Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 překonal předchůdce, za první den se prodalo milion kusů
18.11.2013 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
Jsem jediný nebo vám taky ta první věta v článku nedává smysl, přeci i kdybych pohlížel na konzole jako na mastodonty tak mi to neudělá čáru přes rozpočet.
-
ups *nazoru
-
Omlouvám se za lehký OT, ale nemůžu nedoporučit poslední díl South Parku (zde: http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s17e07-black-friday), kde se skvěle trefují do nákupního šílenství v USA, dost se tam řeší, jaká z konzolí nové generace je lepší a užijí si i fanoušci natěšení na SP hru, protože je to stylizované do stejného fantasy larpu. Parodování Hry o trůny a seriálové produkce HBO je pak jen příjemným bonusem :-)
-
Muhahaha, trollové se chytli cca 5% vadných kusů a na základni škole se blbě naučili vypočítat kolik je 5% z milionu
A mimochodem ten modrej kruh smrti neni přehřívání -
Dle myho nazrou za vetsi cenu XBOX ONE muze ten Kinect 2 co je k nemu pridanej protoze bez nej by to bylo cenove vyrovnany ... mimoto pokud si koupite Bundle PS4 s Camerou a Killzone tak svete div se stoji v podstate stejne jako XBOX ONE ... takze bych zrovna kolem ceny neplasil *3*
-
JJ dobra prace a z toho se tak 300000 zacalo prehrivat behem prvnich 24hodin :D :D ...... behem prvnich 24 hodin ani XBOX 360 nemel zadny problemy :D :D :D
-
Jen tak dál:). Já přispěju v Prosinci. *3*
-
Ono taky ta pořizovací cena je taky trocha jinde(což je samo velky plus)
-
z tisku "tisíce lidí stály ve frontách i několik hodin" a to je prosím nemoc zvaná konzum
-
no tak uvidím, kdy koupím. za ty peníze je to velký lákadlo. ale musím udlolat ještě pár exkluzivek na PS3. teď mám rozjeté ICO (celkem změna, jak to člověka nevodí za ručičku), a ve frontě toho ještě čeká dost.
-
Uplně to vidim...toho hejtu PC vs. Konzole z obou stran barikády co tady bude...
Snad jen jeden citát: "Arguing on the internet is like running in the special olympics. Even if you win, you're still retarded" -
se ani není čemu divit když ps3 měla tak pomalej nástup.. tyhle PR o ničem mě už fakt nebaví
-
Jsem hrdy na to, ze k nim nepatrim
-
Aby ne, když to Microsoft Sony tentokrát tak ulehčil...