Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechapu, proc si lide kupuji konzoli nyni, kdyz je na ni jedna uchazejici se hra (novy Killzone), ktera i tak sbira jen lehce nadprumerne hodnoceni

shodou nahody musim zrovna opsat kod "WTF"
  • jo to je brutální díl. nejvíc mě rozesmála hláška že si ty konzole nemůže nikdo dovolit=DDDDDDDDDD
  • frantisek_nejezchleba
    cena PS3 už spadla v létě. Další pád podle mě nebude tak výrazný (myslím, že už teď – vzdor faktu, že na superslim verzi se viditelně šetřilo – je ta cena na hranici, kdy je to pro Sony ještě jakž takž výnosné).
  • frantisek_nejezchleba
    těžko říct, jaké ty prodeje budou za tak krátkou dobu. Vzhledem k tomu, na co se Xbox One orientuje, si ale myslím totéž co ty: Xbox bude v USA jedničkou, mimo to bude slabota.
  • Ferdis2
    Pekný graf. Prekvapily ma výsledky prvého Xboxu. 700k kusov/mesiac je na nováčika výborný výkon (i keď to šlo rýchle dole *1* ). PS2 tam síce chýba, ale na wiki sa dá dohladať, že prvý deň predala cca 500k. Takže pre PS4 je to naozaj parádny výsledok. Evidentne je po 7 rokoch hardcore komunita nažhavená na nový hardware. Netrúfam si ale tipovať, ako sa k nextgenu postavia casual hráči.
  • mdkGT
    Kdepak, prodeje Xbone budou v USA podobne, ne-li lepsi, ale v Evrope a vsude mimo USA budou slabe.
  • Rush měl určitě na mysli rozdíl v ceně mezi PS3 a PS4 při lunchi.
  • Miserius
    To je ale normalni featura ty konzole... Lidi maj problem s modrym kruhem smrti, ty píšeš ze se 300 tisíc přehřálo.. .Skutečnost je taková ze ty rozbity proste uz prisly KO
  • Miserius
    Xzone, nebo takovej nějakej obchod napsal že naopak kuli intervenci ČNB cena nových PS3 povyleze o pár stovek...
  • Mart9
    Já čekám do příštích Vánoc a doufám, že dropne sakra výrazně.
  • Malleth
    Čekání bylo dlouhý a cena je skvělá, takže se tolik nedivim. Sem hodně zvědavej na Xbox. Myslim, že prodeje v US budou tak poloviční
  • firebug
    Tak sorráč no :-) Nevím sic, proč by to mělo vyvolat flame, ale budiš. Nejsem asi příliš empaticky, páč nedokáži pochopit mentalitu lidí, kteří se dokaží do krve hádat, jaký elektrický spotřebič je lepší...
  • ezechiel25-17
    Dropne teď někdy v nejbližší době cena PS3? Pro nemajitele mi to teď přijde jako lepší investice třeba na rok, jen nevím, jestli počkat po novém roce nebo si už nadělit na vánoce.
  • ok uznavam ty smaily jsou mimo .... ale ted jsem si vsiml ... ja jsem se nezminil o zadnym modrym pruhu a co ja vim tak je to cervenej se trema pipnutima co ti rekne ze je konzoli hic
  • tomu rikam pozitivni nazor *1*. Tak ci tak si kupuju oboji takze je to pro me v tomhle ohledu uplne zbytecny pocitat *3*
  • Miserius
    Pokud chces byt sarkasticky tak tam nedávej 5 smajlíku ty lojzo
  • Akorat tady vyvolavas flame! *16* A jinak jsi dost pozadu ne ? Tohle uz kazdy videl. *12*
  • technicky vzato tech 5% neni finalnich a pocitanych z toho milionu prodanych kusu ..... a moje cislo bylo dano jako sarkasticka poznamka. Ale bud za blba kdyz chces ... *1*
  • Miserius
    Takže buďto nefunkční Kinect a nebo nefunkční PS Cameru a hru v hodnotě 15 stovek... To jsou počty *1*
  • Miserius
    První měsíc prodejů konzolí

http://abload.de/img/screenshot2013-11-17a34cad.png

Všimněte se že PS4 má 5x za den víc nez mělo PS3 za celý měsíc... Samozrejmě srovnávat se to bude dát až s Xbox One ale je vidět jak se rozrůsta herní komunita

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit