewind dale luxusny... -
jojo, celá subquestová linie Aotha (toho elfa, tvého společníka) se kolem toho točí :-) Ale dobré je na tom to, že se to člověk dozví až koncem aktu II. Tato hra má vedlejší questy docela propracované, není to žádné přines toto z bodu A do bodu B. Třeba takový quest Blood Legacy atd.
Jediné co mě trochu štvalo je to, že v té hře často nejsou žádné pozitivní východiska z questů. Buď vrah Raedric nebo ambiciozní neschopna Kolsc atd. Prostě často volba ze dvou zel. -
Ještě že nechodíš na Hrej. To by sis nezahrál nic.
-
Sak si bez zahrat COD.To je pro tvou inteligenci tak nak odpovidajici:)
-
Jsem rad, ze zminujes zrovna zachranovani elfa pred hospodou. Zrovna tenhle ukol ma podle me fakt zajmavy vyusteni :)
-
Vždyť jsi to nehrál jako většinu her, co kritizuješ....Stejně jako jsi nehrál Divinity. Prostě "konzolová" nula. Ještě doplň nějakou urážku, aby to byl typický Hnusavec a pak se proklikej do nebe. Můžete se se Spiritem vzít a táhnout do pekla? V tvém případě do Horních Uher.
-
A je to tu....kicksockater bublina splasla. Pillars je hlavne nebetycna nuda...viac simulator navstevy Panta Rhei knihkupectva alebo priprava na statnice z literatury ako hra, ale ked to dakoho bavi. Je to exkluxivne na pc tak to predsa musi byt najtvrdsi roleplaying i ked zzitie sa s postavou je takmer nulove.
-
Takže tebe odradil začátek. Mohu se tedy zeptat, kolik toho nakonec máš odehraného? Přijde mi totiž, že iSpirit to ani nehrál, protože je to jenom další mrzký klon konzolového šílenství gggkovského rázu a ty ses evidentně nedostal přes první hodinu hraní.... *7* A přitom dva největší "kritici".
-
Hlavně si to proklikej tu svou srágoru. Raději si zapni PS4 a tam si hrej nějaké pořádné RPG. Počkat, tam je jenom Bloodborne a to ještě není klasické RPG.
-
takže na lvl1 obsahuje každá truhla železný meč a lvl40 obsidiánový meč,,
tohle bylo jen v Oblivionu, ve Skyrimu to funguje uplne jinak..
ja zase za největší paskvil povazuju to co je v zaklinaci 3, sede ukoly pro lvl 5 když mam level 25 uplne na druhem konci mapy kam se clovek dostane az po x hodinách hrani, zabiti bosse z ukolu pro lvl 20 a vypadane z nej mec pro lvl 12. Skalovani zbrani a vyzbroje po jednom ci dvou bodech dmg nebo armoru a spousta dalších blbosti.. -
"Je sympatické, že se o indie-kickstarter hrách konečně začíná psát kriticky."
A bylo by ještě sympatičtější, kdyby se psalo kriticky i o AAA hrách. -
škoda tak to si nezahraju, protože hraju jen hry od 7 a výše