Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PS: Teraz zháňam full NWN2 s datáčmi, hru mám, ale chcem verziu komplet, nejaký sk obchod, v Sectore nemajú :/
  • Ja kupujem až časom overené hry, 2 verzie Outcastu, 3 verzie Baldurs Gate, 2 verzie X3, 3 verzie Morrowindu, 2 verzie Gothicu ... Čo to je Crysis? Ahá, nejaká blbosť zo samopalom, ale to som hral iba demo, boli tam modré obludy sa mi marí... :P
  • kupuju převážně tituly s MP... i tak vše kupuju až když ceny padnou pod 500..
  • hra pri ktorej nevydrzim aspon polroka nema pre mna hodnotu ani 300 kč, nedam 1000 korun za nejaky Crysis a podobne ktory prejdem za 10 hodin a multiplayer ma bavi maximalne mesiac
  • Me to prijde,ze to bohuzel vazne mysli. *3*
  • Napadlo vas ze to dost mozna nemysli vazne? *3*
  • edit: chápu že tvůrci chtějí být oceněni za své "umění" /mnohdy mají velké oči/ ... ale v dnešní době, kde je umění i černý čtverec na bilém pozadí je třeba si odměnu zasloužit ...
  • Nechápu jednu věc. Když si pirát hru stáhne a hraje ji, tak se to obecně bere jako ZTRÁTA pro tvůrce. Přemýšlel někdo nad tím, že ten pirát by o tu hru jinak ani nezavadil,ani si ji nekoupil? na tenhle konzumní styl života si nás naučili sami ;) jo a... když si něco stáhnu a nedohraju to do konce (protože to dnešní náročný, po kvalitě prahnoucí hráč vetšinou vzdá),tak to není plnohodnotné využití (neplnohdnotného) produktu,tudíž můžu říct,že zkouším demo. my lidi taky nejsem idioti,aby sme vyplázli desetihodinový plat za zajíce v pytli (recenze neřeším, ty nejsou objektivní). stáhnu, zabiju dvě odpoledne po práci a smažu. nikdo tím neutrpí, protože o hře bych mimo warez nevěděl a pravděpodobně si ji nikdy nekoupil. po druhé to už hrát nikdy nebudu,tak na co nesmyslnou placku na poličce aby mi sbírala prach? chápete ? ... stejně jako s filmama, 90% těch,co čumí denně na filmy (i ve formě relaxu atd) si je stoprocentně nekupuje na DVD jako originály, to je už naprostá šílenost...
  • Grafika neni vše chlapče. Až najdeš strategii podobných kvalit jako je M.A.X tak dej vědět.
  • já to řeknu na plnou hubu - větší břečky,než které vychází za posledních cca 5 let jsem za svou herni historii nezažil. a stavte se třeba na hlavu ...
  • proč si kupovat pořád dokola remake jednoho a toho samého filmu za pokaždé stejnou cenu? ... nabízí se otázka,jestli naopak tvůrci neokrádají hráče .)
  • Ze svého pohledu má celkem pravdu. Řekne si - průměrný američan nebo západoevropan si na jednu novinku vydělá za 2-3 hodiny, v nejhorším případě za 1 den práce a výjde jej tedy jako film ve 3D v kině pro dvě osoby nebo večeře s přítelkyní v restauraci.
    Za ty 3 hodiny pak dostane 5-20 (nebo i více hodin zábavy a interaktivního zážitku). V kině za stejné finance má 2 hodiny pasivního sledování. A co je z večeře druhý den není třeba rozebírat :).
    Problém je, že u nás takový AAA herní titul nevyjde na 2 hodinový plat pracujícího, ale často na dvoudenní. U studentů často dvoutýdenní brigáda. Novinky za 300 by si většina pracujících koupila. A 2 hodinový plat za novou hru fakt není moc a přijde mi adekvátní.
    Hry na steamu nakupuju ve chvíli, kdy je to něco, co už je opatchované a v nějaké GOTY edici a s cenou do 500,-. Jednou ročně si dovolím nějakou srdcovku na kterou se těším třeba pár let a nechci čekat a věřím že mi vydrží na desítky hodin zábavy. A u takových občas sáhnu po krabici.
  • Fallon
    No práve na Steamu sa im to viacmenej podarilo, prečo teda nie aj inde?
  • Hairy_Ass
    AC bych tak do nebes nevychvaloval, a ta zmínka o vzdělávacím historickém pozadí je spíš k pláči, když se mnozí dostanou k dějepisu jen přes hru. Obecně nevím, kde bereš tu jistotu, že zrovna současné hry jsou těmi nejlepšími?
  • Newell se zapomněl zmínit, že v rusku ty hry prodává o cca 50% levněji než na západním steamu. Viz nabídky klíčů na G2play.
  • Samozrejme ze i dnes se najde spousty kvalitnich her,ale ty tady delas,jako kdyby hry za posledni 3 roky byly uplne ty nejlepsi hry v historii.
    Bud dlouho hry nehrajes a nebo nevim.
  • myslim ze pirati nekupia ani keby to stalo 5 euro ako teraz na steam e. Proste naco to kupovat ked je to zadarmo,ze? Proste neni blb. Musia daco vymysliet. Napriklad tieto nedodelky su dobre na nich. Trosku skodoradosti :).
  • Neplest si eura a USD *3*
  • Mopped
    No jo dneska jsou hry jednoznačně lepší. Nechápu jak někdo může hrát staré hry. Zasraní retrogameři.
  • Ano, tak se podivejme co za hry vychazi v posledni dobe. Serie Assassins Creed, jedna z nejlepsich akcnich adventur vsech dob dokonce se vzdelavacim historickym pozadim. Na konzolich nejlepsi autaky, co kdy vysly, Gran Turismo 5 a Forza 4. Na PS3 Uncharted 3, paradni dobrodruzna akcni adventura, ktera by v hrach z minulosti tezko hledala konkurenci. Vychazi Heroes VI, ktere jsou stale skelou parbou. Na PC tu za chvili mame nove Anno, coz je jedna z nejlepsich strategickych serii co kdy vznikly. V ramci RPG jsme tu meli prvotridniho Zaklinace 2 a takhle bych moch opracovat do aleluja. Jo, mas pravdu, vychazi same nalestene prdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit