Přejít na výpis diskuzí
Po stopách bývalých vývojářů z Blizzardu - kam odešli a co vytvořili
14.7.2014 | Adam Homola
84 příspěvků
-
a proto nejvic lidi hraje jine strategie a starcraft skoro nikdo... to budou asi boti co se do tri sekud vzdy najdou jako protihraci ktera ta tvoje posunuta strategie ma takovou hracskou zakladnu?
-
kdyz chces porovnavat ceny MUSIS porovnavat doporucene nebo ceny v jednom obchode NELZE srovnavat ze datadisk si koupim jako cd key od prekupniku co nejak sehnali free kody treba ke grafickym kartam za cenu vs cenu krabicovky v kamennem obchode... imho to ze datadisk sezenes i za 650 neznamena vubec nic kdyz jeho doporucena cena je 1200 imho kdyby byla tech 650 tak ho pak sezenes nekde i za 300... a votom to je degene
-
Diky za clanok, dobre zhrnutie, este som si spomenul na Mythos (http://en.wikipedia.org/wiki/Mythos_%28video_game%29), co Flaghip kutil popri Hellgate.
-
Herní průmysl je v podstatě malou, téměř uzavřenou skupinou lidí. Samozřejmě, že v každé firmě se najde někdo, kdo měl co dělat s Blizzardem. A to nejen ve sféře vývoje, ale i například zákaznické podpory. Stačí si vzpomenout na ten osudný rok, kdy 600 kolegů vyhodili, protože nás bylo hodně. Teď jsou po celé Evropě v jiných herních firmách. :)
-
Říkejte si co chcete, ale když jsem hrál Torchlight 2, který jsem si koupil po té co mě zaujala jednička, tak jsem si říkal, že tyhle fíčury mělo mít už Diablo 2 v době vydání. Strašně rád bych si zahrál Diablo 2 s všema vychytávkama z T2 akorát ten pet by mohl být něco temnějšího než papilon nebo fretka *1* ale přiznejme si, že dost velkou částí úspěchu obou torchlightů byla cena v době vydání. Do Diabla 3 s datadiskem půjdu tehdy, až sníží tu zlodějskou cenu, takže nejdřív tak za rok, za ty prachy mi to nestojí, T2 jsem si koupil hned jak se k nám dostala steamová krabicovka (abych měl co na poličku vedle prvního dílu)
-
tak ti se vysvetluje proc MMO zanr vypada jak vypada a kazda druha je WoW clone...
-
Drzim pri tebe ;-) nedaj sa
-
Tak ako sa hovorilo ze vsetky cesty vedu do Rima, tak sa bude po novom hovorit Vsetci vyvojari pochádzajú z Blizzardu :-D
-
Max a jeho pravidelná dávka debility.
-
pak mne naštvali s diablem, trapna hra pro konzolisty (bezmozky) s velice libivým spracovaním akorat soudruzi zapomeli že nedalji disneyovku ale horror, pribeh zakladni pointa asi dobra ale naprosto tragicke podání
samozrejme v dobe vydani dodrbane kvuli aukci -
cim mne osobne blizzard nastval je jak udelali starcraft 2 po vytvarní stránce, mechaniky hry kde zaleží na brutalnim APM bych ješte byl schopen prekousnoput ale tohle ne.
--jednak ty modely jsou az na vyjimky vyložene smešné, kouknete se na tyranidy z dawn of war 2 a tim nemyslim počet polygonu a textury ale dizajn a vytvarni styl.
dale proporce jednotek - co to je?
--http://i2.minus.com/idKJOHIciRf0E.jpg - kouknete sem, alespon priblizne se mohli zamyslet jak to udelat aby vysledek nevypadal hloupe
--minimálni možnost zoomu, halo jsme v tretim tisicileti
--kdyz naspamujete battlecruidery (btw proč je umižnit spamovat, je to ultimatni jednotka ktera by se mohla povolit postavit jen jedna nebo pár) - tak se jim prekryvaji textury
--jednotky nemaji zadny fyzikalni model treba auto hellion proste nezatačí do zatačky ale se otoči namiste a jede rovne, podoben letecke jednotky nedelaji manevry. tohle prosím umí už company of heroes
o hratelnosti z dobre herniho praveku nemluvím, mame to strategie ktere posouvaji žánr dopredu -
Tak vidíš kolik lidí si už všimlo, že naklikáváš. Ale ty to stejně nepřiznáš, přestože jsi si moc dobře vědom toho, že o to vím. Potom se nediv, že jsi pro mě lhář.
-
Neverim, podle me si ty cisla cucas z prstu.
-
The Sims 3 jsme tu jednou počítali a vycházelo to na 7500 a Train Simulator někde k 20 000. Takže 3000 je ještě slušná cena *1*
-
Vetsina asi nepochopila narazku na DLC, kterych je vsude tolik, ze to kolikrat pri vyjiti hry skutecne muze vyjit i na takovouto cenu :)
-
Co zase chceš ty nulo? Je zvláštní, že z naklikávání mě obviňuje Joe alias max, GGG, Triska, ty, Jack a haha. Takové vytříbená společnost. A myslím, že tímto už s tebou můžu definitivně skončit. Nemám potřebu se hádat s nulou. Přeji hezký zbytek života, nulo;)
-
Ty jsi tady někoho nabádal: "Když už lžeš, tak zkus lhát tak, aby se tvé lži nedaly jednoduše vyvrátit." Čili je evidentní, že mluvíš z vlastní zkušenosti a na to jsem reagoval. Už proto, že jsi svým lhaním zde známý. A to naklikávání jsi samozřejmě zamluvil. Oba víme, že to děláš, ale přiznat to nedokážeš. Nejsi chlap, jsi jen prolhaná krysa.
-
Pravda dal více, ale taky mě stál o 500 víc než ten k DIII. A to nepočítám cenu základní hry, která mě vyšla o dalších 500 víc. Takže ano, kdybych měl srovnat obsah, je ho rozhodně méně. Ale taky za méně peněz.
-
Zkusit to můžeš. Já osobně to neriskuji, ale nelžu, když říkám, že dvakrát mi vypadl asi na 15 sekund internet. Takže hra automaticky odhlásila a musel jsem se znova přihlásit+autorizační kód (normálně jej nezadávám, mám ten program, kde mám automatické přihlášení+kód pouze při prvním spuštění) a postava žila. Jako chápu, že máš k tomu výhrady a chápu, že to má své nevýhody. Osobně bych uvítal třeba to, že by ses musel přihlásit online, ale hra by šla offline hrát. Ale tam zase vidím problém, že spousta lidí by se to pak snažila nějak ojebat.
Jinak bych se i chtěl omluvit za moje první, neadekvátní reakce. Měl jsem reagovat jinak a slušněji v rámci diskuze. -
8 hodin mi trvalo celé Diablo III včetně všech vedlejších atd. V. akt jsem proletěl za 4,5 hodiny včetně všech úkolů, co tam byly.