Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že to bylo zase něco jako AMD vs Intel vs nvidia apod. Prostě pomluvy, šíření polopravd, divné testy apod. Na škole jsme se tomu smáli, že už ten web nechceme nikdy vidět. *2*
  • To ani nevím, co bylo za skandály?
  • Jo, ddworld! To ještě funguje?! *15*
    Sem myslel, že po těch těžkých "skandálech" to už nikdo nečte -> tak nějak to skončilo v plamenech pekelných *15*
  • http://www.ddworld.cz/aktuality/konzole/playstation-4-v-prodeji-architekturou-i-stavbou-lowendovy-herni-pc-startuje-novou-eru-2.html

Vyhledávejte příspěvky od aDDmin, člověk neví jestli se smát, nebo brečet, jak sprostě a arogantně odpálkuje každého s jiným názorem. Autor článku Jan DD Stach = aDDmin.
  • "objektivní a jediný redaktor" plátku DDworld
  • neco pro lidi co se tesi na PS4 abyste nebyli prekvapeny ..... eng. nutnost
    http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/INFO-Blinking-Blue-Light-PS4-Issues/td-p/42154071
  • smejki
    rači bych čekoval jestli nerajzla.
  • na PC, PS3 nebo X360 se da prece hra ukradnout, tak neblazni...
  • Kdo nebo co je "Stachůj"? Nějaký vidlák rozumbrada? *15*
  • Podívejte se BlaBlaWorld, ten pablb Stachůj vám jasně a zřetelně vysvětlí, že PS4 a XboxONE jsou LOW bla END blabla PC! konzole a že, všichni kdo si je koupí jsou finančně negramotní hlupáci. Jasně vám všem hlupákum vysvětlí, že jejich výkon je na úrovni lowend PC a hry na nich VYPADAJÍ! jako na low end PC! On totiž už všechny hry na těchto PC! konzolích viděl a dokáže to objektivně zhodnotit. Jako ostatně TÉMĚŘ vše na světě. Za jejich cenu, Vám postaví mnohem výkonnější PC. Málem bych zapoměl, jasně vám vysvětlí, že optimalizace pro konzole je bezpředmětná a výkon ve hrách v podstatě neovlivní. Kdo přednese jakýkoliv jiný názor, i když podpořen fakty, tak lže a je hlupák. Takže POZOR! pokud Stachůj neřekne, tak nákup jím neschváleného HW, udělají jen hlupáci. A to přeci nejste. Že ne? A abyste věděli, že nekecám, můžete se podívat na jeho příspěvky v diskuzích na stránkách BlaBlaWorldu.
  • Je to jen pár kusů, a je to RLOD (Red Line of Death) a může za to hlavně HDD, což je normální u každého hardwaru který se vyrábí ve velkém množstvý.
  • Lepší zpočátku asi ne, podle předobjednávek se ps4 dařilo o něco lépe. A jsou státy, kde se xbox prodával tradičně velmi dobře (pokud jde o % na trhu, ne absolutní množství) možná to tak bude pokračovat i nadále (např. Brazílie). Každopádně rozhodně se nehádám, že ve většině zemí je ps4 jasná jednička.
  • I když cena konzole se moc (pravděpodobně vůbec) nesníží, budu mít za rok na výběr mnohem více her a spousta her už bude za podstatně nižší ceny. (Pokud teda není člověk blb a umí nakupovat, třeba na Amazonu). To je dostatečný důvod pro mnoho lidí. Já osobně čekám si počkám taky proto, že kvůli škole a jiným zájmům jsem ještě řadu her pro současnou generaci ani nehrál. Absolutně mi nevadí počkat si a koupit ps4 třeba až v červnu.
  • Takovej krizenec Diabla a Golden Axe. Grafika je docela zajimava a hezka ale ten 2,5 D z boku to dela strasne neprehlednym zvlast v boss fightech (proste mackas tlacitka a doufas ze to neco udela) a pokud to hrajes ve dvou tak je management veci a schopnosti opravdu peklo. Dungeony jsou navic docela kratky takze alespon zezacatku stravis vic casu na vsemoznejch menu na vsechno mozny (rozdelovani lootu, identifikace predmetu, opravy, upgrady schopnosti vic casu nez samotnyma bojema. Asi tomu dam do budoucna jeste sanci kdyz jsem za to dal takovejch penez.
    Asi bych to normalne nekoupil kdyby mi kamarad nepsal jak to jako musim mit a jak je to super.
  • Aukro....
  • Na britském amazonu vycházejí použité hry ještě lépe, než na aukru.
  • Tak ono ale zase proč dávat za hry více, než je třeba? Platit za hru 1500,když ji na steamu můžu mít o pár stovek levnější a na počítači lepší ve všech ohledech, je akorát mrhání penězmi.
    A id*ot neid*ot, takto bych se tu zase neoháněl. Poctivé živobytí je i takové, které uživí rodinu a dovolí nějaké výhody a přitom nemusí stačit na 1500 měsíčně (a více, nezapomeňme internet a plus učty apod.) za videohru. Ano, vím, že PSN nabízí hry zdarma.
  • Miserius
    Co ti na Dragons Crown nesedlo? Je nějaká hra kte který bys to přirovnal? Já o tom totiž uvažuju a moc se o tom člověk nedočte
  • TheMachineXYZ
    Ten modrý proužek při přehřání svítí červeně :)
  • Jack1947
    No, asi se s tim sekli a bylo to rovnou 5% nez jen tech 0,4% co si mysleli ale znate to "Clovek mini...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit