Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty krades, smilnis, nectis otce a matku svou, pomlouvas a zabijis?
  • Zayl
    To je teda pěkně retardovaný argument. Nečti diskuze kde se účastní lidé pod 12 let a vyhneš se jim, stejně jako já.

To že se gaming všeobecně řítí ke krizi je jasné. Už tady jednou byla, když domácí konzole zahltilo neskutečné množství shovelwaru a přijde bez pochyby znova.
  • Já to chlapi řeším tak, že při té troše času, co mi zbývá na hraní her je naštěstí dostatek titulů na to, aby člověk mohl počkat, až dobrá hra padne z 1 000,- Kč na 300,- Kč a potom přichází moje chvíle. Nikdo mě nemůže pomluvit, že nepodporuji vývojáře a já mám dost času vyslechnout od kámošů všelijaké reference.
  • Hairy_Ass
    Prakticky všech deset přikázání se porušuje, tak to osmé už tolik nevytrhne, no ne? *15*
  • U Moppeda je ten sarkasmus cítit u Robotrona3 nie.
  • Argumenty pirata: "Dnesni hry nestoji za nic, proto je budu hrat a nedam za ne ani korunu". Je fakt, ze pri takovyhle mire blbenstvi u tehle lidi zrovna cena nehraje roli...
  • Tohle rikat v diskusi plny piratu, je minuskova sebevrazda ;)
  • SkillJam
    K těm filmům bych to zrovna moc nepřirovnával. Pokud si stáhneš audiovizuální soubor např. z rapidshare (prostě aby jsi to nesdílel třeba na torrentech), tak to je u nás legální. To už se tu řešilo mockrát.
  • skaven123
    Cod a vyvoj? oxymoron *12*
  • Pomodli sa, pomrdaj sa a chcípni, pobožný! *1*
  • Mopped
    Tak už podle avatara můžeš poznat, že to byla asi ironie, ale co hloupého nakopni...
  • Ellendway
    Problém je, že pokud hra nebude umět nabídnout něco nového, převratného tak umře do pár měsíců. Pokud vydáváš hru s Multi-Playerem, musíš se o ní dále starat. A to nemluvím o serverech, které mnohdy musí mít společnost spuštěné.

Multi-Player je sám o sobě velké svinstvo a závazek na dobrý 2 roky, ne-li více.
  • Ellendway
    Na steamu mám dobrých 100 her a to díky akcím, které tam věčně probíhají. Sám Valve dával nedávno (pár měsíců to bude) celý pack svých her za necelých tisíc korun, takže jsem neváhal. Před pár týdny zase dávali Garry's Mode s CSS za 5€, tak proč ne? Koupil jsem to známému, který hrál na Non-Steamu.

Nikdo se ale nemůže zlobit, když řeknu, že 50€ nebo 60€ za hru, která má maximálně 8 hodin čistého herního času nedám. Takových her mám opravdu málo - Call of Duty, Battlefield nebo Starcraft a přeobjednané Diablo. I když jsem byl v zahraničí, měl jsem přístup k pěkným penězům, tak bych si tak drahé hry nekoupil, protože nemají co nabídnout.

Pokud hra vyjde plná bugů a studio je nechce opravit, je to opravdu smutné a osobně mám dost pochyb o tom, zda budu investovat svůj čas a své peníze do dalších her od stejného studia.

Někdo tady zmínil, že AC není špatná hra a že hra za ty prachy stojí. Nezlobte se na mě, ale při prvním díle jsem utratil 50€ za hru, kterou v podstatě nikdy nedohraji, protože mě opravdu nebaví stereotyp ve smyslu běž tam, zabij tamtoho a vrať se, abych to mohl nařídit zabít dalšího v jiném městě, se stejnou architekturou, ale drobnou změnou v uličce.

Až se budou hry prodávat za přijatelnou cenu, mohou studia čekat nárůst prodejů, stejně jako to bylo v Rusku, kde se krade dodnes a krade se ještě víc, ale díky Steamu si lidé zahrají Battlefielda 3 standard edici za 450,-, limitovanou za 650,- a my v Česku za českou verzi, která je úplně stejná, akorát tam jsou titulky dáme 990,- za standardní a 1290,- za kolektorskou edici bez krabic. Což je hrozně kůl a budu si připadat jako pán.
  • smejki
    Nepokradeš. hotovo, tečka.
  • Gaben, moudrý to člověk !
  • RavenHolm
    http://store.steampowered.com/app/2760/?snr=1_4_4__13
  • No nekecej :) On si někdo vzpomněl na mojí milovanou strategii :) Chválím. Dodnes nevyšla lepší tahová strategie...
  • V tomhle jsem trochu fetišista, uznávám. Prostě si potrpím na hezké věci.
  • ma pravdu a hlavne - kdyby se hry orientovaly vice na propracovany multiplayer (celkove by mely byt sakra propracovane ;)), kde si hraci proste musi poridit original kvuli klici, dost problemu by to vyresilo. jinak ceny na pc jsou urcite lepsi jak driv, to chvalim
  • SC2 = Starcraft 2 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit