Přejít na výpis diskuzí
Po stopách bývalých vývojářů z Blizzardu - kam odešli a co vytvořili
14.7.2014 | Adam Homola
84 příspěvků
-
Co zase chceš? Táhni někam k indie scéně. Chápu, že tvůj mindráček z mé chyby ohledně Wildstar ti udělal druhé Vánoce, ale už je to dost nudné a ohrané. Ale chápu, nudná existence jako ty nemá nic jiného na práci.
-
Ano, od Veskoslava si nech poradit. To je náš profi-lhář, ten ví o čem mluví. *2*
-
Ad Gauntlet. Očividně si nepochopil nějaké ze slov první, izometrické a real-time. Pokud chceš argumentovat konceptem, tak to bysme se dostali až někam k ASCII RPG, popř. textovým RPG a zjistili bysme, že žádné RPG už nepřineslo krom grafiky a drobných vylepšení nic nového. Ale to je tak, když chce někdo psa bít...
-
Plná cena? Warcraft III Frozen Throne stál 999 Kč, Chaos Rising 1599 Kč. Diablo III stálo v den prodeje od 850 do 1590, datadisk od 650 do 1250. Takže kdo chce, tak ano, může si koupit za AAA cenu datadisk. Zbytek si najde alternativy v podobě levnějších cd-key atd. Což předtím nešlo. A jelikož je V. akt rozsahově jako jako první tři akty Diabla III, cena mi přišla adekvátní. Mimochodem Diablo II jsem kupoval za 1699 a datadisk za 1199. To jenom tak na okraj, že cena datadisků byla prakticky stejná ještě před tím, než k nějakému spojení došlo.
-
Proč jsi takový lhář? AH se vypnula bez ohledu na to, jestli vlastníš nebo nevlastníš datadisk. Když už lžeš, tak zkus lhát tak, aby se tvé lži nedaly jednoduše vyvrátit. A DRM je taková jaké i z toho důvodů, že takové Diablo II mělo 30% lidí v originále.
-
Pěknej článek
-
Když pominu detail, že Ultima není izometrická (izometrie je něco jiného, než pohled ze zhora) tak Ultima není a nikdy nebyla "akční" RPG, takže bych doporučoval opáčko tobě.
-
Pamatuju si jak tvrdili, že to spojení na nic nebude mít vliv. Jasně babi. A pak přišlo Diablo 3 na konzole. Navíc bez AH a DRM s vylepšením, na který museli PC hráči čekat do datáče, teda do DLC v ceně datáče, abych byl přesný... lol.
-
Kde žiješ, plná hra stojí přes 3000,- pokud teda někdy plná bude *7*
-
po spojeni s Activision je to uz jen Blizidzard, kdyz chtej za datadisky cenu plnych AAA her
-
Já asi jenom 40 hodin. Zbytek pak připadl až na D2 s datadiskem.
-
A jinak, zkus čeknout klasiku klasik - Gauntlet (a tak dál až po Ultimu: Pagan)...
Diablo nebylo konceptem absolutně vůbec nic nového... -
:D Tak si dej opáčko historie a koukni třeba na sérii Ultima, doufal jsem, že ten Crusader by mohl být dostatečným vodítkem, ale asi jsem se spletl...
-
Jakýho Crusadera že máš na mysli? Já znám jenom jednoho (No Remorse/No Regret) a to s RPG nemá nic společné. Faktem je, že Diablo bylo první real-time izometrický akční RPG plus multiplayer. Před ním to byly buď tahovky nebo z FPS pohledu.
-
A kolik jsi tomu dal hodin? Když si vpomenu, kolik jsme se s kámošem nahráli D2 po LANu.... Ty doby se už nevrátí... *13*
-
Za vším je určitě závist :)
-
Her, které před Diablem (dokonce prvním dílem) definovaly "akční RPG" byla pěkná spousta (např. Crusader), Diablo II byl překombinovaný a nezvládnutý patchovací ultramaraton... Kdeže byla archetypálnost, čistota a účelnost prvního dílu... Méně je zkrátka mnohdy více...
-
Sorry, jako, to vážně ?
-
Chápu, že hra, která v podstatě definuje žánr akčního RPG, je velký fail, no.
-
D2 pro mě znamenalo opravdu velký fail - nechápal jsem, co na něm lidi vidí...