Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Chápu, že je ti asi 10, ale jak píše kolega, znáš Legacy of Kain? Pokud ne, doporučuji Google atd. Pak možná zjistíš, že se ještě více ztrapňuješ.
  • nightborne
    Kočky mají jedno přísloví...
  • a kdy ty pochopíš, že neumíš diskutovat a jsi hloupý ořech?
  • nightborne
    Ale no tak =)! Duše jako základ magie a na tom postavený snový svět měl už třeba Legacy of Kain, to opravdu není monopol Fromsoftu =).
  • Veskoslav
    Vidím jenom hňupa, co se snaží trolit. Kdy už pochopíš, že nejsi troll.diskuzní.
  • Nevidíš? Kopu do mrtvol!
  • Veskoslav
    Takže vlastně chceš říct, že za ty roky jsi dohrál 4 hry? Gratuluji.
  • kopírka Dark Souls. Zase tam trapně využívají duše jako základ magie apod. Jen další hra, která kopíruje využívaní Souls.
  • Veskoslav
    Tak co tu děláš u té mrtvé hry? Máš snad nutkavou potřebu se neustále vyjadřovat k něčemu, co tě nebaví? To je docela slušná debilita. Mimochodem opravdu si své debilitě myslíš, že když vyberou dejme tomu 3 mega, tak to stačí na vývoj takové hry? Ty nejsi hloupý, ani hlupák, ty máš nějakou kompulzivní poruchu a ta tě nutí světu sdělovat, že jsi prostě takový jednodušší člověk?

P.S: Na Steamu má hru cca půl milionu a dle tvůrců se lépe prodávala na GoGu. Takže mrtvá hra, která prodala přes milion kopií. Jo skutečně mrtvý žánr. Navíc s přímou konkurencí Divinity za zády.
  • nightborne
    Čéče, já mám třeba nějakých 2000 hodin ve třetím Diablu, a pořád zcela narcisisticky považuji své mozkové funkce za v rámci možností funkční =)).
  • asi tak 300 hodin v každým díle, což je už na mě až moc. Většinou mě hra baví 10 hodin viz Skyrim, Witcher
  • hodně, první mě napadají například Psychonauts, nebo starší Dreams to Reality od Cryo, Bethesdí hry mají často části odehrávající se ve snech, pak například psychedelické pasáže z Max Payne.. to je jen zlomek, takových her jsou desítky
  • 1800 hodin sledovaní zelených zvířátek ti vypálí z mozku všechen vkus...
  • Veskoslav
    Copyright. Co když se OSA dívá:-D
  • tak proto určitě vydělali spousty peněz a dvojku zvládnou bez KS. Nenech se vysmát, mrtvý žánr. Skoro nikdo to nehraje, zájem o hru mizerný.

Si řekneme až oznámí dvojku přes KS...
  • Veskoslav
    Najedou ti vadí míchání? A to, že souhlasíš s mícháním knih a her ti nevadí? Je vidět, že jestli tupost obchází lidi, tak u tebe sedí.
  • tak Dota je skill based hra, chápu, že to na jistý druh hráčů působí jako kryptonit na Supermana *4*
  • Veskoslav
    Tak mám za 4 roky 1800 hodin v Dotě. A? Považuji se za lepšího jako někteří DS mimoňi podle kterých to člověk musí projet 50 krát na nejtěžší a ostatními pohrdají? Ne, to jenom blázni jako ty. Mimochodem kolik máš v DS? 1500-2000 hodin jako někteří zdejší blázni?
  • Dochazí ti argumenty, tak míchaš filmovou tvorbu a herní? Smutné. Jen mě řekni, kolik her obsahuje abstraktní formu, snovou realitu, časové smyčky, fatalismus. Pak se můžeš začít bavit o tom, že je Dark Souls na herní formu klišoidní, do té doby střílíš jen do vlastních řad brakové tvorby izometrických mrtvol.
  • nightborne
    *transplantaci hlavy *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší