Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mas recht. Jediny hry za ktery jsem platil pres 1000 bylo GTA 5 (tam to bylo jasny... kvuli tomu jsem PS3 kupoval), Dragon's Crown (to byla velika chyba... ta hra mi vubec nesedla) a pak God of War Ascension (tam za to muze jen a jen moje lenost jit pro to do obchodu).
  • Jen vyjimecne platim za konzolovou hru pres litr. Casto se da hra koupit nekde levneji, nebo je sleva na psn a nebo si pockam. Her jsou k dispozici mraky.
  • Jaka spousta? Tech 0,4 % nebo je nekde neco noveho?
  • Jack1947
    Ale muze, kdyz se jeste cetli z DVD (-2008) a konzole "upadla" kdyz byla postavena treba vertikalne tak to skrablo disk, i kdyz si to chytil a pokud to skrablo do video stopy... smula a mel si jen tacek pod caj . samozrejmne jsem myslel u X360 ale pocitam ze obdobne to mel/ma i PS3 , nyni uz hry v mechanice DVD slouzi pouze k identifikaci. *3*
  • No co se týče prodejů je to sice hezký, ale to že se objevuje díky přehřívání “blue light of death” a spousta majitelů je dost nas... to už je docela problém ne?
  • Pokud neni clovek id*ot tak vydela dost aby mu bylo jedno jestli kupuje hry na PC nebo konzoli...
  • ucho
    joe: tedy ještě to zopakuji extra tobě. pokud má někdo problém s chápáním psaného textu, nemíním s takovým člověkem ztrácet čas, protože taková diskuze nemůže vést nikam. vulgarity si šetři na doma, kde jsi na to zřejmě zvyklý. netahej to ještě do diskuzí na internetu...
  • 2brambic
    to ses dobej protože konzoloidni hovn6 se hrajou na 4 dni ale 4 hodiny
  • 2ucho
    prečti si to po sobe pičo, jasne tam pišeš že predas za 1100
  • pro tebe je piratebay a slevy na steamu blbe
  • Miserius
    A co si myslís ze v ty mechanice ty disky dělaj? Že je tam vlozis a oni tam jen tak leží? Ty si to představuješ hodne jednoduše *1* Ty jsi steně omezenej jako je tvuj "nick"
  • Miserius
    Tvuj problem ze to prodavas do obchodu kde se te akorat snazi okrást... Aukro, urcite taky mate nejakej aukcni server... Ale ucho ma pravdu, cti celej prispevek
  • nemozne, konzole = vlozis disk a hrajes, nemuze nic skrabat *5*
  • tak ted za 400 nafasujes krap s integrovanou grafikou na desce, a to se vyplati *5*
  • ucho
    až se naučíš číst, budu s tebou diskutovat. do té doby to považuji za ztrátu času.
  • sorry za cz ale nemas pravdu distak mi dej kontakt kde ty hry prodavas ja hodnekrat koupyl na ps3 novinku za 1300 dohral sem ji za cca 4-5 dnu a pak sem ji sel prodat a nikde upozornuju nikde b krame JRC nebo v bazarech mi zani daly 500 max a to byla novinka takze nevim kdeti mohli dat 1100-1200 prosim dej kontakt na prodejnu rad se presvecim
  • Jop,to sem mel upřesnit...tak to je myšleno.,i rozdíl ps2.jak to srovnavaji v clanku
  • A proto my chytřejší hrajeme na počítači, kde jsou hry levnější (ne-li zdarma) a pokud není člověk idiot, může si i onen neustále omýlaný "OMG MUH CONFORTABLE SOFA!!" environment vytvořit i s počítačem.
    "HUrr durr PSN a hry zdarma..." no jo, co z toho, stejně se musí platit PSN apod.
  • Ferdis2
    Pravda, takéto spontánne akcie sú dosť zavádzajúce. Ešte si spomínam na ten ošiaľ pred 7 rokmi, a stačí sa pozret na čísla a človek zrazu vidí, že PS3 mala najslabšie predaje zo všetkých konzol. Na druhej strane sa to pri 600 dolárovej cene dalo i čakať...
  • ucho
    osobně hry neprodávám, ale na konzolích je tohle jednoduché. pokud koupíš novinku za 1300,- a dohraješ ji, neměl bys mít problém ji prodat za 1100-1200,-, tedy tě zahrání dané novinky zase tak draho nevyjde. i kdybys ji prodal za 1000,-, tak je pořád ten poměr cena/zábava luxusní. samozřejmě když má člověk kamarády, co taky hrají na konzoli, půjčování her ti pak cenu srazí hodně dolů. to samé platí o nakupování na PSN.
    každopádně myslím, že průměrnému hráči bohatě stačí PS+, máš zajištěný stálý přísun her a já například ty hry zdarma ani nestíhám hrát... takže ve finále to zase tak drahé není. jinak i na konzolích jde cena her časem dolů, takže do roka občas na těch 500-600,- klesnou. samozřejmě jak co, ale nakonec to klesne (v Anglii, u nás to drží obchodníci nahoře)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit