Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehce si mi nějak věřit, že by to fungovalo takhle. Pak by stačilo natvrdo vypnout modem/hru kdykoliv by šlo do tuhýho.
  • Veskoslav
    V přímém přenosu? Ty jsi nula a nula jako ty už mě přestala bavit. Takže si táhni někam, kde Tě trpní. Protože evidentně máš problém a hodláš to přes mě ventilovat. Mimochodem, pročti si diskuzi a podívej se, kdo začal s příspěvky, které se netýkají Diabla. Byl jsi to ty, ty nulo. Ty, jsi začal psát bláboly jako Jack. Takže si dej facku, vzpamatuj se a nebo odtáhni do pekla za podobnými idioty jako jsi ty;)
  • Zkus si nekdy zmerit cas actu, kdyz budes prochazet uplne vsechno. Act 5 ti zabere max o 20-30% casu vic nez jednotlivy 1-3 acty. Rozhodne ne 3x vic.
  • Srovnávat D2 a D3 datáč je k pousmání. Datáč D2 měl nejdelší akt ze všech a 2 classy plus mrtě vylepšení (charmy, kostka, jewely, runy, runová slova, recepty, class-spec itemy)... just lol at RoS...
  • N7N7
    Jediné čím trpím (a nejen já, ale celé Games.cz) jsou tvoje prolhané a agresivní komentáře téměř v každé zdejší diskuzi. Stejně jako Jack1947 zahlcuješ Games zbytečným spamem o nulové hodnotě. Jack ale aspoň není tak agresivní a egoistický jako ty. Ty jsi taková zdejší prolhaná krysa, jak tě kdysi jeden diskutér naprosto přesně pojmenoval. A naklikávač. Buď aspoň jednou trochu chlap a přiznej, že naklikáváš. Ne že bych to nevěděl, vím to na 100%, viděl jsem to v přímém přenosu asi stokrát. Jen by mě zajímalo, jestli to dokážeš přiznat... *3*
  • Veskoslav
    Co to mektáš? Víš, že 1. akt je delší jak 2. akt, který je delší jak 3. akt.....Nejsou stejně dlouhé a nikdy nebyly.
  • Njn, to máš těžký, to je samej debílek a jeden velkej Veskoslav.
  • Veskoslav
    Ne nehraji, doporučuji ti přečíst, co mám napsané. A ano, jakmile vypadne spojení, odpojí Tě ze hry. Zkus si to. Založ si postavu v HC, pošli ji do houfu nepřátel a pak si vypni pc. Tvá postava by to měla přežít. Zatím se mi to stalo 2 krát a ani jednou jsem o postavu nepřišel.
  • Patej akt je naprosto rozsahove srovnatelnej s 1,2 nebo 3. aktem, kdyz nepocitam rifty, coz jsou jen prevzaty uz vyrobeny materialy z cely hry. Tvrdit, ze je velkej jako prvni 3 akty dohromady je tezka prehanka.
  • Ty asi nehraješ HC že? Nevim co tu pohádkaříš o 1.5 sekundě, ale gear na HC se většinou staví tak, aby si dokázal vydržet několik sekund v lagu, to nesouvisí s nějakou ochranou. Navíc ta ochrana mi to nepomůže, když vypadne net u mě, nebo mi spadne PC.
  • Veskoslav
    Rozveď to. Rád se zasměji, co na tom není pravdy.
  • Veskoslav
    Ano umím malovat narozdíl od nuly jako jsi ty. A ano, rozdal jsem nefunkční klíče kvůli své chybě o jejich platnosti. To ostatní už nemá cenu komentovat. Jsi kryplík, co si léčí mindráček. Tak si ho leč dál. Protože evidentně ho*no umíš, komentuješ to, co Tě nezajímá a trpíš stihomanem a paranoidním chováním;) Ale neboj, za měsíc končí prázdniny, tak zase naklušeš do školičky.

P.S: A jak jsem psal už dříve. Kódy, co jsem zde rozdával, vždy fungovaly a vždy někdo za ně poděkoval! To, že to tvůj slepičí mozeček nechápe, to už je tvůj problém. Takže sbohem trosko;)
  • Ja se smal prvni vete, tezkej nesmysl.
  • N7N7
    Táhni si malovat boty a rozdávat nefunkční cd-klíče ty ksindle, na tvé lži a naklikávání plusů tady není nikdo zvědavý. *6*
  • Veskoslav
    Další debílek. Ještě o někom napiš, že je tady Veskoslav a je to komplet.
  • Veskoslav
    Ano. 750 Kč mi přišlo adekvátní za krabičku. Takže nevím, čemu se směješ.
  • Veskoslav
    Měsíc a půl před vydáním datadisku. A bylo by fajn dodat, že ty konzolové verze, narozdíl od té pc verze nějak moc patchů nedostali, co? No mám HC postavu s paragonem 122, ze seznamu "přátel" z Diabla jsem s nejnižším levelem a pouze jednomu umřela postava v rámci HC. Navíc poslední patch přidal právě tu ochranu proti smrti v HC. Vím to, hra se mi sekla na 1,5 vteřiny, ale má postava žila dál a to přesto, že byla uprostřed elitek. Je tam zabudovaná v současné chvíli ochrana právě z důvodů výpadku od 0,5 sekundy. Je to popsané i na fóru.
  • A jelikož je V. akt rozsahově jako první tři akty Diabla III, cena mi přišla adekvátní.

*15* *15* *15*
  • Taky sem si všiml, že ten chlapec má dost. Akorát nechápu, kde se berou ty pluska. Asi pan naklikávač.
  • Nebereš něco? Já se nikde nebavil o tom, že AH odstranili jen těm, kdo mají datadisk. Já se bavil o faktech:

V konzolové verzi nebyl AH a DRM (a to ještě v době, kdy na PC AH bylo).
    V konzolové verzi základní hry byl už smart loot a loot 2.0 (to je to vylepšení), který byl v PC verzi až v patchi těsně před datadiskem.

Příště počítej do deseti, než zareaguješ. Btw, důvod DRM mě nezajímá, mě jako hráče zajímá akorát fakt, že na PC verzi si nikdy nemůžu perfektně zahrát hardcore mód bez toho aniž bych se musel bát, že zhebnu v lagu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit