Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 překonal předchůdce, za první den se prodalo milion kusů
18.11.2013 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
tohle dneska nekoho trapi? ja znam tolik her co bych si chtel zahrat a neni na to cas ze nejake jine platformy jsou mi tak dalece ukradene ze to nestoji ani za jedno povzdechnuti ze si nejakou "exklusivitu" nezahraji vzdy se najde 10x vic stejne dobrejch nebo lepsich podobnejch her
-
Letos jsem na PC nehrál snad žádnou hru, ale když jsem viděl nominace na VGX...to fakt na pc vyšel akorát Battl/CoD a pár těch indie her který tu nesnáši vetsina lidi? Na ot že tam nemáte co hrát si tu pořád vyskakujete *1*
-
A na PC pouzite hry kupovat nemuzes nebo co? *1* A narozdil od konzoli na PC muzes prodavat i ty digitalne koupene samozrejmne musis hru mit na samostatnem uctu a prodat cely ucet a ne vzdy to licence dovoluje ale jde to *3*
-
ZX Spectrum+, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium II, Athlon 64, Core2duo a posledni: I5 3,4Ghz *5*
-
A jak si pak zahraje ty skvely hry co jsou jenom pro konzole?
-
co stokrat - tisickrat - MILIONKRAT!! *7*
-
A kromě plácání do větru můžeš to nějak doložit.
-
Tu tvou kvalitu obrazu si strč někam jsou i jiné důležitější věci. Ale to chápe jen opravdový hráč ty máš k tomu hodně daleko.
-
krome toho, ze to dava na uroven low end pc (ja to vidim na mainstream), jsou ostatni postrehy vicemene spravny, jaguar ma za cil urcite neco jinyho, nez brutalni vykon, spis nizkou spotrebu a solidni vykon, a levnou vyrobu diky vysokymu stupni integrace
jak moc vyhodny/nevyhodny je nechat sdilet operacni pamet grafiku a procesor, v tom se moc nevyznam, asi to bude zalezet na vyvojarich, jak moc tohle zvladnou vyuzit
ale next gen to neni, to je jasny snad kazdymu, posun nula nula nic, jenom zarytum krabickarum, co 8 let zili nekde v jeskyni, to muze pripadat jako posun -
Aha takže říkáš, že je lepší investovat 8 000 Kč do konzole která ti vydrží víceméně 8 let + 1200 za každou novou hru co vyjde a navíc si příplácet pokud chci hrát multiplayer? Podle mě je teda lepší si za 20 000 Kč koupit slučný pc který si za 5 let upgradnu, k tomu kupovat hry který na pc jen tak mrtvý nebudou ( red orchestra, starcraft, total war, arma) a nemusíš platit nic za multiplayer (krom onlinovek samozřejmě). Sečteno podtrženo. PC vyjde dráž, nicméně ovládání je trošku jiná liga a přístupnost taky, přece jen na konzoli jen paříš, když chceš na net je pc mnohem lepší volbou a to i na filmy.
Možná to vypadá, že jsem zaritý PCkář, což je možná pravda nicméně xbox 360 jsem prodal potom co se mi půl roku válel bez jedinýho použití doma. A novou generaci rozhodně nukupuji, protože zaplatit si za novou hru 1400 a pak dalších 350 proto abych mohl hrát tři měsíce mulťák? Díky nechci, nespozoruju nuly :) -
Pro Drasťa:
Pokud člověk vydělá dost peněz tak by byl id*ot kupovat něco jiného než highend PC, protože kvalita obrazu na PC je 100x lepší než na konzolích!!!
Drasťa napsal: "Pokud neni clovek id*ot tak vydela dost aby mu bylo jedno jestli kupuje hry na PC nebo konzoli..." -
zx spectrum, 286, 386sx, 486dx2, pentium I, pentium II, duron, pentium IV, athlon 64bit venice, core2duo (se ty pc blbe popisujou, tak jenom mozek, procesor *5* )
-
to je docela umeni, kdyz vezmu v uvahu, ze to nekolik let planujou, vsechno je vicemene integrovany v jednom kuse, a ja myslel, ze hlavni vyhoda je a bude v tom, ze to bude bezproblemovy, zlaty custom pc *5*
-
Milion prodaných a 250 tisíc vrácených kvůli špatnému hardwaru. Gratuluji Sony, vydali jste ještě větší břečku než předcházející generace.
-
C64, Amiga500, Amiga1200, Panasonic 3DO (to byla na tu dobu mašina! v podstatě PS1 ale o pár let dříve!), PS1, PC (tehdy mi nesedly Win95, takže jen cca na 3 měs.), PS2, PC (až doteď) + XBOX360 a Nintendo Wii. Jak se na to tak dívám, jsem cvok, ale jedu v tom od začátku a jsem za to rád :-)
-
Ale konzole to kompenzuji moznosti kupovat pouzite hry nebo si je jen pujcovat. V konecnem dusledku to konzolista a pcckar, kteri by kupovali vse original, meli prinejmensim stejne drahe, dost mozna by konzolista usetril vice.
-
Pravil, majitel Konzole Troll dáal. *2*
-
Koukám, že se teď všude rojí novopečení majitelé konzolí, kteří zavrhují pc a nejraději by ho hodili na hranici. Ono se ale milánkové pak budete divit, kolik za tu svou levnou PS4 a Xbox One nakonec zaplatíte, když si to spočtete se všema hrama, co za tu eru koupíte. Slevy na PC a hlavně Steamu jsou trochu o něčem jiném, než kupovat hry na konzole. Připravte si šáhnout hluboko do peněženky.
-
Kazdej novej hardware ma nejaky porodni bolesti. Statisticky se tohle deje celkem zanedbadelnymu mnozstvi lidi.
-
No, nebude to dlouho trvat a konzole plne nahradi dneska uz prehistoricky platformy jako PC.
Uz v podstate neni duvod do PC investovat, teda pokud clovek nema nutkani setrit kazdou korunu a kupovat si PC jen proto, aby si mohl veskery hry nakrast. Pak to zaplatime vsichni, protoze hry budou drazsi a budou muset obsahovat potrebny veci jako DRM, jinak se ty zlodejicci nikdy nenabazej.
Jediny co me uklidnuje je to, ze beze zbytku vsichni velci vyvojari vydavaji hry primarne pro konzole a PC je az sekundarka. Dokavad se si PCkari neuvedomej, ze za nektery veci se musi platit, tak to ani lepsi nebude a PC jako platforma nejdyl do par let uplne zdechne.
Kazdopadne se tesim na Xbox One, urcite lepsi jak PS4, ktery polovinu veci ani poradne neumi a je zabugovany, jako vzdycky a ovladace jsou dost blby a blbe se drzej a nehraje se s nima dobre.