Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    tak se na to podívej :) Přitom mají tak pěkný artworky
  • Severniho madara co umi jenom ad hominem, fanboye f2p her a onanistu nad dokonalosti systemu ve kterym muzu platit za free veci a butthurt fanboye vseobecne se nikdo neptal. Jestli mate problem s tolerovanim cizich nazoru tak na ty diskuze nelezte. Napsal jsem to naprosto bez urazek a nikomu to necpu.
    Ono je totiz mozny ze jsem chtrejsi a dospelejsi nez vy tri dohromady a podle toho vaseho urazeni to tak vypada. Takze si bezte honit nekam do kouta ze nejste deti. Lidi co normalne diskutuji ty povyseny vykriky nezajimaji.
  • Paulcz
    Koncept je špatně, přijde mi to jako hra kde nepřetržitě proti sobě vyjíždí hromada jednotek a setkají se v půlce mapy kde po sobě začnou střílet. Je tohle zábavný ? :)

Obecně by herní zážitek měl gradovat, stejně tak jako film nebo cokoliv jiného a je jedno jestli to je MP hra nebo single. Je blbost dát spawn doprostřed bitvy a respawn nastavit na 5 sekund pak situace kdy proti sobě jede 20 tanků je tuctová :) Raději si zahraju něco, kde budu klidně půl hodiny dobývat jednu ulici a kde když někoho zastřelím tak to bude mít na hru nějakej dopad a taky kde se budu alespoň trošku bát o to jestli mě někdo sundá nebo ne. A když přijede tank tak se ho budu bát. Pak to pro mě bude mít atmosféru a hratelnost. Nemusí to být realisticky zpracovaný tak, že půl dne táhneš na kopec dělo rychlostí 5km/h, aby sis z něj pak třikrát vystřelil, když se náhodou okolo něco mihne :) O tom to není.

I přesto PS2 nezatracuju. Chápu, že to je pro někoho úžasný, ale zároveň je to tupá hra na odreagování, ale jestli tomu někdo dá v recenzi 8 nebo 9/10 tak to není fér.
  • Když je názor pitomost, tak máš pravdu, nic mi to nehovori. *3* Mě hlavně dostal tou větou o konzoloidnosti hry. *8* *4* *4* *15* *1* *1* *1* *15* *4* *7* *6* *4*
  • Protože se hodně hráčů s touhle sérií seznámilo až právě díky třetímu dílu a podle toho taky ta hra vypadá. BF2 navždy. *14*
  • smejki
    jakože "mám názor, že tato koule je hranatá"?
  • Zarazi me, ze kdyz se rekne battlefield, tak automaticky vsichni berou 3 dil. Je to smutny, vic se k tomu ani neda rict. Jinak si myslim, ze prave arkadovost dodava punc zabavnosti, jelikoz takticke veci jako Red Orchestra, Projekt reality...dojizdi na demenci hracu, kterou arkadova hra obchazi.
  • Termín vlastný názor ti asi moc nehovorí, ovečka...
  • Veskoslav
    To víš no. Kdo hrál HL 2 s délkou kampaně cca 20 hodin a pak přešel na Cod s délkou 4 hodiny, tak je zklamán. Ale když dítko má opak, tak je nasrané, že za 4 hodiny neprojelo to HL. A tak je to i v tomto případě. Hrr, všechno chci hned a nejlépe zadarmo.
  • K čemu více kontinentů? Být to na mě, nechám jen jeden kontinent. Tím by se mohlo zamezit orgiím v zabírání mapy... Jedna mapa a okolno moře jako další bojiště by pro mě bylo ideálem. Vše propojené. Taky bych zrušil US a EU servery - resp. bych je spojil, aby byla akce 24/7 a ne, že se připojím ve 3 ráno a na mapě nikdo. Lagy beztak nejsou o nic větší na US serverech...
  • BF3 je extrém v "odměňování" hráčů... Dávejte psovi každý dvě minuty piškoty a po pár dnech vám uteče znechucen z toho, co dříve měl rád. *4*

