Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Salam si kupim, ked som hladny. To iste by malo platit aj v pripade hry. Aj v obchode existuju zlavy, dokonca neustale ak sledujes letaky. Ty si nikdy nekupil banany so 75% zlavou?
  • Dost casto si za to mozu bohuzial sami.. popripade im pomoze vydavatel. Napr. na spominanu Take on Helicopter som sa tesil, ale ked som zbadal cenovku (cca 38e) tak som im len zamaval.. takmer taka ista cena ako napr. Skyrim ci Witcher 2? Keby to bolo za cenu ako Hard Reset(20e) , alebo skveleho bastionu(14e).. uz mam nakupene ;-).
  • No 10kč je podle mě přijatelná cena. *3*
  • a kolik by podle tebe měla stát hra aby nebyla drahá?
  • Mno. JA ti to povim takhle. Sam jsem Stahl COD MW3. Ted jsem hral asi hodku. Uz to putovalo v jednom obchodu do kosiku. Zadny nekonecny vlny se nekonaji a to stejny jako MW2, zadna sra*ka jako Black Ops, pac zdejsi recenzenti jsou idi**ti, navic vlny nejsou stereotypni a asi zhruba po pate vlne necha hrace vydechnout. Asi jedna z mala her, ktera misto cut scen pouziva interaktivni linearni leveldesign a muyu si to yahrat kdz chci, aniy bzch na to musel nekolik dni predem trenovat. Svym zpusobem si to ozkousim jako demo. Zda to je protizakonne... Jak to chces postihnout? Kdyby si vsichni lide kupovali veci, jako Armu 2, nebo podobny nedodelany veci na zaklade kejich vlastniho PR marketingu, nebo poslouchali jen recenze, verim tomu, ze uz BIS ma krku zalobu za nedbalost nebo podvod a COD by nemelo na krku takovy rekord v prodejnosti... *3* Potom by se teprve obraceli v tom jejich klimakteriu a nevydavali takove statistiky neuvazene ven... *1*
  • piratil jsem jak o zivot, ale od doby kdy vydelavam, tak hrykupuju a rad podporim vyvojare kteri za to stoji. v posledni dobe jsem kupoval pouze simulatory, protoze je to tak okrajovy zanr, ze si podporu zaslouzi. doufam, ze se k tomu stejne postavi i vetsina odrostliku, kteri maji ted bedary a piratej o sto sest :-)
  • Možná by mohli znovu zavést to, co kdysi bývalo pravým kořením dobrého simulátoru. Pořádně tlustý, vázaný manuál. My simulátormaniaci je milujeme a pro mě byla jejich fyzická existence v krabici vždy pádným argumentem ke koupi, už jen proto, že náklady na tisknutí se někdy vyšplhají na cenu samotné hry. Samozřejmě pokud se to neudělá za peníze zaměstnavatele ;) ale ani tak to není ono. Vazba je holt vazba *4*
  • nevím jestli prošlá, ale pořád dost drahá
  • Nn jenom taky porovnavam neporovnatelne :D
  • smejki
    copak hra se 75% slevou je prošlá?
  • Taky pockas az salamu projde datum spotreby a je prodavanej se 75% slevou?
  • Radsej pockam a kupim so 75% zlavou ako ukradnut. Mne hry uz zily netrhaju a nerobi mi problem pockat si, kedze hram vacsinou stare hry. Ak to niekto chce hrat v den vydania, nech si to kupi. Ja si hry nestahujem, aby som videl ci za to stoja. Ani v obchode neukradnem salam, aby som zistil ci je dobra. Obcas sa clovek popali, ale co uz...
  • Left 4 dead 2 jsem si koupil jelikož je stále updatovaný a přinesl mi přes 200 (zatím hodin zábavy , MW 3 jsem si stahl protože kromě (v mnohých chvílích nudného ) příběhu za nic nestal , zajimalo mě jak by vypadala 3 světová válka kterou začne můj vyrtuální dvojník postřilením civilistů na letišti až po jeho dopadení v ....... , žadné spec-ops , mp mě vubec nezajímaly a nevím proč bych měl zato platit peníze které dávám za potřebnější věci , ano je to zlo s studia krachují ale tak ať kruci udělají pořadnou hru a starají se o ni a ne že jim vydavatel řekne že z 5 konců bude jen jeden špatný , pro manažery těchto firem : chcípněte na mor sk--- ču .... . *7*
  • obhajovani piratstvi, nadavani na herni scenu, nadavani na vyvojare ..... co čekat v česku
  • Tyhle zprávy na tu zlodějskou pakáž mají úplně kouzelný účinek. Hned jí to donutí vymýšlet si pohádky o tom, jak oni nekradou a poctivě si hry kupují.
  • Nebo pokud budou treba nove hry a nove znacky, ktere budou natolik kvalitni, nebo atraktivni, ze fanoušky COD preberou. Ale ono je to celkem jedno. Kdyz to ty lidi bavi, tak at si to COD hrajou ne? Kdo jsme, abychom soudili, co se lidem ma libit a co ne... Zkratka si hrajem to svoje a myslime si svoje :)
  • Takže pokud to budeme brát jako chybu tak jediná šance na změnu nebo zlepšení bude až ve chvíli kdy se to konečně těm kupujícím přejí a sníží se prodeje?
  • Jiste, souhlasim.
  • Pravda, mozna jsem se spatne vyadril. Slo mi spis o to, ze je to dnes povazovano za standart nespis prave kvuli te uspesnosti. Potom najit nejakou zajimavou akcni hru je docela (cest vyjimkam jako Deus Ex apod.)
  • Jako představte si sebe ve vedeni Activisionu. Mate mega uspesnou serii, ktera s kazdym dilem, ktery jede podle zavedeného modelu je bud stejne tak uspesna jako predhozi dily, ne-li uspesnejsi. A vy zacnete delat nejake zmeny, aby hra byla necim jinym, nez je ted a jakou ji lide chteji a tak ji kupuji? To byste museli byt sileni. Jestli nekomu zalezi na jakesi kvalite videoher, tak prece nemůže hledat chybu ve spolecnosti, ktera je uspesna. Chyba (pokud to tedy je chyba) muze byt jedine v tech lidech, kteri takove hry kupuji... Ale to je otazka...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší