-
A já jsem někoho urážel?:) Já jsem napsal, že lamě nepomůže ani miliarda vylepšení. To jenom ty jsi to hloupě vztáhl na autora;)
-
ake zbrane su u vozidiel take uzasne ze ich musis mat?
ked upgradnes na tanku secondary zbran na nejaku anti tank tak sice bude tvoj tank silnejsi vs tankom ale proti pechote toho vela zase neurobis. s default zbranou sundas aj pechotu a poskodis aj tanky a lietadla. ak si tam hodis kanon na tanky tak to ma splash damage 0 takze musis trafit rovno do hlavy/tela aby si zabil pesiaka. to iste s HE. sice ownis pechotu ale na tanky si uplne slaby.
proste ta hra je o specializovani sa. nemozes mat vsetko na vsetko. bud mas tank vyborny vs ostatne tanky, vs pechota alebo stredne ucinny vs pechota aj tanky. ked si das rocket pody na stihacku tak ownis tanky ale prides o afterburner takze ta ine stihacky lahko daju(dogfighty tu niesu kruzenie dokola kym ta to neprestane bavit jak v BF3)
zbrane pre pechotu su to iste. default je na vsetko. ostatne nemas lepsie. mas ich bud specializovane na jednu vec v ktorej su lepsie oproti default ale horsie v druhej veci. -
Ty zase diskutuješ jak postižený, koukám že už je to dneska podruhé co se chováš jak mistr světa a pak se vztekáš. Můj koment neměl věcnou hodnotu ale nikoho neurážel. Takže pohov.
-
co to meles, proti vzduchu mas -
1 - vzdusne sily tvojho timu
2 - max unit - kazdy ma v zaklade odomknute 1 burster
3 - v zakladniach su AA veze
4 - skyguard + tanky s AA vezami
5 - small arm fire
6 - heavy assaulti s AA zbranami
atd atd.
liberator ide dole jak maslo aj proti jednej stihacke s default zbranou -
No nevím, hodíš si engineera, hodíš si bitevní platformu a pokud na Tebe náletává přímo, tak ho sundáš. Narážka na lamu bylo to, že ti nepomůže ani miliarda vylepšení a nákupů, když se pohybuješ po bitevním poli jako postižený. A tvůj komentář měl hodnotu? Neměl.
-
Super hra, jinak souhlasim, že je to spíše pokročilejší beta, ale hrát se to dá. Otázkou je, jestli to máte s kým hrát. Jinak se těším na další "díly" .
-
To jsem samozřejmě nikde netvrdil, jen ze naváděný rakety se musí vyexpit tzn. je zde rozdíl mezi nevyexpenou a vyexpenou postavou. Takže evidentně dle developerů pěšák má mít možnost něco udělat technice. Navíc kritizuju naprosto nulovou hodnotu toho co vyplodil Šaškoslav.
-
Ale proboha cílem není aby každý sundal každého. Já nemám potřebu tu hru za každou cenu bránit, ale tohle jsou názory, které hry podobného typu ničí. C9lem není mít odpověď všech na všechno. Pokud mne ohrožuje letectvo, schovám se. Ať už jde o budovy a nebo terén. Musím sázet na tým a ten tady představují desítky až stovky hráčů. Pokud by tohle byl systém, že vojáček každého musí mít k dispozici protizbraň na vše, nevznikne "válečná" hra, ale rambo akční hra. A to fakt nepotřebujeme...
-
Liberatora sundáš..check, a stíhačku taky když dělá čelní útok
-
A bavíme se o pěchotě, vozidlech či letectvu? Protože třeba u pěchoty moc nevím, co je to lepší vybavení, které dává takový náskok... U vozidel chápu, že člověk ještě nemusí mít naškudleno, ale na zemi je to pořád primárně o schopnostech.
-
jmenuj my jinou fps multiplayer hru kde může hrát víc jak 64 živých hráčů?..dlouho před c a c renegááát tady bylo planetside 1 *1* *1* ..dej spíš šanci seberozvoji obzvláště v rovině uvažovaní
-
Žádný argument ... check
Žádný obsah sdělení ... check
Tedy nulová hodnota komentáře ... check
Pěchota bez koupených/vyexpených naváděných raket třeba stíhačku nebo Liberatora fakt nesundá ... check
AntiKKův koment má hodnotu, tvůj ne. *12* -
Lamě nepomůže ani to, kdyby měl automaticky naváděné rakety:)
-
Je to hrozně nevyvážené, když narazíte na dobré hráče a máte proti sobě sice loupáky, ale s lepším vybavením, tak většinou dostanete, natož když se to otočí a začnou vás pak tlačit, tak to se základním vybavením prostě nejde, možná když člověk překoná lvl 20, tak si bude moc dovolit konkurence schopné vybavení. A nebo do toho investovat. Jinak hra balancuje mezi dobrou a průměrnou a zatím má dost bugů.
-
Tos mi připomněl když jsem hrál první CoD a měl jsem tu misi s přehradou, měl jsem zvuk na max a když začala houkat siréna tak se to taky sousedům moc nelíbilo.
-
No vidíš to a já ti můžu s klidem říct že o taktice to je, hlavně se mi líbí že tady lidi opravdu poslouchají, to jsem v žádné jiné hře nezažil.
-
Jo jo, je to v celku primitivní a nudné, pro jednoduche hrace idealni *15*
-
Dal som tej hre dokonca 2x šancu, ale proste nejak ma to nenadchlo ako autora.
Síce je super že dokázali na F2P dotiahnuť gigantické boje, ale oslavovať to ako nejakú novinku ? Podľa mňa vôbec..Jednoducho okopírovali C&C : Renegade, dali to na väčšiu mapu a to je celé.
Jediné + u mňa naozaj má za tie veľké boje i keď je to maximálne chaotické a o taktike sa nedá hovoriť. Buď tam nabehne mrte moc hráčov a pretlačia sa, alebo nie.. -
No slabé jo? To že se ti to seká a musíš to hrát v 800x600 s low detailama není náš problém *3*
Já si nevzpomínám že bych někdy předtím zažil v multasu epičtější bitvy. Konečně skutečná válka, skutečné dobývání pevností a né jen boj pár panáčku. Není nic nudnějšího než mulťáky typu 6x6, 10x10 s jením nebo dvěma tankama. -
Ano zato red orchestra není vůbec konzum. Hrál jsem přes víkend na steamu a musím se těm hlupáčkům co si namlouvají bůhvíjakou válečnou simulaci hrají smát. RO je vážně strašná ubohost jestli toto někdo považuje za reálnou hru a připadá si při hraní jako velký HC hráč měl by si jít vykopat hrob, zahrabat se v něm a pak si na něj naplivat.