Samozřejmě s tebou ve všem souhlasím. Kritika některých hráčů je až hloupá...
  • Veskoslav
    Co je pro tebe zajímavá situace? 20 tanků na každé straně, 2 orbitální bombardéry+4 stíhači na každé straně? Nebo 30 vojáků, co běží naproti sobě pod těžkou palbou těžkých jendotek? Mohu se jenom zeptat, co vlastně od hry očekáváš? Taktickou bitvu v budoucnosti? To není ani Battlefield 3 v současné válce:)A v čem hledáš logiku na sci-fi hře? Nebo spíše co ti přijde na hře nelogiké a zcela Tě praštilo do očí? Neber to jako flame war, jenom mě to zajímá:)
  • Herní styl je prakticky totožný s herním stylem Battlefield série akorát na mnohem větší mapě a bez náznaku destrukce. Jak jsem psal, komu se nelíbí Battlefield, tomu se nebude líbit PS2.

Hra není o nic arkádovější než jakýkoli díl CoD či BF.
  • tvl, je to MMO! Uvědomte si to, než sem cokoli začnete psát. *7* *7* *7* *7* *7* *7*

Co jste čekali? Grafiku crysis? *7* *7*

Konzoloidní? To snad ani nemá cenu komentovat...

Válka botů? WTF? To jsi tak dobrý, že ti ostatní hráči připadají jako boti? Nebo jak to je.

Některé "názory" mě fakt nestačí udivovat. *7*
  • Paulcz
    Tvůj názor beru, video vypadá docela pěkně. Je otázka kolik zajímavých situací se dá v té hře zažít, podle mě čím je hra více arkádovější tím méně toho nabízí. Hráč sice není omezený v tom co bude dělat, moc toho ale dělat nemůže díky konceptu hry. Díval jsem se na plánky map a přijde mi to dost omezené, zaměřené na instantní akci bez větší logiky nebo dynamiky.

jo holt to není pro každého
  • ZvacA
    Právě ta "hromada hráčů" je tím největším tahákem pro řadu lidí. Být součástí velkýho kolosu, který se střetává s dalším velkým kolosem na tomu přizpůsobených mapách, je právě ta věc, co dělá hru zajímavou a obecně patří mezi nejvýraznější momenty takto podaných multiplayerů. Vzniká sice u toho bojový a většinou neorganizovaný chaos, ale o tom to je. Není třeba v tom hledat herní katarzi nebo umění, prostě volně podaná záležitost, která po vzoru Battlefieldů, se snaží působit svými možnostmi velikosti efektně a pro zábavu a pak už předává roli pouze hráčům, aby si vytvořili bojové situace dle vlastního hraní - jako v případě tohoto videa: [ http://youtu.be/LqhyjiUgUW4 ] - mimoděk zde vidíme defensívu kóty proti jednotkám soupeře a následný zřetelný přechod týmu do protiútoku proti nepřátelskému postu za asistence tanků. To je právě to, co dělá takto megalomansky stavěné hry zajímavými - žádná režie, jen už z principu vyplývající boj mezi oběma stranami a jeho důsledky na základě jejich umu a každý hráč je toho součástí. A sci-fi stránka tomu už jen slušně přidává na atmosféře, protože vize podobně laděných "future" bitev k takovému tématu tak nějak automaticky patří.

Samozřejmě, kdo se v tom nenajde, tak se nedá nic dělat - sto lidí, sto chutí
  • Veskoslav
    Navíc i Halo se docela vymyká klasickým FPS na konzole:)
  • Veskoslav
    Vizuálně slabé? *1*
  • rancor1223
    To, že ti to neběží je jen tvůj problém. Já žádný problém nemám.
    Vizuál je pořád nad konzolema. Zvlášť když se vezme v potaz množství hráčů na mapě, je to více než úctyhodné.
    A jak moc konzoloidní? Proboha čím? Já měl za to, že konzoloidní hry se vyznačují přehnanou jednoduchostí. Fak bych chtěl vědět kde si to vzal. Je sice fakt, že to hodně vypadá jako Halo, ale tím veškerá podobnost s konzolemi končí.
  • Súhlas, presne toto mi vadilo. Keby to spravili v štýle napr. Red Orchestry, to by mohlo byť zaujímavé :-)

Ale to by zase konzumáci nestrávili a hra by trpela nedostatkom hráčov *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit