Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Néé dík žes mě to řekl. Já mymslel že to je kolo od trakaře
  • kakonem na 150 kilometrů... nebyl to fotonový kanon ze star treku? *7*
  • Koukám, je tady zase každý expert na vojenství tak si taky přisadím. Ano existijí moderní střely co ti dokážou prolétnout budovou a bouchnout unitř ní (aniž by budovu přostřelily). Existuje tuna hračiček a udělátek ALE, všechno to stojí obrovské peníze. Jedna taková střela tě může vyjít na tisíce dolarů a tudíž se používají pro speciální úkoly. Proč každý voják nemá nejmodernější pušku, nebo helmu s virtuálním bojištěm ? Protože tím musíte vybavit třeba několik miliónů vojáků. Totéž platí o reaktivní pancíře a pod. Plus podívejte se na současné konflikty, k čemu je vám moderní technika, když se vede partyzánská válka?
    Catch 22 má pravdu, vedení války se skutečně moc nezměnilo. Změnila se sice vzdálenost na kterou se bojuje ale taktika zůstává dosti stejná. Ano, pěchota může postupovat s tanky a taky to dělá (někdo přece musí dělat spotera) ale není to že by běželo 60 vojáků na jeden tank. Dělostřelectvo je účiné na všechno a dnes už není často ani slyšet ale jeho síla je v počtu. Jeden LRM je otravná věc ale teprve 10 vám zavaří.
    Jinak k Planet Side, hra vypadá zajímavě sice osobně mám raději moderní konflikt ale budiž. Trošku mě vadí absence destruktivního prostředí ale zase se mě líbí komplexní dobývání továren a laboratoří. Kdo chce realný konflikt prosím, je tu ARMA I-II. Ale ať tam nefňuká, že ho někdo zastřelil z 400 m. Plus jsem viděl velké "bitvy" v Armě. Stejně to spousta lidí promění v CoD a nabíhá na nepřátele nebo střílí jako šílení...toliko k realismu ve hrách. Osobně si myslím, že dobře to má vystihnuté battlefield 3. Má to také ten WOW efekt bojů a také se rve docela slušné množství hráčů.
  • Terran republic. Nejsou to náhodou ti srandovní červení paňáci, co se tak srandovně rychle poroučejí k zemi? ;o)
  • Teda...chvástat se tady autem který jsi dostal od EA jako úplatek...že se nestydíš
  • Blbost, podle taktiky druhý světový se dneska neválčí, je to jen "povinná poučka"

Problém je v tom, že za druhý světový měli tanky mnohem menší dostřel, takže se pro účelnej boj logicky museli přiblížit na mnohem menší vzdálenost a tudíž často docházelo s promísením pěchoty, to dneska prostě neexistuje...dneska se postavěj na pozici a odstřelujou nepřátelské postavení/město společně s dělostřelectvem a leteckým útokem, po eliminování hlavního odporu nastupuje MECHNIZOVANÁ pěchota...nikdo neběží 3 kilometry pod širým nebem které pozice/město vyčistí a následuje přesun tanků...třeba v takovym městskym boji je prostě absolutní blbost údělat čelní útok tankama a zatáhnout je do úzkých městských ulic kde hrozí odstřelovaní z budou antitankovýma zbraněma, proto jsou tanky vždycky až v následující vlně po mechanizovaný pěchotě
  • Pěchota se dneska nasazuje na jedinej boj a to je boj ve městě...pro vyčištění baráků...fakt dneska vojáci neběhaj mezi tankama...
  • Panebože...todle už je moc, todle neni žádná simulace války budoucnosti ale arkáda.

Nicméně tadle "budoucnost" je dost inspirovaná válečnictvím s masovým nasazením 1.-2. světová a né současnou dobou, to by bylo vhodné si uvědomit, přiblížení současnýmu "stylu" boje máš třeba v Ghost Recon: Online (malé útočné týmy).

Z tvojeho pohledu dedukuju, že tě asi žádná hra nebaví protože NIC se ani vzdáleně nepřiblíží realitě (Stealth - hodim kámen do rohu a všechny NPC se tam narojí a koukají půl hodiny na kámen abych mohl projít? WTF?, Mafián (GTAčko) pobiju půlku policejního sboru ale místo celonárodního lovu na zabijáka policistů mi stačí ujet z kruhu pronásledování etc.
    Proč jsou všechny hry frašky na realitu je poměrně jednoduchý...protože ijnak by to nebyla taková sranda
  • VS rozhodne nejsou overpower a nikdy ani nebyli . Btw uz jsi videl laser ktery kope ? *1*
  • Kozy
    Zas nadruhou stranu je otázka jestli by to do toho konceptu zapadalo, no ale kdoví, kluci s tim mají dlouhodobý plány tak jsem zvědav čeho všeho se dočkáme.
  • http://www.youtube.com/watch?v=-ipq8ZAUW-k tady je ta GPS guided munice tak a kdo kecá?
  • Tohle je forum. Nikdo se tě nemusí prosit, jestli na tvůj příspěvek může reagovat. *3*
  • To je čistá teorie. V základu nemáš proti letadlům vůbec nic. Nevím sice, jak je to teď po tom updatu, ale před ním nebyla žádná šance letadlo sundat pozemními silami.

Měli dát do základu AA zbraně a ne že je člověk získá až bůh ví kdy... *7*
  • Nehrajte všichni za ty OP vanu.. to pak netušíte, co je to hrát "normálně". Vanu jsou špatně vybalancovaný - viz extrémně přesné zbraně s téměř nulovým kopáním...

Dokonce jsem narazil i na "hráče", co hráli za TR, pak zjistili, že jim to nejde, tak šli za Vanu a libují si, jak jsou dobří. *7*
  • Cituji Joe: "navic 100 lidí nikdy neprinutíte spolupracovat tak to bude vzdycky pripomínat chaos"

Sis sám odpověděl. Je to hra a do ní těžko zasadíš takovou realitu, jakou by si chtěla to kor do hry, která je čistě arkádová a na realističnost si nehraje ani omylem.

Co se týká té budoucnosti, je trochu smutné, že battlefield 3 má více budoucích hraček (různá dálkově řízená vozítka apod.) než PS2. To je velká škoda a nedostatek PS2.
  • Nevím sice kdo ti dovolil na mě reagovat, ale když už jsi tak troufalý, dovol mi abych se ti vysmál, ARMA toho z realitou zas tolik společného nemá. A říct že se v planetside nebojuje je přinejmenším úsměvné. Jistě jen za posledních pět dnů jsem se zůčastnil asi 20 epických bitek s hromadou killu, (a přitom jsem za hru nedal ani korunu, to jen tak pro rejpali co tvrdí že je to pay2win) které mě ohromili o dost víc než ty v B3 kde mám taky nahráno slušné množství hodin. Ještě teď mám v živé paměti bitvu v niž jsem s obrovskou hromadou spolubojovníků útočil na enemáckou základnu, všude spousta techniky, nad hlavama letadla, obrané systémy to do nás perou, prostě epik a že to nemá moc společnýho s realitou je mi totálně u prrdeeléé.
  • Jsi drzý jako štěnice. Jinak ano na "realitu" je tu ARMA. Tady je to jako ˇbarbarské kočování v době Římské říše. Tahne se obsazuje moc nebojuje. Mě to zatím nevzalo za srdce.
  • Ad 1 - Munice do Paladina má GPS atd.. sorry
    Ad 2 - Ty použijí až vylezou ven. Po venku se moc nelozí dokud není bezpečno
    Ad 3 - No možná po 3. atomový to jo jak říkal Einstein,ale konvenční zbran to je jiná.

Mě to zatím nechytlo sorry. Battlefield těžce můži.
  • For the Terran republic
  • Nepletes si nahodou kanon s raketou? 150km bych u rakety veril, ale u kanonu si trochu vic prestrelil.
    Ale kdyz jsem das link tak se klikne neco noveho dozvim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit