Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Co zase chceš? Táhni někam k indie scéně. Chápu, že tvůj mindráček z mé chyby ohledně Wildstar ti udělal druhé Vánoce, ale už je to dost nudné a ohrané. Ale chápu, nudná existence jako ty nemá nic jiného na práci.
  • N7N7
    Ano, od Veskoslava si nech poradit. To je náš profi-lhář, ten ví o čem mluví. *2*
  • Ad Gauntlet. Očividně si nepochopil nějaké ze slov první, izometrické a real-time. Pokud chceš argumentovat konceptem, tak to bysme se dostali až někam k ASCII RPG, popř. textovým RPG a zjistili bysme, že žádné RPG už nepřineslo krom grafiky a drobných vylepšení nic nového. Ale to je tak, když chce někdo psa bít...
  • Veskoslav
    Plná cena? Warcraft III Frozen Throne stál 999 Kč, Chaos Rising 1599 Kč. Diablo III stálo v den prodeje od 850 do 1590, datadisk od 650 do 1250. Takže kdo chce, tak ano, může si koupit za AAA cenu datadisk. Zbytek si najde alternativy v podobě levnějších cd-key atd. Což předtím nešlo. A jelikož je V. akt rozsahově jako jako první tři akty Diabla III, cena mi přišla adekvátní. Mimochodem Diablo II jsem kupoval za 1699 a datadisk za 1199. To jenom tak na okraj, že cena datadisků byla prakticky stejná ještě před tím, než k nějakému spojení došlo.
  • Veskoslav
    Proč jsi takový lhář? AH se vypnula bez ohledu na to, jestli vlastníš nebo nevlastníš datadisk. Když už lžeš, tak zkus lhát tak, aby se tvé lži nedaly jednoduše vyvrátit. A DRM je taková jaké i z toho důvodů, že takové Diablo II mělo 30% lidí v originále.
  • Pěknej článek
  • Když pominu detail, že Ultima není izometrická (izometrie je něco jiného, než pohled ze zhora) tak Ultima není a nikdy nebyla "akční" RPG, takže bych doporučoval opáčko tobě.
  • Pamatuju si jak tvrdili, že to spojení na nic nebude mít vliv. Jasně babi. A pak přišlo Diablo 3 na konzole. Navíc bez AH a DRM s vylepšením, na který museli PC hráči čekat do datáče, teda do DLC v ceně datáče, abych byl přesný... lol.
  • Asharak
    Kde žiješ, plná hra stojí přes 3000,- pokud teda někdy plná bude *7*
  • po spojeni s Activision je to uz jen Blizidzard, kdyz chtej za datadisky cenu plnych AAA her
  • Veskoslav
    Já asi jenom 40 hodin. Zbytek pak připadl až na D2 s datadiskem.
  • A jinak, zkus čeknout klasiku klasik - Gauntlet (a tak dál až po Ultimu: Pagan)...

Diablo nebylo konceptem absolutně vůbec nic nového...
  • :D Tak si dej opáčko historie a koukni třeba na sérii Ultima, doufal jsem, že ten Crusader by mohl být dostatečným vodítkem, ale asi jsem se spletl...
  • Jakýho Crusadera že máš na mysli? Já znám jenom jednoho (No Remorse/No Regret) a to s RPG nemá nic společné. Faktem je, že Diablo bylo první real-time izometrický akční RPG plus multiplayer. Před ním to byly buď tahovky nebo z FPS pohledu.
  • Still
    A kolik jsi tomu dal hodin? Když si vpomenu, kolik jsme se s kámošem nahráli D2 po LANu.... Ty doby se už nevrátí... *13*
  • RangerCZ
    Za vším je určitě závist :)
  • Her, které před Diablem (dokonce prvním dílem) definovaly "akční RPG" byla pěkná spousta (např. Crusader), Diablo II byl překombinovaný a nezvládnutý patchovací ultramaraton... Kdeže byla archetypálnost, čistota a účelnost prvního dílu... Méně je zkrátka mnohdy více...
  • RangerCZ
    Sorry, jako, to vážně ?
  • Ristoro
    Chápu, že hra, která v podstatě definuje žánr akčního RPG, je velký fail, no.
  • D2 pro mě znamenalo opravdu velký fail - nechápal jsem, co na něm lidi vidí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit