Přejít na výpis diskuzí
Piráti vs. legální majitelé? Poměr 100:3, tvrdí Bohemia Interactive
18.11.2011 | levis
249 příspěvků
-
"Firmy a studia do vývoje her existují obrovské prostředky," autor by si po sobě mohl článek taky přečíst...nevím jestli zrovna tahle formulace je to pravé co tam mělo být...co třeba zkusit místo EXISTUJÍ dát INVESTUJÍ..
-
Na vsech tehlech zpravach o piratstvi je paradoxni, ze piratstvi (alespon to na PC) zabije sam jeho nejvetsi pomocnik v jeho rozmachu, internet. Vsichni to vi a nikdo o tom nemluvi je jen otazkou casu, rekl bych jen do te doby, nez se do toho pusti prvni velky hrac (tipuju EA). Mluvim o hrani s cloudu. Vsichni nas pomalicku natukavaji, vetsina titulu dnes ke hrani potrebuje nejakym zpusobem internet (at uz pouze k aktivaci, nebo pro kompletni hrani). Da se dle meho ocekavat ve velmi dohledne dobe, ze pri koupi hry dostane jen hruba nefunkcni data. A tech par zbylych MB potrebnych k samotnemu hrani se k vam nikdy nedostane... Zustanou hezky pekne na cloudu a servrech dane hry. Kazda firma bude mit sveho clienta ke spusteni onech dat. Lidi budou mrmlat, budou nadavat, budou firmy zalovat, ale nakonec si zvyknou, tak jako si zvyknuli na vse. Zatim jim v tom brani stale nedokonale rozsireni internetu. Ale to jde tak raketove vpred, ze neco podobneho muzeme cekat pomerne brzo. Tim piratstvi dostane strasnou ranu. Mozna si cesticky najde, ale bude to mit hodne tezke...
-
Sorry, ale ani jsem to radši nedočetl... na tohle jsem už moc utahaný *2*
-
Zloděj si vymluvu vzdynajde..Nemas na to tak setri a zahraj si to az na to budes mit.Kde je psano ze to musis hrat den po vydani??
-
cool story bro
-
Pardon. To bylo na toho pacienta pred tebou, pac Crysis melo diky rozpoctu uspech, stejne jako Witcher 2 - ale sranda je, ze zrovna tihle zamestnavali skoro stejny pocet lidi, jako na Biovare na Mass Effect 2...
-
Zeptej se Blizzardu proč si jejich hry lidi kupujou, a navíc nejvídělečnější MMO WoW, ikdyž existují tisíce free serverů stejně si lidi kupujou originál to je viď? *5*
-
Nejak nechapu, kde jsi vzal informaci, ze Crysis 1 prodali malo? Kdyz pominu fakt, ze to bylo jen na pc, vestcum z EA to predcilo ocekavani - nakonec sami vydali verejne prohlaseni.
-
ne, ne, můžou za to rozvedení topenáři
-
Proc to ma vubec pristup na internet, kdyz je to tak blby, az to boli?
-
za mne si ti vrtulnicky muzete strcit vite kam... ja si takvou hru v zadnem pripade nekoupim a ujistuji vas, ze ani nestahnu tak snad, uz budete lepe spat. PS zkuste se spis soustredit na to delat hry tak, aby si je lidi chteli kupovat a ne na to, aby nesli stahovat to je zbytecna prace!
-
Protoze mi je pres 25 a mam plne dovyvinutou amygdalu *1*
-
ty dnesni sr@cky na pc ani nestahuju, pc hrani xipnulo v 2005, diky zidum, starforce, steam atd... zlata herni doba pc - zacatek 90s az po zacatek 00s... podobne je to i s konzolema, takovy hovadiny co ted jsou na ps3 si nepamatuji od dob psx... hlavne za to muzou zidi, protoze zacali strkat svuj frnak tam kam nemaj - kupovat male herni firmy, a vydavat jednu picovinu za druhou, de jim hlavne of prachy, nic vic, nic min...
-
Však já proti tomu nic nenamítám. Ať si každý utrácí za to, co ho baví víc, ale ať si pak nestěžuje, že ty hry jsou moc drahé.
-
Co se tyce treba noveho Crysis tak za sebe muzu rict, ze jsem si to nekoupil z nasledujiciho duvodu : je to proste nuda, nuda, nuda. Ano, stahl jsem si to, par hodin (asi 4) jsem si to zahral, zjistil jsem ze to je sice graficky pekna, ale nuda, a od te doby jsem se k ni nevratil. Oproti tomu treba takove Anno 1404 Venice mam koupene a mam odehrane uz stovky hodin a je to stale skvela zabava. Nelituju jedine koruny.
-
kolikrát se to stalo? jednou u mafie 2? a podruhý u CoDu, který prodává předražený map packy? trend jak howado *1*
-
Odpis mi, co je dovodom, ze Zaklinac 2, Crysis 1 predali tak malo.
Dalej mi odpis, coho je dovodom, ze BF3 predal viac na konzolach a viac ludi ho hra na konzolach.
Som velmi zvedavy, ako mi to vysvetlis. -
A dajte mi minuska, ste trapni ako peticia za cestinu vo ME3 na warforach *15* *15* *15*
-
Odpisal by som ti. Ale kedze som na mobile necham ta v nevedomosti a demencii, ktora z teba vyzaruje.
-
To je vyhovorka chudoby, ma to prejdene snad vsetky hry, co za rok vyjdu, ale ziadna nebola dost dobra, aby si ju kupili ale napriek tomu to presli, stravili svoj volny cas..Paradox...Niekto je zrejme nesvojpravny.