Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 překonal předchůdce, za první den se prodalo milion kusů
18.11.2013 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
Tak schválně :) Já říkám, že budou daleko nižší...
-
Dik za video
-
Spousta lidí hry prodává, včetně mě... Dnes vychází fakt jen pár her který i po dohrání člověka baví nebo má smysl je hrát znova... A pokud člověk počká týden po vydání koupí na Aukru za 8 stovek
-
No konzolove hry jsou porad o dost drazsi nez ty na PC a popravde, koupit si hru za 1300, kdyz na PC je za 900, taky neni zadna vyhra. Nekteri tvrdi, ze koupene hry nasledne prodaji...nevim, konzoli nemam a PC hru co jsem si koupil jsem nikdy neprodal, takze tezko rict.
-
Nezbyva nez pogratulovat. *4*
-
Teda nevím, jak ostatní, ale já jsem za hru na konzoli 1500 kč nikdy nedal (nesmíš kupovt na xzonu a podobných obchodech). Vždycky to bylo max 1200 kč. Samozřejmně, pokud si zvyklý z PC, kde koupíš hru za pár stovek (důvody tay nebudu rozebírat a teď jsem viděl nový Thief za 250 kč), tak jsou hry prostě dražší a dokud budou lidi hry za tyhle peníze kupovat, tak to tak bude.
Naštěstí ale konzolisti můžou hry dále prodávat, takže hru zahraješ o dost levněji, než na PC. -
To jsem mel tehdy (2002) s PS2 kdy jsem ho dostal k narozeninam, nemel jsem predtim ani komp a mel jsem jedinou hru Quake III. Revolution a tu jsem paril furt. Jo to bejvali casy, dneska by clovek potreboval aspon 3hry pri launchy a to hodne dobre aby vubec si nejaky cas zas vystacil.
-
ale tak to je snad u kazde platformy, ne ? nebo hry na PC sou zadarmo ? Rekl bych, ze ceny sou v tomhle sektoru pomerne sjednoceny (PC, PS, XBox).
-
Nemusis, nekteri lide hraji jen jednu hru. Dalsi alternatáva je zit z PS+. Dalsi alternativa je skupina kamaradu, ktera si hry navzajem pujcuje. Take pujde hrat nekolik starsich her.
-
Třeba proto že se těšim na novou mašinu, funkce, ovladač a vim, že další, pořádný hry (jako Infamous nebo Deep Down) brzy přijdou, takže nemá smysl čekat. Do března tu konzoli nejspíš nezlevněj
-
Tak za me treba novy engine od EA. Nova FIFA vypada fakt paradne. Hlavne nechapu jaky rozdil je utratit 10 000 ted a 10 000 za rok ? Konzole bude porad stejna, takze proc si neudelat radost uz tyhle vanoce a treba i to Killzone si nevyzkouset. Tvrdit, ze hra je spatna, protoze to nekdo napsal v diskuze je podle me docela omezenost.
-
Sice je pěkné, že si spoustu lidí chválí cenu, která je o dost nižší, než u minulé generace, ale co nechápu je to, že když si koupím takovou věc (PS4), musím přece ještě dalších x tisíc vložit do her, abych si tu věc, které tak chválím cenu, užil ne? Tohle je třeba u mě důvod, proč pravděpodobně nikdy nepoběžím hned pro takhle novou konzoli, nedovedu si představit, že bych si ji koupil, k tomu jednu hru (za 1500 samozřejmě) a víc bych na tom nehrál, dokud bych nevypláznul dalších 1500 za další hru.
-
Ne, raději PC. *6*
-
Na PS2 i 3 byli lidi nazhaveni taky. Imho rozhodujici je extremne nizka zavadeci cena.
-
Treba proto, ze jsou nedockavi nebo proto, ze chteji podporit sony nebo dokonce proto, ze vedi za na ps4 nevychazi jen jedna hra.
-
Díky za odpovědi. Od někoho známého bych klidně bral i z druhé ruky, X360 jsem si takhle pořídil na aukru k bedně jako doplněk PC a mechanika mi drápala disky, tak tomu už bych se rád vyhnul.
-
A jaká tedy hra stojí vůbec za zmínku a i ten zmiňovaný killzone je koridorová CoD nemoc..
-
Neříkají ti Jolanda ? *7*
-
protoze za prvnich par let cena klesne tak maximalne o 10% a proc to teda nevyzkouset ted. Krom toho opravdu nevyslo jenom Killzone :-)
-
Jeden z nejlepších dílů jaké kdy udělaly, doufám že to bude trilogie...