Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vidis a to se treba pletes. osobne koupim hru i kdyz jsem ji uz jednou "projel" stazenou, protoze pokud se jedna o kvalitni titul tak vim ze se k nemu vratim a svou troskou navic podporim vyvojare kvalitnich her. To je prave ta znovuhratelnost o ktere sem mluvil. Je docela smutne, ze ti pripada normalni, ze vetsinu dnesnich her po prvnim dohrani muzes leda hodit do kose.
  • Na pc sa pirati vo velkom, ci je hra dobra, only pc alebo je to blbost...Vyhovorky typu, ze 90% hry su blbost a neoplati sa za ne platit su bs, a velmi dobre to viete, ospravedlnujete tym akurat len to, ze piratite...Zaklinac 2, only pc...absolutne smiesne predeje, predal necele 2 miliony kusov...haha...A tak ju tu ospevujete...BF2...absolutne smiesne predaje, ani 4 miliony nedosiahol...Crysis 1 samostatne predala len nieco vyse troch milionov....BF3...predal menej ako konzoly, dokonca na konzolach to hraje viacej hracov ako pc...Noze, tu som vam vymenoval takvz. pc exkluzivity, ktore stoja za kupu, ale akurat sa neustale stahuju a su top stahovane a vyhladavane hry na warforach dodnes...Noze blbeckovia stahovaci chudobni, povedzte, preco tieto hry sa nepredali po 6 a viac milionov kusov ako exkluzivity na konzolach ? Ked hernych pc je daleko viacej, ako konzol? To, ze vyvojari kaslu na pc platformu, je vasa chyba...Ich postaj by sa zmenil, keby ste aspon tie hry nestahovali...Ono je zaujimave, ze neustale pocuvam, ako su vacsina hier sracky, ale kazdy to stahuje a kazdy si najde niekolk hodin, aby aj tu sracku ala MW3 ci ine presiel...Ktory rozumny clovek bude venovat niecomu 6 hodin a viac volneho casu hraniu sracky, ktora ho vraj nebavi? Kradnite dalej, nove konzoly vyjdu coskoro, a s novymi konzolami a posunom v grafike sa este viac vyvojari vykaslu na pc platformu a mozete zas nadavat viac a viac a viac.
  • Hh, já v Vás nemůžu, z těch Vašich keců *1*. Prej já si hru prvně stáhnu zahraju a když se mi bude líbit, tak si ji koupím...tvle proč bych si jí kupooval když už jí hraju staženou...to máš jako když Uploadeři rvou do Ripů. Jestli se Vám hra líbila, kupte si jí a podpořte vývojáře, proč bych jí měl kupovat, když jsem ji před chvílí projel...OMG! *8*
  • radši se pořádne ztřískám s přátely než hrát s nějakýma cizíma lidma BF3
    ale proti gustu...
  • Víte co? Nejsem sice úplně typický hráč, ale podle mě nejlepší PC hry za posledních řekněme pět let žádnou ochranu neměly. Poslední tzv. AAA titul, který se mi nějak víc líbil, byl Company of Heroes z roku 2006, od té doby to (až na výjimky jako třeba BI) vypadá, jako by herní průmysl, alespoň v žánrech, které sleduju, byl zredukován na snahu nakrmit každý rok nějaké tupé idioty dalším tupým dílem kdysi dobré série.
    Vždyť i v uvozovkách totálně tupé koridorové FPS byly před sedmi osmi lety tisíckrát zábavnější a s třikrát delší singleplayerovou kampaní. A když dneska pustím Crysis, je to sice pěkné na podívání, ale v porovnání se starým Call of Duty je to nuda.
    Nebo třeba to, čemu se dneska říká závodní simulítor, ale dřív se tomu říkalo arkády - vždyť ryzí arkáda NFSU se dala rozumně hrát na volantu! Proč skoro všechny dnešní automobilové hry mají tendenci simulovat vznášedlo?
    To je podle mě hlavní důvod pirátství. Hry, které mě zabaví na tisíce hodin, žádnou ochranu nepotřebují.
  • je rozdil ziskat zakaznika co nakoupi priste a priste a priste a nachytat hejla co se spali a uz jeho prachy nikdy neuvidi....
  • Upirátit si hru pro zkoušku není podle mne nic morálně špatného *1*
  • Ještě se nauč rozeznávat Holt od Hold a dám ti i plus.
  • bez se vysrat
  • To je prosim pekne moda kapitalismu... proc by ti meli davat za plnou cenu plnou hru kdyz ti ji muzou dat polovicku a se schovavanim se za prubezny vyvoj, vyplepseni a mysleni na fanousky vydat zbytek rozporcovanej do DLC za ktery v souctu zaplatis minimalne jednou tolik... je rozdil mit ze hry 30 dolaru nebo 60 no ne? *7*
  • To má dva významy. *1* *1* *1*
  • Osobne to delam tak, ze hru ktera me zaujala nejdriv stahnu, vyzkousim a kdyz se mi libi a hra za to stoji tak si ji koupim (mam jich nekolik desitek). Jiste, kdyz jsme byli decka tak jsme za hry neplatili, ale od te dobry co jsem pracujici tak mi nedela problem za kvalitni hry zaplatit. Ovsem pokud to bude mozne tak vzdy hru nejdriv zadarmo nekde stahnu na vyzkouseni, protoze ve vetsine pripadu stejne zjistim, ze se jedna o stokrat obehrany brak, jedno odpoledne ji vyzkousim a uz se k ni nevratim. To by byly jen vyhozene penize kdybych to zrovna kupoval. Navic si myslim, ze tim, ze nakoupim pouze kvalitni hry tim davam vyvojarum svou troskou z pozice zakaznika signal o tom za jake hry jsem ochotny zaplatit. Kazdopadne touto metodou se mi postupna rozrusta ma legalni sbirka kvalitnich titulu, ke kterym se muzu i po letech vratit a s chuti si je zahrat, protoze se zkratka jedna o kvalitni zabavne gamesky. Mnozi tvrdi jak by ubylo piratstvi kdyby hry staly petistovku a podobne. To je podle me nesmysl. Pirati se i utility za 50 korun. Cena ve skutecnosti nehraje prilis roli. Osobne klidne tu tisicovku za hru dam, ale musi to byt hra, ktera za to stoji. Musi mi kvalitni, dlouho a znovuhratelny gameplay, kvalitni podporu vyvojaru atd. Rozhodne napriklad odmitam kupovat tituly ala novy CoD, protoze je to brak bez spetky napadu, ktery uz temer kazdorocne Activision vyplivne s trosku obnenenyma levelama a trosku novejsi technologii, ale jinak se jedna uz x let stale o to same. Naposled jsem koupil Black Ops, ktery me jen utvrdil v tom, ze za tyto hry uz nejenze nema smysl utracet penize, dokonce uz se je neoplati ani stahovat na to vyzkouseni. To si pak vyvojari nemuzou stezovat ze se jejich tituly pirati. Zkratka se jedna o hry, za ktere se lidem nechce utracet, protoze za to v podstate nestoji a hrajou je jen se setrvacnosti. Co se BiS tyce tak od nich mam koupenou Armu2+datadisky. S odrenyma usima se jedna o hru, ktera me podminky pro koupi splnuje, ale BiS muze leda dekovat sve komunite modaru a map designeru, ze z toho sandboxu, ktery oni prodavaji (priznam se ze i kdyz to mam koupene tak jsem nikdy neodehral vic nez par uvodnich misi v kampani, protoze ty kampane tam fakt nestoji za nic) dotvorili zabavnou hru - mam ted na mysli hlavne multiplayer, ktery je v zakladu taky bida. Abych to shrnul - osobne nemam problem koupit hru za litr, ovsem musi se jednat o kvalitni, originalni a hratelny titul. Pokud vyvojari doufaji, ze okopci 10 let stare herni mechanismy, zabali je do novych kulis a daji na trh za 1200, ignoruji komunitu a kaslou na podporu, tak v takovem pripade ode me moje penize neuvidi.
  • Presne! Ja kdyz hraji piratenou hru, tak me to vetsinou stejne vubec nebavi. Stahl jsem ME2, odehral jsem prvni misi a odlozil to. Hru jsem pak dohral az s koupi plne verze (za polovic). U Dragon Age to bylo obdobne. Kupodivu to ale plati i co se tyce digitalni distribuce. Jakmile si nemuzu ocichat ohmatat krabicku nemam ze hry dobry pocit.:D Proste piratit se vyplati pouze pro zkousku HW (tak to ja musim delat uz nejakou dobu, protoze minimalni pozadavky jsou casto dost zkreslene), ale hrat tak celou hru? To ne! Skodim tak predevsim sam sobe kdyz si sam sobe kazim zazitek ze hry.
  • Pane Spanel, vydejte demo hry pred oficialnim releasem, aby se lidi podivali jakou sracku jste to vyprodukovali a garantuju vam, ze mira piratstvi u plne hry klesne... Z tech 100 piratu uberme 50 (marketingovy nasobitel 2), 50 vydelme opet cislovkou 2 (cca podil lidi co hru vubec spusti kvuli vasemu ubermegahustemu enginu), polovinou z 25 ziskame realne cislo idiotu, co jsou schopni vasi hru hrat dele jak 10 minut a z konecnych cca 12 lidi je polovina znamych a pribuznych zamestnancu BIS, kteri od nich vi, ze udelali sracku a nestoji za to si ji kupovat, nicmene jim udelaji radost, ze to aspon hrali pul hodiny. Takze vysledny pomer piratstvi je cca 6:3 coz vlastne neni tak hrozne... *3*
  • Jo, taky trochu jinou cenu. Je to jen další žblebt jako "Já na to nemám čas"... peníze i čas jsou, jen jinde. Například každý víkend v alkoholu, v cigaretách, v benzínu, v jiné zábavě...

Edit: Taky je zajímavé, jak se tahle stupidní filosofie aplikuje hlavně v tomhle rádobystátě.
  • To tě chválim že jsi MW3 stáhnul nic jiného si ani nezaslouží.
  • Nechapu jak muze nekdo stahovat ty dnesni konzoloidni kraviny (mysleno obecne) natoz to jeste hrat. Kdyz bude hra na ciste PC jako treba Minecraft, Diablo3 tak bez rozmyslu kupuju, ostatni me nezajimaj. Co je to za modu, kdyz s vydanim hry vyjde nebo oznami rovnou DLC a v posledni dobe i patche..
  • IsimonI
    Myslim, že hra a PC mají trochu jinou trvanlivost....
  • IsimonI
    A tolik o té slavné a dokonalé protipirátské ochraně Bohemia... jak se tady minule všichni rozplývali. Říkám narovinu - hru s multi si koupím. Hru čistě o singlu si stáhnu(pokuď mě jinak neosloví její koupě - úcta k tvůrcům) - a s přirovnáním, že je to jako krádež v obchodě,, už děte taky do -------. takže Bf3 jsem si slušně koupil X MW3 jsem slušně stáhl(mult. mě nezajimá).. Vzdávám hold Razor1911, vzdávám hold skydrow. bez nich by byl svět o něco chudší..xDD
  • Psychotic
    Teď jste mě dostal. Vážně :-)
    Pokud tato předsevzetí skutečně dodržujete (a ne stylem "dohrál jsem to dvakrát, ale... nelíbí se mi to, takže nic), pak máte asi pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit