Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hru jsem nehrál ale souhlasim s nazorem že kvanta textu jsou spíš na škodu
  • nightborne
    Musím souhlasit, design úrovní nebývá silnou stránkou galerií. Pochválit ovšem musím kvalitní textury.
  • Veskoslav
    A co takové textové adventury z 80. let? Mnohdy položily základ současných her. I když bavím se s člověkem, co rozpitvává knihu vs hru. Mimochodem ta knížka stojí cca 600 a cena rozhodně není zárukou kvality, jak si někdo naivně myslí.
  • nightborne
    Ale tak Vesko, zrovna DS to lore nemá úplně zlý, nikoliv třeskutou originalitou, ale strhujícím vyzněním, melancholicky fatalistickou náladou a vůbec atmosférou =). Každému ale, co jeho jest, nikdo přece hráče, kterého tuny textu ve hře neoslovují, nenutí takové hry hrát. Mně například počtení ve hře nikterak neirituje, ale chápu, že někoho ano =).
  • Veskoslav
    Za to DS série je plná perfektního textu, geniálního lore bez klišé. Vidíš si vůbec někdy do huby? Proč jsi vůbec u hry, kterou jsi nehrál, nekoupil a dle tvých slov tě ani nezajímá? Nevyčítáš to samé, když někdo napíše něco o tvé milované sérii? Už to vidíš? I když ty jsi natolik blbý, že pochybuji.
  • Lenze ta kniha neobsahuje hru zatial co Pillars obsahuje tony klise braku co sa neda citat a treba to na dokoncenie niektorych questov a pochopenie pribehu.
  • nedávno jsem byl v galerii, grafika obrazů 9/10, hratelnost bych dal tak za 6/10 ale co musím vytknout je délka, ke konci se mi zdálo, že se úrovně už jen opakují, repetitivní prostředí, jako by jen dávali stejné bílé místnosti za sebe, taky pathfinding návštěvníků občas nebyl úplně ideální, zasekávali se před obrazy a blokovali cestu. Tak celkově 8/10
  • No jo a co teprv ten combat co byl v puvodnim falloutu, tam se to dokonce potvora pauzovalo samo. To by byla dnes uz teprv repetitivni nuda co? Nechtel bys aby se ta hra treba i hrala sama ?
  • nightborne
    Nikterak nezpochybňuji kvality ilustrace Slov paprsků, ačkoliv na můj osobní vkus jsou malinko přebarvené, ty nicméně opět srovnáváš statické tradiční umění s herní grafikou - proč? Vlastně, proč srovnávat dvě naprosto odlišná média? Jen proto, že v obou se vyskytuje text =)?
  • ty jsi asi neviděl tu ilustraci co? To je aspoň grafika. Pff jak si tady všichni myslí, jací nejsou frajeři, že čtou braky ve hrách. Pff. Ztráta času, kupte si pořádnou literaturu.
  • Pethulla
    a přitom stačil jeden inkvizitor, nejlépe s carsomyrem a mágové si nestačili ani prdnout.
  • nightborne
    Nejsem si zcela jistý, jestli se jedná o úplně relevantní srovnání. Stejně tak bys mohl Slova paprsků kritizovat za špatnou grafiku =).
  • to ne, ovšem ne že by to potřeboval, se všema obranejma kouzlama od mágů a zastavovánim času.. jediná nevýhoda je, pokud jedeš komplet celou ságu, v jedničce zas tak dobrej neni a když ho chceš specializovat na katany tak zaplačeš, protože těch v BG1 taky moc nenajdeš
  • hra v podstatě bez gameplaye. Nuda, šeď. Zrovna čtu Slova paprsků od Sandersona, knížka skoro za litr, ale kvalitka a milionkrát lepší než ty braky, co čtete ve hrách. Hry by se měly hrát lidi, tak se proberte.
  • Ja jel solo jen regulerniho fighter/mage s 2H. Mi prislo vzdycky skoda, ze kensai nemohl nasadit par armor slotu *15*
  • teda Celestial Fury - sakra, to je znamení, že bych si to asi asi měl znovu zahrát *1*
  • a Kensai Mág byl se dvěma katanama byl vždycky easy mode - pěkné obrat partičku v patře o Heavens Fury a jejich životy a už to lítalo *14*
  • Lich v hospode v Athkatle *15* *14*
  • BG2 pak mělo takové ty zásobíky na kouzla, kde jich to najednou vyplivlo víc najednou.. ony vůbec souboje mágů v BG byly hodně zábavný, jak na sebe nahazovali všelijaký štíty, orchrany proti magii, neviditelnosti, imunity na fyzický útoky a já nevim co ještě a navzájem zkoušeli si to prolomit, aby se jeden druhýmu dostali na tělo *4*
  • Nicmene autor to docela vystihl. Pillars combat system je podle me zbytecne prehlcenej a dost rychle se dostavi pocit repetitivnosti a nudy. Pro nejvetsi efektivitu se opravdu musi pauzovat kazdych 5 sekund, naklikat separatne ability pro vsechny panacky a opakovat porad dokola, takze kdyz kazda classa ma tak 10+ abilit, tak se clovek jen propauzuje na konec boje a ma z toho smisenej pocit.

BG mela boje mnohem lepsi a dynamictejsi, protoze nemagicky classy prakticky nemely zadny ability a naklikavalo se jen s kouzelnikama/priestama a to jeste jednou za 10 sec, takze z bitev byl lepsi zazitek a pusobily mnohem celistveji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit