Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už si moc starý *1* Tieto detičky poznajú len BF3, je to tzv. teplá generácia *15*
  • Veskoslav
    Od té doby, co si sousedi stěžovali, že když vystřelím z tanku, ví o tom celý barák, tak používám raději sluchátka:-D
  • ja taky nevím bf 3 sem nehrál *1* ...neřekl bych ale že muže bejt zvuk ještě čistčí a dokonalejší ..to se ti možná zdá že v bf3 je těch zvuků víc..víc zbraní techniky...pan Grygar by mohl jakožto "muzikant"posoudit a srovnat kvalitu zvuku *5*
  • Veskoslav
    Ale občas to u některých protihráčů vypadá. Tedy pokud je normální stát uprostřed naprosto rovné planiny a být na dostřel všech odstřelovačů.
  • Veskoslav
    No nevím. Ale takový BF3 má podle mě mnohem lepší zvuk než BC2;)
  • a popravdě nikdy v tehle akčních střílečkách nák nemám čas zkoumat animace (jestli se mu ta klopa kabátu hejbe podle porivů větrůů *1* ..mám spíš starosti stím abych to nekoupil a našel si dobrou palebnou pozici *5*
  • Proti BF BC 2 maj všechny hry šity zvuk *1* ..možná zkus naký lepší sluchátka že by to bylo špatně nazvučený bych rozhodně neřekl...animace samozřejmě asi ustoupila možnosti masivních bytev....BF ,CoD, nikdy nebude víc jak pro 64 hráčů(logicky tam si mužou autoři dovolit vyhrát si s animacema )..já osobně sem s animací žádnej problém nezaznamenal.
  • rancor1223
    Jmenuj nějakého výrazného zástupce "MP hry kde zážitek graduje". Prosím. Já nevím co to je. Já vždy žil v domnění, že MP hry nemají příběh, tudíž tam nemá co gradovat. Zážitek se samozřejmě pohybuje po křivce v závislosti na tom, jestli zrovna někam jen tak běžíš, nebo bojuješ o základnu. Ale že by to nějak gradovalo? To mají po obsazení základny začít pálit salvy ohňostrojů?
  • CRYPT
    Ty jsi taky dospely komediant. Planet Side 2 jsem zkousel, nejak mne to nechytlo, takze jsem nemel moznost otestovat vymozenosti xy dni trvajiciho expeni jedne zbrane a nasledneho pozitku po xy stravenych hodin hrani s ni. Nebo se mylim? Vsechny tyto Free2Play hry jsou vicemene na jedno brdo. Je potreba se uvedomit ze i kdyz zacatek hrani teto hry muze byt skvelym herni prozitkem, zazitkem a herni extazi, vzdy to skonci tak, ze aby hrac se chytal s lidmi na serveru musi si to platit. TZV system Pay2Win. Abych ale nebyl kamenovan, mozna to u planet side ted funguje dobre, ale jakmile uvidi ze jim to nevydelava, nebo ze by to mohlo vydelavat vice, zprisni se podminky.

Ehm jeste k systemu odmenovani, nikdo neocekava ze bude dostavat medaile nebo buhvi co za kdejakou kravinu, ale preci jen litat tam 2-3-4 hodiny po mape strilet, letat nebo behat bez toho abych dostal nejakou odmenu je trosku nad me chapani. Ja jakozto pracujici clovek jsem rad, kdyz si sednu ke hre a dostavam nejake odmeny po narocnem dni v praci, alespon v te hre. A opet rikam, nikdo netvrdi ze je musi dostavat COD stylem

Jinak placat coboloviny o detech a dospelych je kapku pod mou uroven, tak si myslete co chcete...
  • jendabek
    Divím se, že to nebylo nikde vzpomenuto, ale i když gameplay je samozřejmě nejdůležitější, tak mně osobně tam dost vadí shitové zvuky a animace. Možná je to tím, že jsem dost hrál Bad Company 2, kde jsou tyhle věci prakticky dotažené k dokonalosti, ale dost mi to kazí celkový dojem. Jsou tam obrovské prostory, kaňony a výbuchy v nich zní jako kdybyste hodili petardu do krabice od bot. O animacích ani nemá cenu mluvit.
    Doufám, že pohnou časem i s touto stránkou hry, protože na celkovém zážitku to má větší podíl, než se zdá.
  • Z.Z. No, tys v tom byl castecne nevinne, ale to bylo na tu hloupou kritiku. Nikde jsem netvrdil ze muj nazor je, ze by mely vyskakovat upgrady jak tvrdi mistr trololo, a ani netusim proc by kazdy s jinym nazorem mel byt dite, jak tvrdi pan strasne dospely Veskoslav. Tak dejme tomu ze tobe se omlouvam. *3*

Mam totiz znacne negativni postoj k fanboyum, kterym i kdyz napises ze hra je dobra, tak stejne jsi deb_l protoze jejich hra se nekritizuje.

A Drtimlamovi doporucuju precist si i zacatek, places na spatnym hrobe, ja naprosto bez nejakyho navazeni do ostatnich napsal svuj nazor, pak prisel pan madar a zacal piczovat, takze si to preber.
  • Drtimlam
    Za to ty jsi se projevil zcela dospěle, obzvlášť s tím Maďarem. Ale chápu, že dítě ostatní nejčastěji nazývá dětmi:)
  • Já raději moderní boj. Ale shořel bych tu okamžitě sedíce na židli, kdybych měl cokoli proti BF 1942. Klasika je klasika.
  • U mě máš velké plus, že umíš odlišovat "holt" a "hold". To se na diskuzích moc nevídá. *3*
    +1

Urážky jsou asi zbytečný, ale taky mi to občas ujede, hlavně když čtu kolosální blbosti. *4*
  • No já nevím, ale vojáci a technika se přeci v každém konfliktu musí dopravit na příslušné místo, no ne? Takže i v PS2 holt je nutné se na bojiště dopravit. Způsobu dopravy je přitom více, takže to vyhovuje jak těm, co se chtějí rozkoukat a nechtějí do bitvy hned skočit, tak těm, co to vezmou rambo stylem a chtějí se objevit co nejdříve v bitevní vřavě.

Že hra negraduje? No jistě, asi by tu mohly být provedeny různé změny k podpoře taktice a já bych je vítal. Rovněž by nebylo marné dobývat něco delší dobu - jakože se to ale už děje, neboť pokud jsou na serveru hráči, může se bojovat o bio lab i celé hodiny (zažil jsem 3 hodiny dlouhý boj, kdo kterého byly zapojeny všechny strany a který byl o jediný bio lab).

PS2 má svou atmosféru. Nedávno jsem běžel do boje. Najednou se zastavil, otevřel pusu a řekl si - cenzurováno -! Viděl jsem totiž desítky hráčů, tanky a letadla, jak se přesouvají směr nepřítel. Takovou atmosféru by mohl závidět i tolik přeceňovaný BF3! *2*

Když něco téhle hře vytknout tak: obchodní model, bugy, nevyrovnanost stran, zase bugy, animace, bugy a pak ještě bugy. *3* Ještě bych také vítal větší taktické zázemí - to je lepší možnosti ovládat svou jednotku a upravil bych příkazovou růžici (v současné podobě je to nevídaný nesmysl).
  • Moje prvni veta? Hra dobra, hodne me bavi. Jestli ti nedochazi proc jsem napsal tu odpoved tak holt smula, asi budes muset premyslet vic.
  • Veskoslav
    Bf2 vůbec, 1942:-P
  • Veskoslav
    Já i nevím, dneska jsem velel 15ti lidem a byli jsme přepadová skupina, hledali jsme tanky a jiné těžce ozbrojená vozidla a hlásili jsme zbytku armády, kde se co nachází a kolik jich je. A neuspořádaný útk bez jakékoliv koordinace je přede odsouzený k zániku. Buďto Tě zabijou oni z podpůrných věží a snipeři si zgustnou nebo Tě přejedou vlastní jednotky. A i když toto přežiješ, tak pořád není zaručený úspěch. Jestli ty jsi tam pobíhal chaoticky, tak to ale není problém hry, ale tvůj;)Navíc tvé arrgumenty ohledně výsadku jsou docela mimo, když si výsadkovou zónu můžeš zvolit, stalo se mi snad jednou jedinkrát, že mě orbitální výsadek vhodil doprostřed těžké přestřelky.
  • Veskoslav
    Říká hlupák, co hned v prvním větě dokáže urazit. A chytřejší a dospělejší? Nenech se vysmát;)
  • a bude ti tak připadat i nadále je to multiplayerová hra která je umocnována teamovou spoluprácí(není to pro asocialní samotáře)...když si nezažil organizovanej postup 4 platoonů (cca200lidí)s 1ho outfitu nevíš o čem tahle hra je *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší